Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חזרתי מאגליה עכשיו והגעתי למסכנה שאני רוצה אוטו עם גג נפתח הקרטריונים הם:

4 מקומות ישיבה מינימום

אוטומטי או טיפטרוניק

והעדפה לגג כשיח כמו פיגוcc

תודה מראש על העזרה

נ.ב.

הכסף לא ממש משפיע

פורסם
שלום לכולם אני חזרתי מאגליה עכשיו והגעתי למסכנה שאני רוצה אוטו עם גג נפתח הקרטריונים הם:

4 מקומות ישיבה מינימום

אוטומטי או טיפטרוניק

והעדפה לגג כשיח כמו פיגוcc

תודה מראש על העזרה

נ.ב.

הכסף לא ממש משפיע

ונניח שההודעה הזו לא פיקציה. :lol:

אם באמת כסף זה לא בעיה אתה מוזמן להביא בקומבינה (בטח גם זה לא בעיה)

בנטלי אזורה, אולי איזה רולס רויס פתוח. אם אתה יותר עני ממה שחשבתי תביא

דרך היבואן M3 קבריו. אם אתה חייב גג קשיח או שתוותר על שני מושבים ותלך

על SL AMG. או מגאן \ CC. אבל אם באמת הכסף לא בעיה תבקש ממרצדס שיבנו לך

SL 4 מושבים. תמורת סכום צנוע הם בטח יסכימו!

אגב בתור מישהו בלי בעיית כסף מוזר ששאלת על S80 קודם. אבל חפיף.

פורסם

טכנית, גם ל- 206cc יש 4 מקומות. פשוט צריך להיות קטוע רגליים כדי לשבת שם.

נכון להיום אין עדיין רכב פתוח בעל גג קשיח וארבעה מקומות אמיתיים. אם תסכים לחכות מעט, תוך כמה חודשים יתכן ותגיע ה-307cc שעונה (ככל הנראה) על הדרישות שלך. כרגע היא נמכרת רק בחו"ל.

היות ולא הגדרת מחיר, טווח המחירים נע בין 200 אלף לאיזור ה-400 אלף.

גולף: אוטו מיושן מאוד (זה למעשה הגולף הקודמת בתחפושת). מנוע 2 ליטר מיושן וחלש. לא מפורסם מחיר רשמי. מודל 02' עולה 185 אלף.

BMW סדרה 3: היה להיט בסוף שנות התשעים. מגיע עם מנוע 2L וולווטרוניק 143 כ"ס ועם 3L בעל 231 כ"ס. אוטו איכותי מאוד, מהנמכרים ביותר בסגמנט הזה. מחירים:

שני ליטר: 285,000

שלושה ליטר:365,000

אודי A4: רכב חדש יחסית. מגיע עם בשלושה נפחים 3.0L, 2.4L,1.8L .אוטו מרשים מאוד, נוח, מאובזר, עם מושבים אחוריים יחסית נוחים. מחירים שערורייתיים:

1.8 ליטר: 302,000

2.4 ליטר: 328,000

3.0 ליטר: 382,250

למרצדס יש להציע את ה-CLK הכל חדשה. צפופה יותר מהאודי אבל איכותית לא פחות. מנוע 3.2L מוצלח מאוד. לא פרסמו עדיין את מחירה, אבל אני בטוח שאם תבקש יפה, כלמוביל יביאו...

סאאב 9-3: הבחירה שלי. טכנית היא עדיין לא מיובאת, אבל נראה לי שיש על מה לדבר. מנוע 2L, מפיק 205 כ"ס. מראה כוחני, מושבי ספורט, איבזור מעל הראש ומפתח בין המושבים... :twisted:

יניב (ככה זה שחולים בבית - יש יותר מדי זמן... :type: )

307cc.jpg

golf.jpg

bmw 3 cabriolet.jpg

A4 Cabriolet.jpg

CLK Cabriolet.jpg

9-3 Cabriolet.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

נו באמת......

שעה אני יושב על תגובה וזה בסוף פיקצייה??????

ססססססססססעמק :2gunfire:

יניב (הולך להרגע עם קצת אנטיביוטיקה)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
נו באמת......

שעה אני יושב על תגובה וזה בסוף פיקצייה??????

ססססססססססעמק :2gunfire:

יניב (הולך להרגע עם קצת אנטיביוטיקה)

לא נורא, נהנתי לקרוא את הסקירה שלך :D

רוצה להיות א. גג פתוח בפורום? אתה תהיה אחראי לכתוב סקירה מקיפה על כל מכונית חדשה שיוצאת בגרסה פתוחה :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה שאני לא חולה כל כך הרבה... :roll:

יניב

W. Churchill

• תוכן חדש...