Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על הצעת ביטוח ל-306.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברנו את הטסט לפני חודשיים, ועכשיו המכה הבאה - ביטוח.

הרכב - 306 XT שנת 94.

אני - אחלה בנאדם, נהג בן 22 עם 5 שנים רשיון, 0 תאונות.

ההצעות:

חובה כ-1850 ש"ח

מקיף 2000 ש"ח - ללא רכב חלופי, אך עם כל שאר הביטוחים.

צד ג' - כזכור לי בסביבות 1200 ש"ח

א) האם ההצעות טובות? יש טעם להמשיך לחפש?

ב) שנה שעברה החובה שלי היה 1500 ש"ח, השנה יש עלייה של 300 ש"ח. מה קרה? אשמח להסבר ממי שמבין בתופעה.

תודה מראש,

יבין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ההצעה למקיף סבירה ביותר,לחובה תכנס למחשבון של משרד האוצר ותבדוק איזו חברה מציעה את המחיר הזול ביותר עבורך.(לגבי המחשבון תערוך חיפוש.)

פורסם

חובה וצד ג' סבירים בהחלט. אפשר אולי להשיג צד ג' קצת יותר בזול, אבל אם מדובר בביטוח שכולל גרירה ושמשות - זה סביר בהחלט.

לגבי מקיף - בשביל מה צריך מקיף על רכב ממודל 94? :shock:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

audi A8 - בדקתי במחשבון, המחירים שם אפילו יותר יקרים מההצעה שקיבלתי.

צביקה - ההפרש בין הצד ג למקיף הוא 800 ש"ח (או70 שקל לחודש, כבר למדתי לחשוב ככה בהוצאות הרכב). בשביל ההפרש הזה כבר עדיף לי שהרכב יהיה מכוסה במקיף (שמשות+גרירה+רדיודיסק), אם משהו יקרה לרכב אין לי 15 אש"ח ספייר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

צביקה - ההפרש בין הצד ג למקיף הוא 800 ש"ח (או70 שקל לחודש, כבר למדתי לחשוב ככה בהוצאות הרכב). בשביל ההפרש הזה כבר עדיף לי שהרכב יהיה מכוסה במקיף (שמשות+גרירה+רדיודיסק), אם משהו יקרה לרכב אין לי 15 אש"ח ספייר.

לעניות דעתי אתה מפספס כאן נקודה חשובה.

זה לא שבמקרה של, חלילה, תאונה, תקבל מהביטוח המקיף שלך סכום כסף שיאפשר לך לקנות רכב אחר ברמה של ה306 הנוכחית שלך. תקבל הרבה פחות מהמחירון, ובכל מקרה תאלץ להוסיף כסף לרכישת רכב דומה. אולי פחות מ15K, אבל עדיין סכום כסף נכבד.

מה גם שיש סיכוי סביר בהחלט שהאשם באותה תאונה דימיונית לא יהיה עליך, ואז תוכל לקבל את כספך מהביטוח של הצד הפוגע.

איש איש באמונתו יחיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרבה פחות מהמחירון? אני יודע שחברות הביטוח אוהבות "לדפוק" את לקוחותיהן (בלי וזלין לרוב), אבל דווקא בהתחשב במצב של הרכב שלי אני די בטוח שיש לי נקודת מיקוח (יד שנייה, 80 אלף ק"מ, שמורה כמו נסיכה בתולה :wink: - באמת שאין סיכוי למצוא בטווח מחירים הזה משהו באותה הרמה), מה גם שאנחנו עם אותה החברה כבר 15 שנה, והם תמיד היו הוגנים.

מצד שני, אני כנראה אידיאליסט שחושב שהכל וורוד (ממש :| ).

בכל אופן, גם אם הסכום יהיה, נניח 10 אש"ח - ה800 ש"ח האלו בשנה לא קריטיים עבורי, וכסטודנט שנה א' המתחיל באוקטובר (נרשמתי אתמול :roll:), אני מניח שגם ה-10 אלף האלו יהיו די חשובים במהלך הלימודים, יהיה לי קצת קשה להמציא סכום כזה מעבר לתקציב הקיים.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...