Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

cold-sorrow מאיפה השגת את ה 6950 ? מה מחירו ומה דעתך עליו ?

אנחנו כבר יודעים מי חושב מה על ה 646

ה 756 צפוני מאוד מבחינת המחיר , מה ההבדל בין ה 755 ל 756 ? ה 755 זול ממנו (אך עדיין נשמע לי יקר בשבילי )

נשמע כאילו ה 6850 או ה 6950 מתלבש עליי

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

1300 שקל. לצרכים שלי הוא הכי טוב. אם אתה מעוניין לדעת מאיפה תשלח הודעה פרטית.

דרך אגב, הוא מגיע רק ביום רביעי בעוד שבוע לחנויות, אין מצב שבעולם להשיג אותו לפני זה, אז עדיין לא "השגתי"...

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני אישית לא הייתי מסתכן בלהיות הראשון שיקנה את ה-6950. לכו תדעו איזה צרות יש עליו. אם כבר אז תקנו את ה-6850, שהוא כמעט ומכשיר זהה, ולרבים יש איתו ניסיון ויודעים כבר את החסרונות והיתרונות שלו. זאת ההצעה שלי.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מממ...

אמרתי את זה כמה פעמים, ואני אשאל גם אותך.

מה אתה מחפש במוסיקה?

לשמוע נאמנות למקור? קח את ה646 מכשיר עם סאונד מעולה בפלאט.

אתה מחפש להוציא מקסימום מסט?( בגבולות התקציב), אתה צריך מכשיר עם אקולייזר, לא יעזור בית דין.

-סוני 7810 7815 עליהם כבר המלצתי הרבה ( יש לציין שהמנגנון החשמלי שלי גוסס לגמרי, צריך להחליך גלגל שיניים.

תומר "Super T" רצח את המערכת:lol: :lol: :lol: , הכל בטון של צחוק תומר).

-פנסוניק 5401 יכולה להיות גם אפשרות טובה מאוד, יש אקולייזר 7 ערוצים יש יציאות חזקות, והוא מקבל תגובות טובות.

זה מה שעולי לי בראש בתקציב.

לילה /בוקר טוב8)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אני לא יודע מה איתכם אבל אני אישית לא הייתי מסתכן בלהיות הראשון שיקנה את ה-6950. לכו תדעו איזה צרות יש עליו. אם כבר אז תקנו את ה-6850, שהוא כמעט ומכשיר זהה, ולרבים יש איתו ניסיון ויודעים כבר את החסרונות והיתרונות שלו. זאת ההצעה שלי.

בברכה,גיא.

זה מה זה שטויות !

במקום שאני קונה ממנו אם יש בעיה הכי קטנה לא עושים לך צרות אם הם לא יודעים איך לתקן נותנים לך חדש ואין בלבולי מוח !

והנה הפעם הראשונה שאני חולק עליך :-)

פורסם

ואתה עדיין רוצה להיות הניסוי הראשון עם הרדיו דיסק הזה?

טוב, מי אני שיעצור אותך. בהצלחה בניסוי :twisted:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מממ...

אמרתי את זה כמה פעמים, ואני אשאל גם אותך.

מה אתה מחפש במוסיקה?

לשמוע נאמנות למקור? קח את ה646 מכשיר עם סאונד מעולה בפלאט.

אתה מחפש להוציא מקסימום מסט?( בגבולות התקציב), אתה צריך מכשיר עם אקולייזר, לא יעזור בית דין.

-סוני 7810 7815 עליהם כבר המלצתי הרבה ( יש לציין שהמנגנון החשמלי שלי גוסס לגמרי, צריך להחליך גלגל שיניים.

תומר "Super T" רצח את המערכת:lol: :lol: :lol: , הכל בטון של צחוק תומר).

-פנסוניק 5401 יכולה להיות גם אפשרות טובה מאוד, יש אקולייזר 7 ערוצים יש יציאות חזקות, והוא מקבל תגובות טובות.

זה מה שעולי לי בראש בתקציב.

לילה /בוקר טוב8)

אמיר

אני מחפש מע' שתיתן הספקים יפים ( לא משהו SPL-י ) ,איכות סאונד טובה מאוד , אקולייזר טוב וחיתוכים טובים .

הפנסוניק נראה ליש נחמד אבל עשיתי השוואה וה 6850 קצת אוכל אותו ויהיה יותר נוח לעובד עם מכשיר שיש לו מסך dot matrix ולא מיושן ( 7 SEG) .

ועוד שאלה , זה שה 6950 יוצא לחנויות לא אמור להוזיל את ה 6850 ??

פורסם

שלום.

תגיד לא אמרת שאתה מתכנן בי אמפ במ"ע שלך?

אם כן ואם לא אני ממש אבל ממש ממליץ לך לא לקנות פיונייר.

אני ממליץ קלריון מסדרה 7 ומעלה, אלפיין 53/55 , ועפילו סוני 7815/10 הרבה יותר טוב מפיונייר סדרה 6/7, לפחות לסוני יש 24 BIT.

אל תעשה טעויות, שלא תקנה משהו חדש ומעפאן ותצתרך למכור אותו בעוד כמה חודשים.

לעט לעט :-) הכל יסתדר.

בברכה.

בוריס.

פורסם

בי אמפ יהיה בשלב יותר מאוחר של האבולוציה שלי במע' סטריאו לרכב ... לפי מה שנראה בזמן הזה זה יהיה הרבה יותר מאוחר לצערי .

אני חושב שאני גם ארד מבי אמפ מסיבות ש: שאין מספיק כוח לאלטרנטור ברכב והשקעה כספית .

פורסם
זה מה זה שטויות !

במקום שאני קונה ממנו אם יש בעיה הכי קטנה לא עושים לך צרות אם הם לא יודעים איך לתקן נותנים לך חדש ואין בלבולי מוח !

ניסית את המקום הזה?

כבר החלטת שאם יש בעייה קטנה =) הם לא יודעים לתקן =) נותנים לך חדש =) אין בלבולי מוח .

אני לא הייתי סומך על על מקום שלא יודע לתקן, ומסתמך על זה שאני אקבל חדש.

האם יחליפו לך ר"ד שכבר עבד איזה 4 חודשים? אני לא מאמין.

אני ממש מתאפק לא לומר את דעתי על הנאיביות/אופטימיות / חוסר הבנה, שעולה מדבריך.

אני מקווה בשבילך שלא יתקלקל לך המכשיר, חבל שתתאכזב ממהלך החיים.

ZZR

• תוכן חדש...