Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתקין רדיו-דיסק של אוטו בתוך הבית - "under kitchen cabinet" -

משהו בסיגנון הזה:

http://tinyurl.com/38h273

אני פשוט צריך רדיו דיגיטלי עם תחנות קבועות באיכות _גבוהה_ ובגודל _קטן_, ו "רדיו לרכב" עונה על התנאים האלו.

כל שאר האפשרויות הן לקנות רדיו סיני זבל שמוכרים בזול או להזמין מארה"ב ולהסתכן בבעיות עם כיוון FM אירופאי/אמריקאי.

רציתי לברר:

1) האם יש איזשהי בעיה לשים אנטנה של אוטו בתוך הבית ? (אולי הן צריכות להיות צמודות לגוף מתכת גדול וכו' - אין לי מושג בזה ).

2) איזה שנאי 12 וולט אני צריך מבחינת אמפר ?

אם יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע,

ואני מקווה שאף אחד לא נפגע מהרעיון להתקין פיוניר ליד הקומקום...:wink:

תודה על העזרה.

פורסם

לפי דעתי לא תיהיה בעייה עם כל שנאיי 12v רק תבדוק אם מכשיר מדידה שהוא לא חורג ומגיע ליותר מ 12

בקשר לחיבור אתה צריך לחבר את המינוס השחור (בצמאת חוטים שמתחברת לרדיו דיסק) למינוס של השנאיי

ואתה צריך לחבר את החוט הצהוב (שהוא ה + הקבוע שהרדיו דיסק בעצם מקבל מהמצבר באוטו ששומר את כל הגדרות המכשיר)

יחד עם החוט האדום של הפלוס כלומר לחבר את שניהם טוב (צהוב+אדום)

אני גם הייתי ממליץ לך להלחים הכל וללפף כמו שצריך עם איזרו לירבנד

לגבי אנטנה לא תיהיה שום בעייה ואם אתה תשיג מכל חנות אלקטרוניקה שהיא חיבור (פלאג) כמו באוטו של אנטנה לתוך הרדיו דיסק ותחבר אפילו אנטנה ביתית לאותו פלאג אתה תיהיה מבסוט

בהצלחה

מקווה שעזרתי לך

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אתה צריך 12 וולט ומינימום 1 אמפר, עם 1 אמפר זה יקרטע לך בעוצמות בינוניות ויש סיכוי סביר שהשנאי ישרף(אל דאגה רק השנאי ותו לא). בכל מקרה זה יעבוד בעוצמות חלשות.

לי יש בבית שנאי גדול שהיה מטעין מכשיר קשר שנותן 10 אמפר. הבעיה היחידה בשנאים הגדולים שהם עולים הרבה כסף(500~850).

בברכה.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

• תוכן חדש...