Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש ?

הציעו לי אותו היום בחנות רדיו ליד הבית , מחיר של 2000 ש"ח נראה לי שאם אני כ"כ מתקרב ל 2000 אני אלך

כבר על 9855 או 53 .

אני ממש לא יודע מה לעשות .

בהתלבטות היא או ה 9857 או 6850 של פיוניר או שמא לעלות ולמתוח את התקציב ל 9855/53 .

יש לציין שזו מע' ראשונה שלי ,האוזן שלי יחסית מאוד רגישה למוזיקה - התחשבו בבקשה .

HEELP !!:oops:

תודה !!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אין שום השוואה בין ה57 ל55/53.

ה57 הוא מכשיר עם סאונד טוב אבל ללא שום פונקציות כמעט בכלל, לעומת זאת ה9855 וה9853 הם מכשירים עמוסים בפונקציות.

אני הייתי חוסך עוד קצת יש ל9855 חדש! שהמשתמש BUB מוכר ב2200 שקל! בדיחה!.

אם אתה כבר רוצה להשקיע 2000 שקל, אז עוד 200 שקל ויש לך 9855!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מה בדבר לרדת לפיוניר 6850 ?

אני נרתע מלקנות את ה 55 כי הוא יד שניה , ושנית כי הוא ממש OVER KILL לאחד מתחיל כמוני . זאתי המע' הראשונה שלי .

:wink:

עריכה - ראיתי עכשיו כי ה 55 של BUB הוא ללא אחריות וזה לא נראה לי קצת . עם מכשיר כ"כ יקר בלי אחריות , לא נראה לי אפילו אם הוא הכי שמור בעולם

פורסם

מה רע עם להתחיל עם רמה ממש טובה לשיפורים, תאמין לי, ממש ממש ממש תאמין לי,

חשבתי כמוך וקניתי רכיבים יחסית פשוטים וכל הזמן חיפשתי להשתדרג, קניתי ומכרתי וקניתי ומכרתי.

אם יש לך כבר 2000 שקל? 200 שקל ויש 9855 וזה המכשיר למערכת הממוצעת פלוס פלוס פלוס( לפי דעתי).

מה שאר המערכת תהיה?

אמיר

פורסם

בינתיים :

מורל דוטק (MKII ) עם MT22

9*6 של אינפיניטי

מגבר 50*4 של ליטנינינג .

פשוט ומספק גם אני אוסיף עוד איזה מונו קטנטן עם סאב חמוד כי האלטרנטור באוטו יחסית קטן . ( קורסה 2.1 )

פורסם

קודם כל תתחדש על הרכיבים!

דבר שני כל שאמרו לך פה תילך רק על ה-9855 של אלפיין. אם ובאמת יש לך חשדות או שלא ממש בא לך להתעסק עם יד שנייה בגלל האחריות אז באמת תילך על אחד חדש ב-2000, ולא חסר כאלה טובים. רק תגיד מה אתה מעדיף, כבר נסדר אותך :-)

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המגבר יחסית חלש לדוטק, ממש לא נראה לי שהוא יוציא מהם הרבה,אגב הסט עצמו טוב מאוד.

אמיר

פורסם

אני מסכים עם אמיר. ייתכן מאוד שהמגבר חלש לסט שהוא סט טוב מאוד. אז אולי תמכור את המגבר ותביא טיפה כסף למגבר חדש ותוריד טיפה מהרדיו דיסק? סתם זרקתי הצעה באוויר.

דרך אגב דוטק, למישהו יש מושג אם מורל מייצרים את הטויטרים של הדוטק (MT11) עדיין? כי כל מי שאני רואה או מדבר איתו ויש לו דוטק אז יש לו MT22 :biglaugh:

גם אני ואחי נכללים ב-MT22 :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קודם כל תתחדש על הרכיבים!

דבר שני כל שאמרו לך פה תילך רק על ה-9855 של אלפיין. אם ובאמת יש לך חשדות או שלא ממש בא לך להתעסק עם יד שנייה בגלל האחריות אז באמת תילך על אחד חדש ב-2000, ולא חסר כאלה טובים. רק תגיד מה אתה מעדיף, כבר נסדר אותך :-)

בברכה,גיא.

מאיפה אני קונה 9855 חדש ב 2000 ?????? אני קונה 3 !

אני מעדיף שהאיכות תהיה טובה מאוד ,אופציות משחק בסאונד , 3 RCA כמובן וכו' . דולפינים לא ממש עושים לי את זה 8)

המגבר יחסית חלש לדוטק, ממש לא נראה לי שהוא יוציא מהם הרבה,אגב הסט עצמו טוב מאוד.

אמיר

אתה לא בראשון ולא נראה לי האחרון שיאמר לי את זה ,אני לא מחפש משהו בומבסטי כעת , צנוע, מעט חלש אבל זה האפשרות וזה יצא לי באחלה דיל תודות לאחד מהפורום . (יד שניה דווקא )

פורסם

חחח לא הבנת אותי נכון. אמרתי לך שאם אין לך כח להתעסק עם יד שניה בגלל שאין אחריות אז תילך על רדיו דיסק אחר חדש ב-2000. מצטער אם השלתי אותך לכמה רגעים באמת שאני מבקש סליחה. לא נראה לי שתמצא חדש (אם בכלל) 9855 עם אחריות.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא השלת אותי לשניה אחת ... אני סתם התבדחתי לרגע :-)

בכול אופן מה מומלץ ב באזור ה 1600 -2000 עם נטייה לנמוך ?

פורסם

ה 646 מאוד פשוט ביחס למחיר שלו לדעתי ( או שאני לא התעסקתי איתו עדיין )

ה 756 אני אבדוק אותו ואעדכן

פורסם
ה 646 מאוד פשוט ביחס למחיר שלו לדעתי ( או שאני לא התעסקתי איתו עדיין )

ה 756 אני אבדוק אותו ואעדכן

וגם אני חושב ככה. מבחינת פונקציות, אין לו הרבה. חבר פורום מכובד יעיד על כך :-) אני לא ינקוט בשמות.

במחיר הזה, עדיף ללכת על משהו בעל אקולייזר טוב ועם יותר פונקציות.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...