Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על האזהרה אבל ברצוני לדעת על פי מה אתה מבסס את הדברים שלך?

לפי בעל הרכב הוא גודש 220 אני חושב שיחסית לחלקים שיש ברכב ההספק הזה הוא לא הספק שאמור לפרק מערכות על ימין ועל שמאל.

הפחדת אותי את האמת אם תוכל לאמר לי מה בדיוק ואם זה מנסיונך האישי\שמועות\או כל דבר אחר

תודה רבה לך :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחזוקה של רכב כזה עלולה להיות מסובכת, אם ישנן בו "קומבינות" או אלתורים שרק הבעלים והמתקינים מכירים.

אם יש לך נסיון קודם, או הכרות עם המוסך המקורי, או מוסך שידע להתמצא במידה ותתעורר בעיה - זה ריאלי.

אחרת - אתה עלול להסתבך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שכנעת אותי, :wink: . לך על זה . אבל, אל תשכח לעשות את הבדיקות המתאימות ואל תילחץ, תמיד תמצא אחת שתתאים לך. ואל תתפשר.

אותי לא שכנעת.

שמע, בוא נניח שהרכב מציאה.

זה עדיין רכב שדורש לא רק המון התעסקות אלא גם לא מעט כסף.

לי יש וולקן "סטנדרטית" לחלוטין, 1900 סמ"ק רק במשך כמה חודשים ומילא זה שאני מכרכר סביבה כל סופ"ש - זה בהחלט מהנה וכיפי ונחמד. אבל הטיפולים האלה יקרים ולא זולים, במיוחד שמדובר על חלפים מקוריים או תחליפיים איכותיים.

אתה אומר שאצלך הוחלפו צינורות, הוחלף גיר לגיר קצר, המנוע שופר ומוגדש -

זה מתכון להמון כיף, נכון. אבל זה מתכון להמון (המון) כסף, הרבה יותר משוויו בפועל של הרכב ברגע הקניה.

אני גם לא חושב שכל מכונאי או כל מוסך פיג'ו-סיטרואן ידע או ירצה להתעסק עם רכב שעבר כלכך הרבה שדרוגים ובמצב הזה, טיפולי מוסך בלתי נמנעים קופצים גם הם במחיר.

אם באמתחתך הכסף והזמן לרכב, מצויין.

אם לא - שקול שנית.

כך או כך, הצלחה!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

לשואל:

אתה נראה כ"מתלהב" במובן הרע של המילה.

לדעתי זה נקודת פתיחה מאוד גרועה. במצב כזה אתה נותן משקל גדול לחלום ומשקל נמוך מידי לסיכונים.

נראה שאתה עומד להכנס לצרה צרורה. גם מבחינה חוקית, גם מבחינה בטיחותית, גם מבחינת תחזוקה שוטפת וגם מבחינה כלכלית.

במחיר הזה, יש הימורים מוצלחים יותר!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה באמת רוצה להתחיל לדאוג כל פעם שמגיע הטסט?

לא יודע כמה הבחור מבקש על הרכב, אבל אם מוגדשת היא רצונך, יש עוד אופציות בסביבה.

הכי חשוב שתבין, שברכבים כאלו מחיר הקנייה לא משקף כלום.

בכל מקרה, לפני שתתחיל לתכנן, כן מומלץ שתיסע על הרכב. ייתכן ותתאהב, ייתכן ולא.

במידה ואהבת - תחזור לפורום, אני בטוח שייעזרו לך :wink:

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הגיר של גירסאות הדיזל הוא דווקא ארוך יותר.

נשמע מוזר ביותר.

והראש הוא בוודאות לא של GTI6 שהוא מנוע 16 שסטומים - בעוד בתמונה רואים בערך מנוע סטנדרטי של 605 טורבו (כאמור RGX

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חברה באמת תודה לכולכם אני מעריך ושוקל את כל העצות שלכם

המחיר שבעל הרכב רוצה מתחת ל 30 אבל בכל זאת אני חושב שאני אסע לצפון יעשה סיבוב ויחליט

דרך אגב הוא מתחייב לשום בעיה בטסט! הוא מעביר חלק והכל מאושר ברשיון והוא מתחייב לזה!

