Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש את הרכב ורציתי לדעת חסרונות ויתרונות של הדגם הספציפי הזה!

מנוע2000 חדש עם 40.000 וגיר קצר חדש

מנוע עם טורבו הבחור טוען שיש לו 220 כוח סוס

איפה בעיקרון אני יכול לפול עם הרכב הזה

הרכב הוא של בחור ממוצא ערבי מהצפון ורציתי לדעת אם משהו מכיר כי אני ממש מעוניין ברכב

תודה רבה לעוזרים

o1_1_3_25913_20061225191205.jpg

o1_1_1_25913_20061225191204.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

מה זה גיר קצר?

האם הוא החליף לו גיר של משהו בסגנון של 205 gti?

220 כ"ס?

נתון יפה מאוד, אבל תבדוק את זה קודם כל על הדיינו.

איפה אתה יכול ליפול עם כזה אוטו?

אוטו שבנו ושיפרו אותו לרוב יהיה פחות אמין מאוטו שנשאר מקורי. בקיצור יש סיכוי שיהו לך הפתעות ממנו.

יוגב

פורסם

איפה אתה יכול ליפול עם זה... בוא נראה...

כפי שאני רואה, הותקן טורבו במנוע 2.0 8 שסתומים מדגם XU, שזה מנוע לא מי יודע מה אמין גם ככה, ובנוסף שמו לו טורבו שמגביר באופן משמעותי את השחיקה. בנוסף, מנוע חדש באוטו גמור - האוטו מחרבן את המנוע למצב של האוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לזה שמעליי, כמה שטויות אפשר להוציא בדקה? אני מנסה לחשב את התפוקה שלך.

זה מנוע RGX, הוא מגיע כבר מוגדש עם 148 סוסים במקור. כנראה הבעלים סחט עוד קצת, אבל כולם זורקים מספרים.

עד שלא תראה טופס מבדיקה מדינו קח את הנתון בערבון מוגבל.

הלאה, מה מצב הבודי? שאר המכלולים?

זה קריטי לא פחות מהמנוע, אם הכל מוחלף ומטופל, הקנייה כדאית מאוד ליפי דעתי.

אביחי

פורסם

השאלה הנכונה היא איפה אתה יכול לא ליפול.

בוא רק נגיד את זה כך - קח את הרכב למכונאי מומחה שאתה מכיר שיבדוק לך כל פסיק. לא סתם מכונאי במוסך רגיל, אלא מישהו שמתמחה בשיפורים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה דיברתי איתו

הבחור אומר שהו עובד במוסך פג'ו סיטרואן בבעלות המשפחה כבר 35 שנים

הטורבו הוא של פג'ו 605 צריות של 605 ,שופרה גם מערכת הברקסים לשל ברלינגו

כמו כן הוא אומר שלרכב יש מחשב ניהול מנוע ופורק לחץ"כאילו דההה"

וצמיגים רחבים של 16 V חוץ מזה הבחור מתחייב לי על כל בורג ברכב מהשלדה עד למנוע וכלל הגיר!

הוא אמר שנלך לאיזה מכון שאני רוצה ואם הבוחן מגלה את הבעיה הכי קטנה הוא משלם על הכל אפילו אם אין שאסי מנוע או גיר,

הוא בטוח בעצמו כלכך שזה גורם לי לרצות את הרכב עוד יותר,

כל הבעיה שלי היא למצוא משהו בצפון או באיזור לפחות שמבין בשיפורים ויכול לבדוק את מערכת הטורבו של הרכב ולראות שהכל תקין

השאלה איפה עושים את זה?כי במוסך רגיל הם לא יוכלו לענות לי על השאלות

בעיקרון זה יהיה רכב הטורבו הראשון שלי לפניו אפילו לא נהגתי על רכב הכנה עצמית(סיטרואן)חוץ מאביזה קופרה שלי ושל אחותי

אבל הגיע הזמן שיהיה לי רכב משלי ועבדתי קשה בשביל לקנות הכל מהכסף שלי.

בעיקרון רציתי לקנות בסביבות 40 היונדאי קופה אבל אז ראיתי את זאת וממש התאהבתי בצרפתיה :)

תודה לכולם על התשובות!

מחכה לעוד הצעות ממכם בנוגע לרכב מהסוג הזה

או ממשהו שמכיר ספציפית את הרכב או שמע משהו :)

פורסם
השאלה הנכונה היא איפה אתה יכול לא ליפול.

בוא רק נגיד את זה כך - קח את הרכב למכונאי מומחה שאתה מכיר שיבדוק לך כל פסיק. לא סתם מכונאי במוסך רגיל, אלא מישהו שמתמחה בשיפורים.

רוני

רוני תודה על ההצעה זה בדיוק מה שכתבתי בהודעה למישהו יש רעיונות?

הבחור גר באיזור מגדל העמק תודה רבה לכולם מחכה לעוד תשובות :)

בברכה עמית

פורסם
שלום

מה זה גיר קצר?

האם הוא החליף לו גיר של משהו בסגנון של 205 gti?

220 כ"ס?

נתון יפה מאוד, אבל תבדוק את זה קודם כל על הדיינו.

איפה אתה יכול ליפול עם כזה אוטו?

אוטו שבנו ושיפרו אותו לרוב יהיה פחות אמין מאוטו שנשאר מקורי. בקיצור יש סיכוי שיהו לך הפתעות ממנו.

