Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה טורבו דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי לא מעט לגבי הרכב הנ"ל ועדיין נשארו בליבי מספר סימני שאלה.

מה שאני מחפש ברכב זה נוחות, הוצאות נמוכות, אמינות ומעט ביצועים. רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות בכבישים מהירים (אם אפשר להחשיב את כביש 2 ואת וואדי מילק לכאלה:wink:)

ההתלבטות שלי היא בין קסארה דיזל לטורבו דיזל.

הרכבים הם שנת 2002-2003

ממוצע השנתי שלי נע בסביבות ה40000 ק"מ

מה מומלץ? ממה צריך להזהר בדגמים הנ"ל? מה צריך לבדוק בדגמים הנ"ל?

האם בכלליות עדיף ללכת על דיזל עם 150000 על השעון או טורבו דיזל עם 250000 על השעון?

תודה מראש,

R-יק

פורסם

עניתי על השאלות האלה בפורום אין ספור פעמים, למה לא לבצע חיפוש ולקרוא?

בכל אופן לפי מה שאתה מתאר - אם אתה לא מחפש ביצועים , קח א ת הדיזל הרגילה. תקבל חסכון אדיר בדלק, ואמינות.

אם אתה לא מסוגל עם דיזל רגיל (ביצועים) ואתה רוצה A LITTLE MORE, קח את הטורבו הידל 1.9 - לא תתאכזב בשום פרמטר (בדוק בשבע עינים את הבלוק ואת הראש - אלומיניום) .

ואם יש לך כסף לשנתון גבוהה יותר מ 2000, רכוש לך HDi ותדע שיש להם מחלה עם המשאבה הקטנה במיכל הדלק, לא יקר - אבל כאב ראש ודיי מעצבן.

יש גם דיזל רגיל מעל 2000, רכב מעולה - אבל שוב עניין הזריזות - אני לא יכול לחיות בלי זה.

*** לא לקנות אוטומט ****

שחכתי להוסיף את זה.

פורסם

השילוב של המנוע (110 כוס סוס)+ הרבה מומנט והגיר ( AL4) לא מוצלחים.

הגיר נוטה לשבוק חיים אחרי 60 אלף קילומטר. במקרה הטוב, ו 30 אלף קילומטר במקרה הרע.

לפחות כך היה בדגמים הראשונים ( סוף 2001, סוף 2002) אולי ב 2003 תיקנו את הבעיה. לא אגיד לך סתם.

בכל אופן - דיזל בדרך כלל טוב יותר כידני, גם ב VW הגיר לא היה מוצלח (היום אני לא יודע) פאסטים וגולפים 99-2000 אכלו גירים כמו גרעינים, הרכב היחידי שאני מכיר ויודע (ובאמת יודע ,לא סתם) היו 220C דיזל רגיל ו 250E דיזל רגיל , שתיהם אוטומטים - שהגירים החזיקו לפחות 400K.

פורסם

הרכב שאני רוצה לבדוק עבר 260000 ק"מ

בעל הרכב אמר שלא היו בעיות עם הגיר עד היום.

לעומתו יש רכב אחר עם 240000 ק"מ שעבר שיפוץ בערך של 3000 ש"ח במוסך החברה.

האם עדיף לקנות דיזל אטמוספרי עם גיר רגיל ולא טורבו דיזל עם גיר אוטומט? כי עד כמה שראיתי אין טורבו דיזל עם גיר רגיל

תודה

R-יק

פורסם

אתה טועה

יש בהחלט גיר רגיל טורבו דיזל (2.0 HDI) גיר רגיל 90 כ"ס

וישנו אוטומט : 2.0HDI 110 כ"ס.

יש דיזל רגיל (XD) 1.9 דיזל

זה בחדשים

בישנים יש רק גיר רגיל ואין כלל אוטומט (צורה ישנה)

1.9D רגיל

1.9TD טורבו

פורסם

שוב תודה רבה על כל המידע.

אני מחפש רכב אוטומטי ולכן כנראה שאלך על בדיקה מקיפה ויסודית של הרכב הנ"ל.

תודה

R-יק

• תוכן חדש...