Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית קטנה, מה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקווה שמישהו מכם ידע לייעץ לי.

בהתחלה רציתי רכב בתקציב של 60000 שח, התלבטתי בין יאריס 2002 או פולו 2003.

ידוע לי שמבחינת נוחות,עיצוב ובטיחות הפולו עדיפה מהיאריס, אך ליאריס יש את היתרונות של אוטו חסכוני וטיפולים זולים.

לאחר חיפוש בלתי פוסק של אחד מהרכבים האלו למעלה יותר מחצי שנה שעדיין לא מצאתי רכב שעונה לדרישות שלי.

הציעו לי לרכוש סיריון חדשה, שהמנוע שלה הוא כמו של היאריס והיא מקבלת את היתרונות מבחינת חסכון בדלק (מרכיב שחשוב לי מאוד!). הבעיה שזה להוסיף מעל התקציב שיש לי.וכמובן שהיא מקבלת את היתרנות והחסרונות של רכב חדש.

מה הייתם מציעים לי?

אולי יש לכם רעיונות אחרים?

פורסם

נועם, בין הפולו ליאריס, הרי שנוחות ועיצוב הם ענין סובייקטיבי, ובסעיף הבטיחות הפאסיבית שתיהן טובות. אינני מכיר את היאריס בהיבט של בטיחות אקטיבית, אולם היא לבטח טובה.

לגבי הסיריון, המנוע שלה איננו המנוע של היאריס. רק ההספק זהה. מדובר במנוע בנפח דומה מאוד, עם יחס דחיסה נמוך יותר בסיריון, ולא אתפלא אפילו אם יש לועדיין כוון שסתומים לביצוע בטיפול גדול. למרות היות הסיריון מבוסס על פלטפורמת היאריס, הוא נחות ממנה בכל פרמטר, כולל במספר הכוכבים במבחני הריסוק ! אם תקרא את הטקסט באתר של EuroNCAP, תבין שאת הכוכב הרביעי הסיריון קיבל בקושי, ועוד עם יותר כריות מאשר בארץ.

לגבי תקציב גבוה יותר ממה שתכננת, לכל יבואני הרכב יש תוכינות מימון, ואולי המימון הזול ביותר הוא הלוואה מהבנק שלך.

בתקציב שהגדרת, אתה יכול לבטח למצוא סופר מיני מצוינות נוספות דוגמת פיז'ו 206, סקודה פאביה או סיאט איביזה.

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אורן תודה על התגובה.

את נושא המימון אני בהחלט צריכה לשקול.

אז אם ללכת על חדש בתקציב של עד 95000 פחות או יותר.

על מה היית ממליץ?

בהתחשב בזה שמרכיב שמאוד חשוב לי ברכב שיהיה חסכוני בדלק.

פורסם

אורן תודה על התגובה.

את נושא המימון אני בהחלט צריכה לשקול.

אז אם ללכת על חדש בתקציב של עד 95000 פחות או יותר.

על מה היית ממליץ?

בהתחשב בזה שמרכיב שמאוד חשוב לי ברכב שיהיה חסכוני בדלק.

סריון\יאריס

היאריס לדעתי יותר ברמה ולכן גם כמעט בלתי ניתנת למציאה ובטח ובטח שלא במחיר מחירון (כולם דורשים כמה אלפים טובים מעל המחירון)

הסריון גם כן חמודה אבל פחות ברמה מהטויוטה וגם כן חסכונית מאד

מה שמוצאים קודם במצב טוב יותר ומחיר טוב יותר לוקחים :)

פורסם
סריון\יאריס

היאריס לדעתי יותר ברמה ולכן גם כמעט בלתי ניתנת למציאה ובטח ובטח שלא במחיר מחירון (כולם דורשים כמה אלפים טובים מעל המחירון)

הסריון גם כן חמודה אבל פחות ברמה מהטויוטה וגם כן חסכונית מאד

מה שמוצאים קודם במצב טוב יותר ומחיר טוב יותר לוקחים :)

תודה על התגובה.

מאחר וכבר כמה חודשים טובים אני לא מוצאת יאריס.

מה הדעה שלך לגבי חדש?

פורסם

היאריס החדשה יקרה מהתקציב שלך ומגיעה עם גיר רובוטי - אל תקנה לפני נסיעת מבחן.

אפשר לשאול כמה אתה נוסע בשנה שחיסכון בדלק כל כך חשוב לך?

• תוכן חדש...