Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לוותר מראש אם אתה לא יודע מה המחיר?

ככה מפספסים הזדמנויות בחיים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אוי, כמה שאני מאוהב ברכב הזה, אבל למה לעזאזל שמישהו ירצה אחת בכחול? (ירוק בלבד!!)

(היא בTOP10 שלי..)

עמרי.

אני מאמין שהמוכר יוריד לך את מחיר הצביעה של האוטו אם תיקח אותו במחיר שהוא רוצה.
פורסם

שכן של ההורים שלי ייבא לפני שנתיים יגואר E-TYPE, בארץ הוערכה המכונית ב.... מיליון ש"ח.

דרך-אגב, יש לי בבית עיתון אוטו משנת 1988 ובמודעות למכירה ישנם יגואר E-TYPE וכן קורבט סטינג-ריי, על כל אחת רצו אז 5000$ !!! אם אינני טועה, וורטהיימר קנה את שניהם. אך... אם הייתי יכול לחזור אחורה בזמן....

פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח בכלל - הרי הוא כתב מחיר...

1,234,567,890

שהם מיליארד מאתיים שלושים וארבעה, חמש מאות שישים ושבעה שמונה מאות ותשעים ש"ח בלבד....:lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. לגבי היגואר שהוערכה במיליון ש"ח: אם זו יגואר פתוחה, אחרי שיפוץ מקיף ויסודי, מחירה בחו"ל יכול להגיע ל- 70-80 אלף $. תכפיל ב-2 (עלויות ייבוא) והגענו לאזור 150,000$, בערך 700,000 ש"ח. קצת פחות ממליון, אבל עדיין הרבה כסף. יחד עם זאת, אפשר לקנות יגואר פתוחה במצב נסיעה נחמד גם בהרבה פחות - סד"ג 25K$, ועם קצת "שיפורי מכס" להישאר בעלות כוללת של 50-60 אלף $. רוב היגוארים שהגיעו לארץ היו במצב כזה או פחות ("פחות" - כלומר, הגיעו במצב של גרוטאה ועברו שיפוץ ייסודי בארץ).
  2. לגבי היגואר שבמודעה - זו 2+2 סריה 2, שנחשבת כמעט ל- E-Type הזולה ביותר. כתבתי "כמעט", משום שהדגם האוטומטי עוד יותר זול. אלו מכוניות שניתן לרכוש במצב יפה גם ב- 15,000$ בארה"ב, ולהביא לארץ בעלות כוללת של 30-35K, אולי עד 40K$. זה לא מעט, אבל גם לא מליון שקל... אני רק יכול לומר שזו מכונית יפה ומסודרת (היא הגיעה למפגשי שישי מספר פעמים), ושאין לי מושג כמה האדון מבקש עבור הרכב - מחיר של 150-200 אלף ש"ח נשמע סביר. אם הושקעה ברכב עבודה יסודית מעבר לייבוא - אולי עוד כמה עשרות אלפים. עדיין, כל החישוב הזה לא שווה כלום אם אין כרגע בארץ לפחות משוגע אחד עם כסף זמין, שמוכן לקנות לעצמו צעצוע יקר לסופי שבוע...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני לא מבין על מה הויכוח בכלל - הרי הוא כתב מחיר...

1,234,567,890

שהם מיליארד מאתיים שלושים וארבעה, חמש מאות שישים ושבעה שמונה מאות ותשעים ש"ח בלבד....:lol:

זה בסדר צבי, לא ציפיתי ממך ליותר :wink:

:lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...