Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את אחת הבעיותת המעצבנותתתתתתתתתתתת בסאב שלי(סאב של1000 וואט Sound xtream לא סאב מי יודע מה)

הוא מחובר למגבר 4 ערוצים של mosfet עכשיו כשאני מפעיל טראנס עם באסים וזה אז מהסאב יוצאים צלילים וכאילו הסאב משמש כמו רמקול שיוצא ממנו צלילים , אמור לצאת מהסאב רק באס בומים יעני...

עכשיו מה כבר יכולה להיות הבעיה?

הסאב שלי לא טוב?

או שהמגבר? או שאולי משו בחיבורים?

אני יודע שהחיבורים טובים כי חיברתי את זה אצל מתקין והוא כיוון לי את הסאב כי הייתה לי תבעיה הזאת של הצלילים בסאב וזה חזר לי אז שהייתי אצלו הוא סידר לי את זה הכול היה טוב

אבל אחרי איזה יומיים אני בא להאזין לסאב אני שומע שהוא כמו רמקול יעני והוא לא עובד נכון , שומעים את זה!

וזה ממש מעצבן

מה אני עושה?

מישהו יכול לעזור לי?

תודה..

פורסם

אמממממממממממממ....

תשמע אחי אני לא כל כך מבין בחיבורי RCA האלה

אבל כעיקרון מחוברים לי 2 כבלים של RCA מהמערכת למגבר אני לא יודע אם החיבורים של ה- RCA נכונים אבל

כעיקרון מחובר לי רק סאב למגבר(וחוץ מזה אני התקנתי את המגבר והסאב אצל מתקין מקצועי)

כעיקרון מה אמור להיות לי מחובר מבחינת כבלי RCA שאני מחבר רק מגבר לסאב?

כאילו איפה בדיוק המיקום שלהם אמור להיות?

כדי שאני יוכל לבדוק ולוודות שבאמת החיבור לא טוב

פורסם

בדקתי אחי

ואכן הם במצב LOW PASS

ועדיין שומעים צלילים מהסאב

מוזר....

דרך אגב זאת בעיה נפוצה או שזה רק אצלי?:-(

פורסם

תשמע יש במגבר בצד את הכפתורים שכתוב FULL ו ועוד כמה כפתורים שכתוב עליהם DB 12 או 6 וכו....

עכשיו איתם אפשר לשחק

אבל כדי להוריד את נקודת החיתוך ל- low pass לאיזור 80 HZ

אני אמור לפתוח את הפאנל כזה של המגבר עם שני ברגים ושם יש את כל הכיוונים אז לשם אתה מתכוון שאני יעביר את זה ל- 80 HZ ?

וזאת הבעיה נראה לך שתפתור לי את זה?

פורסם

אתה צריך להוריד את הסאב אפילו לפחות מ-80 הרץ, לדוגמא אצלי הסאב חתוך כבר בסביבות ה-50-60 הרץ.

וזה אמור לפתור לך את הבעיה, זה לא אומר שלא תשמע שום צלילים חוץ מבאס בסאב, אבל הוא בהחלט לא ישמש כ"רמקול".

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לא הבנתי בדיוק באיזה מיקום לכוון כי לא כתוב לי LOW pass בכיוונים של המגבר

העלתי תמונה של הכיוונים של המגבר

לאיזה מאחד מהם אני צריך לכוון ל- 80HZ ?

יש לי GAIN

יש LPF

ו- HPF

לא כתוב לי low pass

חיברתי את הסאב ליציאה 3 ו- 4

אז לאיזה מתג בדיוק ללכת ולכוון את הסאב ל- 80 HZ ?

• תוכן חדש...