יוגב

ליוגב

לא שאלתי של מה הגיר אבל הוא חדש!עפ קבלות והכל .הוא רק אמר שהוא החליף לגיר קצר?????משהו יכול לשפוך לי אור בנושא למה הצורך בשינוי הגיר מהמקורי לגיר קצר? הוא טוען שהגיר המקורי ארוך מדי, למה הכוונה?

תודה רבה

בברכה עמית

פורסם
ברר איזה גיר הוא שם ומאיזה רכב.

הגיר המקורי ארוך בהילוך השני, אבל לדעתי לא משהו שיפריע בכלל עם המון מומנט.

אביחי

ניסיתי להיות חכם ולשאול אותו למה הוא החליף את הגיר אז הוא אמר לי

שהגיר היה ארוך לו מדי בהילוך שלישי

הגיר שהוא התקין של קסארה HDI שנת 2004

מנוע סיטרואן ראש 306 GTI

כל מכלולי המנוע הוחלפו לחדשים!

האינטרקולר של ג'יפ פג'רו

השאלה שלי איפה אני יכול בדוק בערך כמה קילומטראג' עשו איתה כי אני לא רוצה להידפק

הוא החליף את כל הצינורוות גומי בנירוסטי כי הצינורות גומי היו מתפוצצים-מעניין אותי איזה צינורות היו מתפוצצים יש למשהו מושג?

הוא אמר לי שהוא קנה את הרכב ממשהו מפתח תקווה בשם רוני

משהו יכול לקשר אותי איתו אולי שאני אדע מה עבר על הרכב בדיוק!כי הוא זה שעשה את כל השיפור הממשי

תודה רבה לכולכם אתם ממש עוזרים לי

פורסם

אתה נשמע בחור נחמד, אבל לפי צורת הכתיבה שלך ניכר שהרכב הזה ממש לא מתאים לך.

וולקן בצורתה המקורית והפשוטה דורשת תשומת לב תמידית. תעשה את החישוב שלך לגבי אחת משופצרת.

אמרת שמדובר ברכב ראשון, חפש לך משהו יותר סטנדרטי שידרוש ממך פחות התעסקויות.

פורסם

מסכים עם אביעד, סיטרואן בכלל וZX וולקן משופרת בפרט דורשת תשומת לב רבה לפרטים קטנים וידע לא מועט במכונאות ו\או חשמל רכב , בקיצור חוש טכני מפותח. אם זה רכב ראשון, חפש לך ראש שקט. צבור ניסיון עם רכבים אמינים יותר כך גם תהנה מהרכב הראשון שלך, שכמו לרובנו, תמיד ייזכר.

קח לך זיכרון טוב, ועצה טובה יותר, חפש משהו אחר.

שלא ישתמע כאילו אני לא אוהב את הרכב הנ"ל, להיפך, אני ממש אוהב אבל כמו שאמרתי. חכה עם זה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אתה נשמע בחור נחמד, אבל לפי צורת הכתיבה שלך ניכר שהרכב הזה ממש לא מתאים לך.

וולקן בצורתה המקורית והפשוטה דורשת תשומת לב תמידית. תעשה את החישוב שלך לגבי אחת משופצרת.

אמרת שמדובר ברכב ראשון, חפש לך משהו יותר סטנדרטי שידרוש ממך פחות התעסקויות.

תודה :) אביעד והבחור שמעלי אבל כנראה שלא קראת את כל השרשור שלי

יש לי עוד רכב מסוג אביזה קופרה 07 סטנדרתית לחלוטין הרכב שייך לי ולאחותי ודי נמאס לי מהקטע שאני והיא צריכים לעשות זוג או פרד(ממש בצחוק אני מת עליה ) בשישי שבת כששנינו רוצים לצאת.

תודה על העצה אבל כשאתה רכשת את הצרפתית שלך אני בטוח שהיית נושך אותי אם הייתי אומר לך לרדת מזה

לגבי התעסקות ברכב זה הכיף שלי והחוש הטכני אצלי מאוד מפותח(סיימתי שנתים לימודי אלקטרוניקה ואני אחד כזה שאוהב לעשות הכל לבד ועם דיוק הכל מצליח ) וביינתים אני עושה את זה על רכבים של חברים שלי (לפחות מנסה לעזור),

ידע בסיסי יש לי, זמן יש לי ,בעיות עם צומת לב יש לי רק לסנוביות שנת 2007 (אביזה קופרה)כמו שיש לי ולאחותי פשוט אין את אותה המשיכה לרכבים הישנים שדווקא כן אוהבים שמטפלים בהם ואני אחד שאוהב לטפל ברכב .

אז מה דעתכם חברים :) יש עילה לקניית הרכב הספציפי?

פורסם

שכנעת אותי, :wink: . לך על זה . אבל, אל תשכח לעשות את הבדיקות המתאימות ואל תילחץ, תמיד תמצא אחת שתתאים לך. ואל תתפשר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אתה הולך להכניס ראש בריא למיטה חולה, ראה הוזהרת !!

אין שום חלק מקורי ברכב לפי דבריך, האחזקה תהיה רצח, וכל תקלה תהיה קריעת ים סוף למציאת חלקים וטיפול בבעיות אשר בוודאות גבוהה יקרו.

אלא אם כן אתה נהנה לזרוק את הכסף לרוח, תתרחק !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...