Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 רגילה מחופשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.בגלל קוצר בתקציב חשבתי לקנות 106 "רגילה" בזול -המחיר נמוך בצורה מצחיקה, ולהשתיל בה מנוע 1.3/ 1.4 /1.6 .חשבתי על AX אבל אופצית הנפחים מוגבלת מאוד בהשוואה.גם המודל המתקדם מפתה יותר -89 מול 94.מה דעתם של המנוסים באתר?מומלץ? מותר? כדאי?.תודה מראש

פורסם
יותר זול לקנות דגם ספורטיבי, בצע חיפוש, תמצא המון מידע

אופיר, אני חושב שאתה טועה.

ה106 הספורטיביות מתומחרות במחירים גבוהים באופן מגוחך.

יש לו אפשרות לקנות 106 שנת 94 שפטורה מהבדיקות המחמירות של זיהום האוויר וגם יש בה מערכת הזרקת דלק במקום קרבורטור בערך ב7-10k.

מנוע יכול לעלות עוד 4-7k.

זה עדיין לא יגיע למחיר של הספורטיביות.

פורסם

מיצובישי, דבר ראשון - אני אף פעם לא טועה

לא סתם אמרתי לו שכדאי לו לבצע חיפוש

הוא היה מוצא את כל המידע הדרוש לגבי מה שהוא שאל (חוקיות לדוגמא)

ההבדל בין ה106 ה"רגילה" לגירסאות הספורטיביות לא נגמר רק במנוע

במיוחד אם הוא רוצה לאשר אותו בצורה חוקית

פורסם

אופיר צודק.

אפשר לקנות XSI במחיר של 15K-17K שמת 94, גם הרכב פטור מבדיקת זיהום האוויר, וקיבלת באוטו מחיר רכב טוב יותר שמתנהג ומכוייל טוב יותר לצד הספורטיבי בלי כל הכאב ראש של החלפת מנוע והבירוקרטיה.

פורסם

אתה צודק,

אני יודע שמדובר ברכב כמכלול ולא רק במנוע.

אבל אני חושב שיהיה לו ממש קשה למצוא XSI במצב טוב ב15-17k.

מה גם שהבחור לא ציין תקציב,

לפי אופי ה"קומבינה" שהוא מחפש אני לא חושב שהוא מספיק לקניית דגם ספורטיבי.

אז zxs, מה התקציב שלך בעצם?

פורסם

על מנת להפוך 106 רגילה ל-XSI יש צורך לבצע שינוים רבים , כל דבר ניתן לביצוע פרט לזמן ולכסף

ההחלפה מלבד המנוע באה לידי ביטוי בשינוים הבאים:

א. מנוע +מחשב הזרקה+צמת חשמל.

ב. גיר וקלאץ.

ג. מתלים :בולמים,קפיצים ומוטות מיצבים.

ד. מערכת בלימה.

ה. גאנטים וצמיגים.

כל השינוים לפני ההבדל הקוסמטי בפגושים וחלקי פלסיק, פנים הרכב.

בקיצור, רד מהעניין. אם אתה מחפש רכב מהיר בקו ישר אז תשתיל מנוע של AX Sport או 205 Rally עם ב-205.....:lol:

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תודה לכל המגיבים אבל...

מישהו באמת יודע ,חוץ ממנוע וגיר, מה ההבדלים במתלים? בבלמים? אתם באמת חושבים 106 ספורטיבית שונה בהרבה מאחת לא ספורטיבית? ואורן- מנוע של AX לא מצריך צמה ומחשב ומצמד וכו'.צמיגים? ג'נטים? נראה לי נסחפת קצת. אתה לוקח 106 ב5000 ש"ח ומשתיל לה מנוע 1300 קרבורטורים ונהנה כמעט כמו בספורטיבית.לא מדובר כאן על אימפרזה רגילה מול טורבו.

נא להכנס לפרופורציות.

פורסם

היתרון המובהק של ה106 הספורטיבית היא לא "המנוע", אלא דווקא כל עניין ה"ניהוג". אחיזת הכביש, לקיחת פניות.

ככה שדווקא כדאי לשים לב על עניין המתלים, בולמים, צמיגים וכו'.

שפירטו תגובה עמליך מה הם כוללים.

כנראה שאופיר באמת אף פעם לא טועה :roll:.

פורסם

נהגתי בXS, ב XSI, בראלי, שלושתם דור ראשון ובשלושתם יותר מ"סתם סיבוב" (רמז, הם היו בבעלותי). אין מה להשוות את ההתנהגות של הXS לשל הראלי או ה XSI, שלא לדבר על המנוע מול הXSI (1600( .

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

זה משהו שאני רוצה מתישהו לעשות עם סיטרואן ZX 1.4I שיש לי - להפוך אותה לרפליקה של 16V - עז בעור כבש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...