Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברים הפורום.

אני רוציתי לדעת כמה דברים בקשר לצביעה:

1.כאשר אני רוצה ללכת להחליף את הצבע במשרד הרישוי,מה אני עושה צעד אחר צעד? (מהצביעה ועד לאישור עצמו)

2.כדי לתקן מכות קטנות בפח,באיזה חומר של פחחים כדי להשתמש?

3.אני רוצה להסיר את המדבקות בדלת הבגאז' של הרכב,הבעיה שזה לא שיכבה אחת אלא כמה שכבות של מדבקות,מה עושים במצב כזה?

4.יש לי צבע (ברכב אחר) צבע יחסית חדש(מ2003 חדש שיצא מהחברה),הרכב ישב 2-3 האחרונות בעיקר בחניה עם צל בבית,יש לי כמה תיקונים שאני צריך לעשות,הצבע הוא כסוף מטאלי,האם צבע חדש לכול הרכב(כולל פלסטיקה שהיא בצבע שונה) יתקלף לי או יהרס גם אם זאת צביעה מקצועית ? או שאין לי מה לדאוג וזה בסדר?

תודה רבה לעונים:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

עיצה: הימנע מתיקוני צבע וצביעה כללית של הרכב ככול האפשר.

הצבע לעולם לא יהיה באיכות של צביעה במפעל (רובוטים עם התזת צבע בלחץ) ובזמן המכירה תיהיה לרכב ירידת ערך משמעותית (לך ספר לקונה שהצבע נעשה מטעמים קוסמטיים ולא כתוצאה מתאונה).

מדבקות אתה יכול להסיר באמצעות קיטור.

פורסם

יש לי התקלפות ממש קטנה של הצבע ליד הידית בדלת של הנהג ועוד 2 מכות ממש קטנות ולכן אני רוצה לצבוע.

הבנתי שבעיקרון צריך לצלם את הרכב לפני הצביעה ואחרי הצביעה שיבינו שהאוטו לא עבר תאונה כולשהי.

ובקשר לקיטור,לא כול כך הבנתי.

אם תוכל לפרט לי את השלבים ומה זה אני יודה לך:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

הנה עוד עיצה - כל התשובות לשאלות שלך במנוע החיפוש של הפורום.

אבל בגדול (מאוד):

א. תחשוב טוב לפני שאתה מחליף צבע. זה יקר ולא יוצא טוב במיוחד. הפרוצדורה לאחר ההחלפה נעשית בכל מכון רישוי.

ב. הסרת מדבקות (גם עקשניות) בעזרת חום והרבה סבלנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש לי התקלפות ממש קטנה של הצבע ליד הידית בדלת של הנהג ועוד 2 מכות ממש קטנות ולכן אני רוצה לצבוע.

הבנתי שבעיקרון צריך לצלם את הרכב לפני הצביעה ואחרי הצביעה שיבינו שהאוטו לא עבר תאונה כולשהי.

ובקשר לקיטור,לא כול כך הבנתי.

אם תוכל לפרט לי את השלבים ומה זה אני יודה לך:wink:

תשתמש בקיטורית, תכוון את זרם הקיטור על המדבקה ותסיר אותה לאט לאט.

• תוכן חדש...