Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו מגאן ואני צריך להעביר אותה טסט.

הרכב לדעתי יעבור טסט בלי בעיה אך יש ברכב צמיגים שלא יעברו.

יש איזה דרך להעביר אותו מבלי לרכוש צמיגים חדשים..............

מישהו יכול לייעץ לי בנושא

תודה רבה.

פורסם
שלום

יש לי רנו מגאן ואני צריך להעביר אותה טסט.

הרכב לדעתי יעבור טסט בלי בעיה אך יש ברכב צמיגים שלא יעברו.

יש איזה דרך להעביר אותו מבלי לרכוש צמיגים חדשים..............

מישהו יכול לייעץ לי בנושא

תודה רבה.

אתה יכול להעביר אותו ממקום למקום על גרר.

צמיגים הינם בטיחות, אפילו כאלו ש"מחפפים" בדרך כלל לא ישחררו אותך אם הצמיגים שלך לא טובים.

אם הבעייה היא בצמיג בודד, נסה לשים את הרזרבי.

בכל מקרה, אם אתה ממש נואש לנסות, קח ספריי ניקוי לדשבורד, ותשפריץ על הגלגלים, זה ייתן להם מראה חדש יותר, וזה לא נקרא רמאות.

מי יודע.

פורסם

מכיוון שהצמיגים הם הקשר היחידי שלך לכביש, שכל ההאצות מתבצעות דרכם, שכוחות הבלימה עוברים דרכם, שהאחיזה שלך בסיבובים מתבצעת בעזרתם, עשה לך ולסובבים אותך טובה גדולה והחלף את הצמיגים שלך.

אם הם לא עוברים טסט - יש לזה סיבה.

במקום לחפש קומבינה, עשה את הדרוש ממך כבעל רכב שאחראי למצבו.

מוטי

פורסם

הצמיגים הם צמיגי דנלופ חדשים אך המידות מבחינת בטיחות עוברים אך מבחינת הספר שיש במכונים הוא לא עובר

פורסם

יש לי שאלה מעניינת וקצת מלוכלכת (אני חייב לציין מראש שאני לא שוקל או אשקול לעשות את זה).

נגיד לשכן שלו יש בול אותה רנו מגאן עם גלגלים חדשים.

הם מחליפים גלגלים לטסט הוא הולך לטסט ואח"כ מחזיר את הגלגלים שלדוגמא היו במצב ממש נוראי, זה יעבור בשלום ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
יש לי שאלה מעניינת וקצת מלוכלכת (אני חייב לציין מראש שאני לא שוקל או אשקול לעשות את זה).

נגיד לשכן שלו יש בול אותה רנו מגאן עם גלגלים חדשים.

הם מחליפים גלגלים לטסט הוא הולך לטסט ואח"כ מחזיר את הגלגלים שלדוגמא היו במצב ממש נוראי, זה יעבור בשלום ?

כן 123

פורסם

את הרכב שלי רכשתי יומיים אחרי טסט ועם צמיגים על הפנים, לא מזמן החלפתי אותם אבל אני כבר זמן מה חושב איך לעזעזל הוא עבר טסט.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם אצלי היה אותו סיפור.

קיבלתי את הרכב שלי בערך שבוע לאחר שעבר טסט. המצב של הצמיגים הקדמיים היה כל כך מחורבן עד שהיה ניתן לראות את החוטים ששזורים בהם :shock:

פשוט לא להאמין שהרכב אשכרה עבר ככה טסט.

ברור שהצמיגים הקדמיים הוחלפו בהקדם ובהפרש לא גדול אחריהם הוחלפו גם האחוריים (ואז כל הרביעיה הלכה לטובת מידה גדולה יותר :twisted: ).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טכנית כן.

לנסוע ברכב עם צמיגים לא תקינים ביודעין, זו רשלנות וזלזול בחיי אדם.

פותח השרשור לא דיבר על צמיגים בלויים - אלא על צמיגים במידה לא תיקנית שאינה מאושרת.

במקרה כזה בוחן רכב יוכל לפסול את הרכב, וגרוע מכך, במקרה של תאונה תוכל חברת הביטוח להתנער מאחריות.

לסיכום - אם הצמיגים שלך בלויים / לא תקניים - החלף אותם מייד, בלי קשר לטסט בכלל.

אם אתה נוסע עם צמיגים לא במידה המאושרת - הייה מודע לסיכון המיותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

את הרכב שלי רכשתי יומיים אחרי טסט ועם צמיגים על הפנים, לא מזמן החלפתי אותם אבל אני כבר זמן מה חושב איך לעזעזל הוא עבר טסט.

אל תחשוב יותר מידיי. ניתן להעביר רכב טסט אפילו אם הוא עומד בבית ולא מגיע למכון הרישוי. כל זאת ועוד תמורת מאות בודדות מאד של שקלים. ככב זה עובד במדינה שתוך 50 שנה הצלחנו להרוס :-)

פורסם

למה לשחק בחיים ??

אם הצמיג לא עובר טסט = צמיג לא מתאים לצרכי הרכב = משחק עם החיים שלך ושל מי שיהיה בכביש

שאתה נוסע .

לפני כחודש (בגשם האחרון ) הפכתי טויוטה טנדר למה ?

שמו לה צמיגים לא מתאימים סליחה מתאימים לכיס אבל לא לרכב .

במהירות של לא יותר מ 60 קמ"ש בזנב השיג אותי וסימנו אני והטנדר על הגב בתעלה .

אני עדין חושב שזה לא היה שווה את כמה הגרושים לצמיג טוב ומתאים לרכב .

• תוכן חדש...