Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסית אצל צנטרל בשונצינו פינת יצחק שדה בת"א?

אילן ואבנר יכולים להשיג לך גם חלפים מקוריים מהחברה, לעיתים קרובות יותר בזול מאשר אם היית קונה את החלפים מהחברה בעצמך.

פורסם
משהו יודע היכן אפשר לקנות את החלפים הנ"ל

שמן גיר

פלאגים

פילטר שמן

ניסינו במוסכים מורשים כיוון שחשוב לנו המקוריות אך הם לא מסכימים למכור!

בתודה

נדב

שלום.

אין דבר כזה!!!

על פי חוק מוסך שרות שיש לו מחסן חלקי חילוף חייב למכור לך חלקים ביין אם זה מוצא חן בעינו וביין אם לא.

או תעשה סקנדל או תתלונן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אתה בטוח בני שהוא חייב למכור? הרבה מוסכים מורשים לא מעוניינים למכור ללקוחות פרטיים או מוסכים באיזור, ועוד לא שמעתי על סקנדל או צעקות. המוסך גם תמיד יכול לטעון שאין לו במלאי ואין גם בחברה, אז איך תבדוק אותם?

פורסם

האם יש ליונדאי חנות בסגנון "גאן חלפים" או חנות יבואן ראשית?

בתודה

נדב

נ.ב. הבעייה העיקרית היא הפלאגים, כי מנסיון שלי אנשים דוחפים סתאם פלאגים שלא בהכרח מתאימים

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אם תעלה לכאן את הדגם המדוייק של המנוע ושל הרכב, תקבל את דגם הפלאגים התחליפיים המתאים. בכל אופן, למיטב זכרוני הפלאגים ה"מקוריים" של יונדאי הם של NGK.

פורסם

מה מוסך מרכזי של הייבואן לא מסכים למכור חלקים ? בצ'מפיון לא ניתקלתי בבעיה כזו, אפילו חלק שעולה 5 שקלים הם מוכנים להזמין אותו מחו"ל.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...