Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך head unit בצבע שחור עם תאורה ירוקה שמאפשר חיבור של ipod מחלקו הקדמי או האחורי זה לא משנה.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

המכשירים מהסדרות הגבוהות של אלפיין ופיוניר מאפשרים חיבור לאייפוד באמצעות כבל או מתאם מיוחד. תוספת של כמה זוזים.

אם אתה לא רוצה להשקיע כמה אלפים על הד-יוניט כזה, מרבית המכשירים הפשוטים החדשים מציעים חיבור AUX חיצוני המאפשר חיבור אייפוד דרך יציאת האוזניות שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא רוצה להשקיע אלפים חיבור ה aux יספק את הצרכים שלי. לאיזה head unit שחור עם תאורה ירוקה יש חיבור aux?

פורסם

כל המכשירי פיוניר מהסדרה החדשה מדגם ***4 יש להם חיבור ל IPOD באמצעות כבל מיוחד בגב המכשיר(שמאפשר לשלות על הנגן).

והם לא כ"כ יקרים יחסית לשאר המכשירים.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

לי יש HU של JVC דגם G720 שיכול לשלוט על IPOD.

הוא אמנם לא בצבע ירוק אבל אני מניח שיש דגם מקביל בצבעים שאתה מחפש.

המחיר - בערך 1000 וקצת שקל לפני כמעט שנה

גלעד

• תוכן חדש...