בכל מקרה אני אשקול שנית :)

יש היונדאי קופה במצב טוב למכירה??? :rofl:

פורסם

אם יש לך הכנסה קבועה, והמחיר הוא מתחת ל-30K, אני הייתי קונה אותה בתנאי שהכל נראה תקין.

זה מחיר פצצה לחבילה שאתה מקבל, אבל שוב, בתנאי שהכל "רענן".

לגבי מכון בדיקה, אני חושד שהבחור מקומבן בכל כיוון- אף בעלים של ZX (ובכלל) לא יכול להתחייב שהכל יצא פיקס.

גם אני, שהשקעתי עשרות אלפי שקלים על יישור קו, לא מסוגל להתחייב על כזה דבר, ואני מאמין שכך כולם. לצומת ליבך.

אביחי

פורסם

אני מכיר את מכוני "הטסטים" הללו בצפון, קומבינות רצות שם עם פלח אוכלוסיה מסוים אשר עוסק ברכבים בעיתים קימעה..

כמו שניסו לרמוז לך, אתה הולך להיכנס להרפתקאה כלכלית גדולה ונכבדת, כאשר אני מניח שמוסכים סטנדרטים לא יטפלו לך ברכב, ותפנה למוסכי בוטיק אשר מתמחים ברכבים משופרים, מחירים בהתאם..

מה עוד כשהרכב מורכב כפאזל, וכל חלק מתבלה מחייב אותך לרוץ ולחפש את הציריה של הברלינגו, הראש של ה 306 ועוד ועוד..

המלצה חמה תתרחק.

ואם לא, אני מניח שבקרוב ניפגש במדור הטכני..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ההמלצות בד"כ חוזרות על עצמן כשמדובר ברכבים משופרים.

לדעתי כל עוד הכל רשום ברשיונות, חוקי ובמצב תקין הרכב לגיטימי, בהנחה שברור לך שאתה נכנס להרפתקאה.

כמו בכל הרפתקאה אחרת, מי שלא היה באחת כזו לא יבין אותה והרבה מאלו שכן היו מוכנים להשבע שזה היה כיף לא נורמלי למרות הסיכונים והפוטנציאל להכוות.

רכב זה לא נדל"ן, בטח ובטח שלא רכב משופר.

תהיה מוכן להשקיע כסף ולהנות מהרגעים הטובים של האוטו.

עשה את השיקולים שלך.

מוטי

פורסם

אתם מפספסים את ההודעה שלי?

הבחור מחרטט לפחות על חלק מהדברים ברכב!

אותי היה מדאיג יותר אם מכל הסיפורים שלו באמת חצי מהדברים ברכב או איך הם עשויים!

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמו שליביו כבר אמר...

מדובר במנוע סטייל RGX :)

ולא ראש של GTI6

את הרכב הנ"ל עד כמה שאני זוכר, הוא היה של (אלכס הרוסי)

הרכב במקור מפתח תקווה

ואני בזמנו התעניינתי ברכישתו

רק שתיידע שלפני שנתיים דובר על מחיר של 20 K

והאוטו אז(בתקופה ההיא) נסעה באזור 160 כוח סוס

ולא קרוב ל220 HP או למשהו באזור הזה

נ"ב: יתכן שאולי זה לא הרכב של אלכס, אבל לפי הנתונים והתמונות זה כן הרכב:idea:

מקווה שעזרתי

זוהר.

פורסם
אתם מפספסים את ההודעה שלי?

הבחור מחרטט לפחות על חלק מהדברים ברכב!

אותי היה מדאיג יותר אם מכל הסיפורים שלו באמת חצי מהדברים ברכב או איך הם עשויים!

ליביו

מחזק את ליביו וזוהר.

מספיק שהוא משקר לך לגבי הראש, זו כבר נורה אדומה. 220 כ"ס, יכול להיות, אבל בשביל זה צריך להחליף מזרקים, ה 240CC שיש שם לא יספיקו לכל כך הרבה, שאל אותו אילו מזרקים יש ואיזה ניהול מנוע. בכל זאת הייתי ממליץ לך לעשות סיבוב, כדי להרגיש את הרכב, אם אתה כל כך מתלהב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...