Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

יש לי מגבר KX 600.1 של קיקר, אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש לי קטע מוזר...

אחרי כמה דקות של שמיעה לא כל כך מאומצת הוא מתנתק לי, הוא חוזר בלי שום קשר לכלום, כמו

שהוא מתנתק.... זה יכול לקרות אחרי שמיעה של דקה או של שעה...

אני לא בטוח שזה המגבר עצמו אבל נראה לי שכן...

דרך אגב, הוא מרים לי שני 12" COMP VR של קיקר, שניהם עם שני סלילים של 2OHM

אז אלף מה נראה לכם לגבי הבעיה?

ושאלה שניה, זה איפה מתקנים, מי אמין? אצל מי לא יעבדו עלי, זה הכי מטריד אותי.....

ואם לא הולך עם המגבר הזה אז על מה הייתם ממליצים כדי להרים את שני הסאבים שלי ?

הם עובדים 400W ב4 אום או 800W ב2 אום... אני לא יודע אם חיברו לי אותם כמו שצריך .....

יש לי עוד שאלה במתותה ממכם....

איך אני מחבר אותם שיעבדו ב1 אום?

אפילו עם שני מגברים ?

אולי אני אלך על זה... זה אפשרי ?

תודה מראש,

ערן

***קרא שוב את כללי הפורום והקפד לרשום ללא סימני פיסוק מיותרים***

פורסם

המגבר שלך נותן! ב 2 אום

מקסימום 600WRMS. (והוא לא יציב ב 1 אום)

עכשיו השאלה.

איך הסאבים שלך מחוברים

איזה סלילים יש להם?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי הוא רשם שלכל אחד יש 2 סלילים, כל סליל 2 אוהם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי החיבור של הסאבים לא כמו שצריך

המגבר בטח מכוון עם הגיין עד הסוף, או שאולי אפילו הורדת את ההתנגדות של המגבר ל-1 אוהם(הוא לא מסוגל לעבוד בהתנגדות כזאת) וכך אתה עלול לגרום לו נזק.

ועכשיו לשאלה שכבר שאלו, איך הוא מחובר?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אז אולי החיבורים אצלך לא נכונים. כנס לפה ותראה את הווריאציות השונות לחיבור סאבים:

http://www.cardomain.com/shop/wooferwizard.pl

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=70646&d=1158862778

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה אומר.

שכל סאב מחובר או ב 4 אום. או ב 1 אום.

ואז הם מחוברים ביחד ל 2 אום!

(בהנחה שהם מחוברים נכון)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

כן אתם צודקים, המגבר לא יציב ב1 אום

אז מה הייתם מציעים לעשות עם שני הסאבים שלי ?

איזה מגבר יכול להרים אותם יותר טוב ?

או אולי שני מגברים? מה המשמעות של שני מגברים ?

פורסם

קודם כל תבדוק שהסאבים מחוברים נכון ואחרי זה תחזור אלינו.

*עריכה*

תבדוק את החיבורים שיש לך בסאב עצמו ולא רק מהתיבה למגבר. כלומר תוציא את הסאב מהתיבה ותבדוק אם אכן החיבורים הם כמו בסקיצה שהראת.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז לא אמורה להיות בעיה, כי הם מחוברים ב-2 אוהם והמגבר עובד ב-2 אוהם (אני יוצא בהנחה שאכן והכל מחובר כמו שצריך, מהסאבים ועד למגבר). יכול להיות שיש לך חיבור רופף של ה-RCA שהולך למונו. תבדוק את החיבורים של המונו.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם הם מחוברים כך.

תנתק סאב אחד. ותבדוק אולי אחד מהם יוצר לך את הבעיה

פורסם

סבבה, אני אבדוק, אולי זה זה....

אבל בקשר ל 1 OHM, לפי האתר שנתת לי , האפשרות היחידה שלי היא לחבר שני מגברים, אחר לכל סאב

ואז אני אוכל לעבוד ב 1OHM

הסאבים האלה יכולים לעבוד ב 1 אום ? או שאולי עדיף לי לקנות איזה מגבר מונו יציב ב2 אום, אבל פשוט חזק יותר?

• תוכן חדש...