Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה פתאום, מוטי ?

אם הבלמים אינם תקינים, זה מסכן אותו באופן ישיר.

להבדיל מכך, אם הממיר אינו תקין, זה מסכן אותו רק אם כולם יהיו בהמות כמוהו.

אנשים שכאלה מרשים לעצמם להתנהג כך רק מכיוון שהם יוצאי דופן.

אילו כולם נהגו כמותם, היינו נמצאים בגהינום. וגם הם. ואז היית שומע קודם כל אותם מתלוננים על כמה שמושחת כאן, וכמה שכולם חארות וכיוב'.

העניין הוא שבישראל של היום, יותר ויותר אנשים מרשים לעצמם לעבור אל הצד השני, אל הצד של "אכול ושתה כי מחר נמות", של "על הז%^ שלי כולם", של "לא עניינך מה שאני עושה, שב בשקט".

אאוץ' היקר. אני בטוח שהמערכת במכונית שלך עלתה יותר מ 1000 ש"ח. כי במערכת לא חוסכים.

בבריאות של אחרים, למה לא?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אילו רק היה החוק קובע שהאגזוז צריך להיות מחובר לתוך הרכב :-)

נראה אז את כל החכמולוגים שנותנים לאחרים לנשום את שובל ה-CO שלהם.

פורסם

אני שמח שלא נסחפתם!

מוטי, שנגמר לי הבלמים, אני שם משהו יותר טוב .

וברצינות, מה הקשר לבטיחות לבין זיהום האוויר? תאמין לי שהלוואי שכולם היו משקיעים בבטיחות אקטיבית כמוני.

למה שנשלם לך על ממיר, האוטו שלך, לא? קנה ממיר HI FLOW ב 600-700 ש"ח וגמרנו!

למה שתשלמו לי? כי יש לי דברים יותר חשובים להשקיע חוץ מלהיות האיש הירוק.

ממיר כזה הוא לא באמת ממיר. זה רק מעטפת חיצונית. (אם הבנתי אותך).

וואלה, ליפי מה שאתם אומרים צריך להחרים את כל מכוניות האספנות.

וואלה, למה שלא תמכרו את הרכבים הפרטים שלכם ותקנו מכוניות היברידיות? או יותר טוב, סעו על אופניים.

אביחי

פורסם

אתה ילד - שזה לא באשמתך וגם יעבור עם הזמן, אבל גם לא חכם במיוחד - וזה, למרות שלא באשמתך, כנראה לא יעבור, אלא אם תחליט להתאמץ.

אם אתה לא מצליח להבין מה לקוי בהתנהגות האגואיסטית שלך, אתה מקרה אבוד.

אתה מזהם את האוויר כי בא לך לחסוך 1000 ש"ח, ואתה עובר על החוק מתוך הנחה (נכונה, לצערי) שלא יתפסו אותך.

מה אתה מברבר על מכוניות היברידיות ואופניים ?

בטח אתה גם משתין בכנרת (כל עוד זה רק אתה, זה בסדר) וזורק זבל בטיולים בטבע (אותו נימוק).

אם אעיר לך כשאראה אותך מטיל את מימיך לתוך הכנרת, תשלח אותי שוב לקנות טויוטה פריוס ? או שתבין שאתה מתנהג כמו בהמה ?

זה שקשה יותר להבחין ברעל שיוצא מהמכונית שלך, לא עושה את זה פחות גרוע מעשיית צרכיך בכנרת. הנזק רב בשני המקרים (למרות שבמקרה של המכונית הוא ישיר והרסני יותר למי שקרוב אליך), רק שבמקרה של המכונית - אתה היחיד שמודע למעשיך וצריך לחיות איתם, ולזה אתה כבר רגיל, כפי הנראה.

פורסם

ונניח שהייתה רלוונטיות, המיאטה שלי נוסעת מספר ק"מ תלת ספרתי בשנה על מסלול מירוצים, אין ממש מקום להשוואה עם מי שנוסע ככה על בסיס יומי.

עד יומה האחרון כמכונית כביש המיאטה נסעה עם ממיר מקורי של מאזדה.

הפיק-אפ שלי, למרות שהוחלפה בו מערכת הפליטה למשופרת עדיין שומר על ממירים מקוריים, אה, והרכב השני בבית הוא אכן טויוטה פריוס.

מוטי

פורסם

במקרה והרכב לא עובר טסט , אני מאמין שתמצא למי לשלם 200 שקל כדי לעביר את הרכב כמו כל עם ישראל.

מסכים עם מוטי וחבר"ה שזה לא בריא ומזהם והכל ,אבל לא נראה לי שהייתי רץ להתקין ממיר בעלות של 1000 שקל על רכב משנת 94 שמי יודע כמה זמן יסחוב, לא חסר מה לעשות ב 1000 שקל.

עזוב שיש פה בחורים אחרי צבא ואני מדבר גם על עצמי שבקושי מרווחים 3000 שקל, ורכב כל יום עושה לי קטע אחר.

רציתי להוסיף עוד משהו, לא חסר גרוטאות משנת 80 ואפילו עם שנתון יותר גבוה שלא מותקן להם ממיר בכלל.

פורסם

איציק, החוק היבש אומר שכל עוד הרכב יצא עם ממיר מהחברה אז הוא חייב להשאר עם הממיר .

זה שאנשים מורידים את הממיר זה כבר משהו אחר.

אם הרכב שלו קרבורטור ואין לו ממיר אז הוא לא חייב ממיר.

יוגב

פורסם

עזוב לרגע את החוק,ברור שזה נגד החוק,אני מדבר מבחינה עקרונית.

מה שאני מנסה לומר שההתקפה הזאת קצת מיותרת,סה"כ זה די נפוץ בעולם המוטורי להוריד ממיר,לקרוא לזה מעשה בהמי זה קצת הגזמה.

אני מבין את המתנגדים,אבל בואו נשאיר הכל בפרופורציות.

פורסם
מה שאני מנסה לומר שההתקפה הזאת קצת מיותרת,סה"כ זה די נפוץ בעולם המוטורי להוריד ממיר,לקרוא לזה מעשה בהמי זה קצת הגזמה.

חבל שאתה מקובע על המקרה הפרטי, במקום לנסות להבין את העקרון הכללי.

לפגוע באחרים לשם טובתך האישית (ובדרך גם לעבור על החוק) זו בהמיות.

אז אתה עושה להוא הנחה על הורדת ממיר,

וההוא עושה לעצמו הנחה כשהוא עוקף פקק על השוליים,

והשלישי נוסע על חוף הים עם הגי'פ שאבא קנה לו,

והרביעי כורה לעצמו קצת חול מדיונה שהיא שמורת טבע, כי הוא צריך לסגור מרפסת בלי רשיון,

וכן הלאה.

אתה מבין את הכיוון ? או שאתה עדיין משוכנע שהיקום צריך להסתובב רק סביב הרצונות הילדותיים שלך ?

• תוכן חדש...