Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מזדה 323 שנת 1999.

מה אפשר לעשות בנוגע לרעשים של הפלסטיקים במגש האחורי?

כיצד ניתן לבודד את המגש ולמנוע רעשים מעצבנים?

תודה

אביב

פורסם

גם אני סובל מאותה בעיה בפיז'ו 206. פשוט דבר מעצבן. אני דחפתי כמה ספוגים בין הפלסטיקים וזה עוזר חלקית, נסה גם.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

בפיזו אני מאמין שהמצב עוד יחסית טוב. לי יש לאנסר 2000 ויש לי רעשים לא רק מהפלסטיקה אלא במיוחד מהפח של הבגז. בכל בום של הסאב יש עוד בום של הפח. דבר מעצבן. לדעתי חובה איטום.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ומה אני אגיד על לנסר 93?

שם זה לא בא מהמגש האחורישם זה כל האוטו רועד, דלתות, קורות, תא כפפות, משהו גם בדאש בורד אם אני לא טועה יש גם משהו בגג :shock: סתם זה כבר בצחוק :-D

פורסם

גיא, אתה יכול לעשות הגבהה של קרש עץ זה עולי יעזור לך למנוע את הרעשים של המתכת (אצלי זה עזר!). חתכתי בגודל של ה6X9 וזה סופג את המכות.

לגבי ה206 וה323 אני חושב שאתם צריכים להוציא 300-400 שקל על איטום זה יפתור לכם את הבעיה.

מקסימום תנסו לחזק את המדף בברגים או ע"י אותה ההצעה שהצעתי לגיא (שומכר) במידה ואין לכם מספיק כסף.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

תודה אני ינסה לדחוף כמה ספוגים, לחזק ברגים. יש עדיפות לספוג מסויים?

אני יעלה יותר מאוחר תמונה ושם רואים בברור בבגאז' יש שתי מוטות לבנים כאלה שרועדים.

פורסם

גם לי יש כזאת בעיה באימפרזה.(רכבים יפנים,אין מה לעשות:| )

מה שעשיתי זה גם כמו שהמצליצו לך פה עם הספוגים. וגם, שיניתי את המיקום של הסאב, מקודם הוא היה ממוקם ליד הג'ק, וזה היה נורא נורא מרעיש, ועכשיו יש שינוי משמעותי.

תנסה לשמוע מאיפה מגיעים הרעשים האלה, ולחזק את המקום שממנו הוא בא.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אז ככה מצאתי איזה ספוג שהיה לי בביית. ירדית לאוטו והופתעתי לגלות 2 ברזלים חסרי תועלת [: ( מה השימוש שלהם באמת ? )

הנה הכנסתי כמה ספוגים בנתיים זה לא מקצועי ממש אבל מה שכן זה עוזר בהרבה!

תודה

תמונה412.jpg

פורסם

מה אתה אומר לי שהספוג הזה ששמת שם בברזלים הקטנים האלה עזר לך?! אצלי הפח עצמו רועד הפח שלמעלה בדלת שנפתחת כלפיי מעלה. מה לעשות, להדביק לשם ספוג?

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אממ אצלי שמתי לב שרעדו שתי המוטות ולכן שמתי ספוגים ביניהם ובין העליון למגש האחורי.

אממ לא יודע אם ב100% זה עזר אבל חלק ניכר מהרעש הצטמצם.

אממ לדעתי תחפש את מקור הבעיה, כל הפח עצמו רועד? אולי יש משו נוסף על הפח שגורם לזה.

אצלי לפחות המגש עצמו לא משמיע רעשים רציניים אלא רק המוטות הנ"ל. אא וגם בין הפנס בלימה למגש מלמעלה שמתי ספוג וגם הדבקתי מחדש את הגומי שהיה רפוי ולא בודד בין החלקים

תמונה414.jpg

פורסם

מוזר לשמוע אם באמת זה מהמוטות האלו

יש לי גם כן רכב מסוג מאזדה 323 99

ובאמת כל הבגאג' רועד חוץ משאר הדברים

הפח של הרכב עצמו רועד.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
אז ככה מצאתי איזה ספוג שהיה לי בביית. ירדית לאוטו והופתעתי לגלות 2 ברזלים חסרי תועלת [: ( מה השימוש שלהם באמת ? )

הנה הכנסתי כמה ספוגים בנתיים זה לא מקצועי ממש אבל מה שכן זה עוזר בהרבה!

תודה

אם אני לא טועה אלה הברזלים שבזכותם הבגאז' שלך עולה למעלה ולא נופל אלה נשאר יציב באויר. ככה שהם ממש ממש לא חסרי תועלת. ומוזר באמת שהם אלה שרופפים אצלך.

פורסם
מה אתה אומר לי שהספוג הזה ששמת שם בברזלים הקטנים האלה עזר לך?! אצלי הפח עצמו רועד הפח שלמעלה בדלת שנפתחת כלפיי מעלה. מה לעשות, להדביק לשם ספוג?

בברכה,גיא.

גיא כל גל סאונד של הסאב? או של ה6X9?

ואני עדיין חושב שאיטום זה הפיתרון הכי טוב למניעת רעשים :roll: .

אני גם חושב שהספוגים מאוד יעילים כי הם גורמים להפרדה של המתכות וככה אין חיכוך שלהם ולא נוצר רעש רב בכל מכת באס מפלצתיייי כזה:twisted: .

בברכה,יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אין אצלי 6X9 וגם אם היה הם לא היו משפיעים על האוטו (מבחינת רעשים) כמו סאב. היה לי את ה-P2, שהוא סאב חלש יחסית אבל סאב מאוד טוב לטעמי, שמתי אותו בתיבה פתוחה, פעל כמו מפלצת ואם היית שומע אותי עובר ברחוב היית אומר שיש לי איזה L5 באוטו כי הוא פשוט דפק לי את הפח בכל קיק שלו, והפח פשוט עושה רעשים כאילו מישהו נמצא בבגז ודופק עם הרגל בדלת. איטום אני יודע שיעזור, אבל כרגע אין תקציב. אולי הספוג יעזור? לי אין מושג איך ולמה, כי פשוט הפח אצלי הוא הפח בבגז למעלה (שוב כמו שאמרתי, הדלת שנפתחת - הפח הזה עושה המון רעשים). אודה לאלה שיעזור לי.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...