Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ דגם לילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה נתתי את האוטו הזה למשהו מהפורום לא זוכר את שמו. יש לו אלפא סוד זה מה שאני זוכר.

הוא הבטיח לי שהוא ישפץ את הדגם אבל הוא נעלם לי לא שמעתי ממנו . מישהו יודע מה עלה בגורלה של המכונית?

הבחור קיבל את האוטו ללא תשלום תמורת זה שהוא הבטיח לי שהוא ישפץ אותו .לא בשבילי

IMG_1071.JPG

IMG_1070.JPG

IMG_1073.JPG

IMG_1072.JPG

פורסם

אני מאחל לחצי מהאנשים פה יהיה את הקמצוץ נכונות לעזור כמו שאיתי תמיד מנסה לעזור.

בכל פעם שהייתי צריך עזרה באיזה פלסטיקה (מחורבנת, של פורד) הוא התנדב לעזור, לקצץ, לשייף, לקדוח, ובלי לקחת שקל. ואני בי-כלללללל לא מדבר על השעות ההזויות בסופי שבוע שבהן הסכים לפגוש אותי כדי לעזור.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
על זה נאמר הבטחות לחוד ומציאות לחוד!!!!

אתה לא מכיר את איתי.

תגובתך מיותרת. :evil:

אני סמוך ובטוח כי איתי הוא אחד האנשים היותר רציניים בפן של עשיה ושיפוץ.

תתקן את המקלדת, נתקע לך הסימן קריאה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא כועס עליו סתם רציתי לדעת אם הוא עשה משהו עם הדגם. אני התחלתי בשיפוץ ולא היה לי זמן ולכן נתתי לו אותו. אני ישמח לראות שילד יסע בו

פורסם

מכוון, שלא ראיתי את הבחור בכלל הרבה לאחרונה בפורום, הוא כנראה ממש עסוק, אז מה לעשות- אכן, קיימת המציאות, שלא תמיד מסתדרת עם הרצונות שלנו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

חבל.

דווקא התחלתי לעבוד עליה ותכננתי להעלות תמונות, עכשיו אני לא יודע אם אתאמץ כ"כ.

ככה זה כשעובדים 12 שעות ביום ומארגנים חתונה ועושים עוד 1001 דברים במקביל.

ברק ועידן, תודה על הגב, כיף לשמוע :-)

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

לא לקחתי כלום קשה.

היום שאתחיל להעלב מילדים וירטואלים יהיה יום עצוב מאוד.

• אחראי פורום
פורסם
איתי, הייתי בטוח שאתה שומר את החתונה בסוד.

:lol: ולמי שלא הבין - זה משחק מילים

פורסם
:lol: ולמי שלא הבין - זה משחק מילים

היי איתי,

מזמן מזמן שלא נפגשנו ...

אני כעת לא מבין.

יש או אין חתונה ... :?

ד"ש אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...