Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן הצפייה יש מעין שלג צבעוני כזה אבל הקול עובד כרגיל.

הבעיה היא בצפייה גם בYES וגם בDVD.

אבל,ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה ומדליק ישר התמונה חוזרת.אם אני לא מכבה ומדליק לוקח כמה רגעים עד שהתמונה חוזרת וככה כל כמה דקות שלג\תמונה.

יש ימים שגם יום שלם אין שלג ויש ימים שהשלג מופיע כל כמה דקות.

לפני שאני פונה למעבדה ומקבל הצעת מחיר ואיתור התקלה אשמח לדעת מאנשים שמבינים.

תודה

פורסם

שלג הוא תופעה חורפית, האביב מגיע עכשיו, חכה שיעבור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי התאור אני מניח שאתה צפה בכבלים דרך שקע האנטנה ולא כניסות הAV (היות ובהן אין שלג)

שקע האנטנה הינו הכניסה לטיונר שבורר את כל התדרים לתדר ביניים (IF) לשם עיבוד התמונה והקול.

1. הטיונר הלך (30 שקל לחלק) בדר"כ לא קורה

הטיונר ניזון ממתח של 0-33 וולט ע"מ לבחור ערוץ.

2. מעגל הבקרה מזייף המחיר תלוי בTV ועשוי להגיע למאות שקלים

3. מעגל היצוב של ה33 וולא (דיודת זנר וקבל) נדפקו, רוב הסיכווים שהקבל התיבש עלות חלפים 5 שקלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האם החיבורים לטלביזיה עוברים דרך מגבר (מערכת קולנוע ביתי) ?

בדוק מגעים רופפים .

אם אתה לא מסתדר צור קשר :

052-511-26-26

בברכה

מוטי.

פורסם

קודם כל תודה לשניכם על העזרה!

החיבור של הממיר\DVD לטלוויזיה הוא דרך פלג של 32 פינים(לא סגור לגבי מספר הפינים).

האם יכול להיות שהפלג עצמו נדפק?

פורסם

בהחלט כן !

מתחילים מהפשוט - בדוק והדק חיבור .

2 המכשירים (גם הדיוידי וגם הממיר) מחוברים דרך אותה כניסה ?

ומדובר ב-21 פינים !

פורסם

אם הבעיה הייתה בטיונר גם הקול היה הולך מן הסתם.

אם ציינת שכל המקורות מתחברים דרך מחבר ה- SCART בכל מקרה זה לא עובר בטיונר.

scartf.gif

כשהבעיה קורית נסה לתת מכה קלה-בינונית על הטלויזיה. אם זה מסתדר (וגם אם לא) סביר להניח שהבעיה הינה הלחמות שהתפרקו. אם לא מדובר ברכיב שמתחמם.

כך או כך אם הטלויזיה סבירה כנראה ששוה לתקן.

פורסם

תופעות פיזיקליות שאת חלקן קשה לי להסביר. כיבוי והדלקה גורמים להרעדה של הטלויזה ולקפיצות מתח רגעיות. בזמן כיבוי/הדלקה נוצרות הרבה תופעות מעבר (חשמליות ומכאניות) שהמאפיין העיקרי שלהן הוא שהן פועלות ברוחב פס גדול של תדרים. לכן הזעזועים האלו לפעמים גורמים לשינוי מהותי.

מכה עוזרת?

איך האוטו?

• תוכן חדש...