Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המחיר נראה לך ביחס לכיף שתקבל (ובמחיר הזה אינני מוצא מתחרים רבים) ויש בך יצר הרפתקנות קנה את הרכב.

אני לא מוצא מקום להתייחס לבדיקות וכו' מדובר בדבר אלמנטרי

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עברה קצת יותר מחצי שנה ואני לא רוצה לבאס את הבחור שרצה לרכוש את הרכב,אבל אני קניתי את הוולקן המדוברת מבחור מכפר בית זרזיר לפני כחודש,יש לי על הרכב ועל בעליו רק דברים טובים לומר,לקחתי את הרכב לבדיקה וכל מה שנאמר לי לפני הבדיקה התברר כנכון אחרי הבדיקה,שבה נתגלו נזילות קלות פה ושם(שגם ברכב 2006 ייתגלו-אבל סודרו הנזילות)טורבו מעשן טיפה(חודש הבא יוחלף לחדש),הרכב נוסע חזק,אמין עד כמה שאפשר לגלות בחודש,ויציב מאוד,הרכב מושקע(לפניי,ואחריי יהיה עוד יותר אני מאמין).אז לשם סגירת מעגל,לחברים שפה השמיצו מבלי לדעת יותר מידיי על הרכב,הרכב התגלה בלי עין רעה כחזק אמין ומיד אוהבת ומטפלת.

חן.

פורסם

אחלה, ננעל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...