Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

לפני כמה שעות קיבלתי דו"ח חניה עירוני על חניה באדום-לבן בת"א (על אבן גבירול), ע"ס 250 ש"ח.

מכיוון שאני חייל- די קשה לי לשלם דו"ח כזה.

האם ישנן הקלות בתשלום לחיילים (חוץ מ-18 תש'), אם אני אפנה אליהם במכתב בכייני או אגיע למשרד שלהם זה יכול לעזור (אולי להפחית את גובה הקנס,או משהו בסגנון..?)

או בקיצור, יש מה לעשות?(לא מצאתי משהו רלוונטי בחיפוש).

תודה מראש

תומר

172

פורסם

לדעתי אין לך יותר מדי מה לעשות, מה גם שזה קנס עירוני ולא משטרתי ולכן יהיה עוד יותר קשה לעשות משהו בנידון (מכיוון שהעיריה לא כל כך רחמנית בכל מה שקשור לקנסות) - אל תשכח שיש לך שלושה חודשים לשלם את זה, אם אתה לא מסתדר בקש גם מההורים קצת עזרה ותשלם את הקנס כמו גדול - זה סכום לא כל כך גדול, בפעם הבאה תחפש עוד כמה דקות חנייה, זה עדיף מאשר לקבל קנס - ויש סיכוי גדול שכן תקבל קנס, ובמקרים יותר מבעסים יתכן כי רכבך יגרר, הפקחים עובדים שעות נוספות במיוחד בעיר עם בעיות חנייה כמו תל אביב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מנסיון עם העירייה המז**ת הזו מכתב נרגש המתאר את מצוקותייך ומצבך הכלכלי החמור יכול לפעמיים להביא לביטול הדו"ח,בכל מקרה אין לך מה להפסיד.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מדבריו של תושב ת"א, הבנתי כי ניתן לבטל עד 2 דוחות בשנה בגין "מצוקת חניה", אני במקומך הייתי בודק את הדבר

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מבטלים לפעמים בכחול לבן, לתושבי העיר.

חנית באדום לבן - שלם כמו גבר. להתבכיין לא יעזור לך כאן, ולמען האמת זו גם ככה התנהגות איומה בעיני.

ֿ

"אל תבכה כמו תינוק על מה שעשית כמו גבר"

ואפשר גם:

"תתמודד כמו גבר עם מה שעשית כמו תינוק".

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני מאמיו שאותו אדם כבר ניסה לבטל את הד'וח,ואפילו סיים צבא.

סביר להניח.

מה לגבי הסטודנט?

ד"ר, לפני שאתה מגיב, תקרא, זה מראה על אינטיליגנציה.

פורסם

תשלם, תגיד תודה שלא גררו לך את האוטו ותמשיך הלאה.

אני מנסה להלחם בהם כבר שנה על דוח שקיבלתי מתחת לבית על רחוב משולב שיש בתחילתו תמרור אין חניה/עצירה , אבל אין אדום לבן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...