Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור נעצר על כביש החוף בשעה יחסית עמוסה וטוען שלא הייתה אפילו אפשרות לפתח מהירות כזאת והשוטר כאילו לא לזר נכון עם הממ"לז.

האם יש מצב לצאת ללא שלילה בפועל אלה רק כנס כספי ושלילה על תנאי?

כמו כן רשיון הנהיגה הוא מקור פרנסתו היחידי של הבן אדם ושלילה תגרום לפיטורים בוודאות והוא ישאר מובטל וללא הכנסה, עד כמה הטיעון הזה לגיתימי?

לגבי אפשרות של אורך דין אין כסף לממן אחד.

פורסם

חבר שלי נתפס על כביש החוף ב 142 והוא נהג חדש הוא קיבל שלילה מנהלתית ל 30 יום ובמשפט קיבל קנס 850 ש"ח.

בקשר לשלילה מנהלתית שיסביר את זה לקצין שזה מקור הפרנסה שלו.

פורסם

מהשלילה המנהלתית הוא הצליח לצאת בדיוק עם הטיעון של המקור פרנסה, השאלה איך השופטים מסתכלים על זה?

אתה יכול להגיד איפה חבר שלך נשפט?

פורסם

אני לא יודע אם זה עניין גורף או לא אבל מביקור חד-פעמי בבית משפט נוכחתי לדעת שהשופט דווקא החמיר עם כאלה שעובדים בכביש.

לטענתו, המוצדקת למדי יש לומר, דווקא מכאלה המבלים שעות רבות בעבודה מאחורי ההגה נדרשת תשומת לב יתרה לחוקי התנועה.

אולי בכל זאת כדאי לגרד כסף לעורך דין, אם לא לצורך ייצוג אז לפחות לייעוץ. שלילה ופיטורים יעלו כנראה יותר.

שיהיה בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

לגבי אפשרות של אורך דין אין כסף לממן אחד.

If you can't do the time, don't do the crime.

:roll:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

לגבי הטיעון של הרשיון זה עבודה, השופטים לא אוהבים את זה כמו שניב אמר, כאשר לי היה משפט והעו"ד ניגן על זה שאני מתפרנס בעזרת הרשיון, הוא התחיל לבלבל את המוח שדווקא בגלל זה עדיף שלא יהיה לי רשיון כי אני נמצא הרבה בכביש ומסכן יותר אנשים ועוד הרבה שטויות שנפלטו מפיו של השופט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה לא מדויק ויקינג. במצב דומה (והיו לי עברות קודמות) קיבלתי 1000 שקל קנס ושלילה על תנאי של חודשיים לשנתיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הסיפור נגמר בכנס של 800 ש"ח, כנראה שהעובדה שאין עבירות תופסת חזק.

והאמת השופטת מאוד רחמניה אנשים שנסעו בלי טסט קרוב לשנה יצאו עם כנסות כלים בלבד.

בקיצור חברה לא למהר!

• תוכן חדש...