Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול במהלך הנסיעה שהחימום הרכב עובד הזזתי את בורר חום -קור על מנת להחליש קצת את החום ומאז

אין חימום אני מקבל רק אויר מדובר ברכב יונדאי אקסנט 95 דגם LS

מקריאת ההודעות בפורום שפורסמו על נושא זה בעבר נאמר שהבעיה יכולה לנבוע מברז חימום

ונשאלת השאלה האם משהו נתקל בבעיה זו בעבר ויכול לכוון אותי לפתרון הבעיה.

ובמידה וזה הברז איך אפשר להגיע אליו ? מה מפרקים?

תודה רבה

עמוס

פורסם

לפי דעתי זה קשור במדף חום-קור,כי היה חימום לכן יותר סביר שזה הבורר מצבים מאשר רדיאטור חימום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שלום גם לי הייתה את אותה הבעיה ,הכבל שמחובר למנוף המזיז את התריס ששולט על מעבר אוויר חם מהנוע או אוויר קר מהמדחס

היה מנותק ,ועכשיו סידרו לי את זה רק על חום אם אני אזיז את המנוף לקור אז הוא ישאר בקור ולא יחזור לחום כי הכבל מתנתק,

מישהו מוכן להסביר לי איפה הכבל הזה נמצא בדיוק סובארו GL 87

(פתחתי שרשור בעיננין אך שאלה זו רלוונטית גם לכאן).

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים

אכן כן התקלה נמצאה הבעיה במנוף (ידית) שמזיזה את התריס.

הבורר שמחליף בין מצב חם לקר מחובר לכבל שמתחבר למנוף שפותח וסוגר את התריס

הוא שבור.

למשהו יש מושג הין ניתן לרכוש את המנוף הזה לרכב יונדאי אקסנט שנת 95?

ושוב תודה רבה על העזרה

פורסם
שלום גם לי הייתה את אותה הבעיה ,הכבל שמחובר למנוף המזיז את התריס ששולט על מעבר אוויר חם מהנוע או אוויר קר מהמדחס

היה מנותק ,ועכשיו סידרו לי את זה רק על חום אם אני אזיז את המנוף לקור אז הוא ישאר בקור ולא יחזור לחום כי הכבל מתנתק,

מישהו מוכן להסביר לי איפה הכבל הזה נמצא בדיוק סובארו GL 87

(פתחתי שרשור בעיננין אך שאלה זו רלוונטית גם לכאן).

בסובארי זה ברז . נימצא לייד דושת הדלק , ניתן לזיהוי על''י שני צינורות שיוצאים אל קיר האש ומחובא אליו כבל של החום/קור.

את הקבל של היונדאי רק בחברה או בפירוקים.

שבוע טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...