Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מוטי

חפרתי ברשת שולא מצאתי קיט טורבו נורמאלי למיאטה 97,אני מחפש קיט שפוי בסגנון הזה רק שהבעיה שלפי האתר אין קיט למודל מתחת ל 99

http://www.good-win-racing.com/Mazda-Performance-Part/60-1251.html

חפשתי גם אצל היצרן הזה אבל נראה כאילו הוא לא מייצר יותר קיטים למיאטה...זה מה שכתוב:

http://www.avoturbo.com/avoshop/index.php?cPath=5_154_155_159

למרות שכאן מתואר כאילו יש להם קיט:

http://www.avoturboworld.com/news/miata_a4_small.pdf

מה אתה אומר? איפה כן ניתן להשיג קיט קומפלט? תוכל לתת לי לינק לאתרים? אני יודע שאתה מוכר את הצנרת שלך,אני הולך על קיט שפוי ולכן מעונין בקיט דומה ללינק הראשון שנתתי פה.

תודה

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדקת עם Flyin' miata?

Stage one?

BEGI?

FF?

אני עדיין מנסה להבין מה לא שפוי בחלקים שאני מוכר, מדובר בסופו של דבר בחלקים של FM2 שאתה יכול לחסוך עליהם הרבה מאוד מאות של דולרים.

מוטי

פורסם

אני לא כזה מסתדר עם האתר של Flyin' miata...מה אני אמור לבנות לעצמי קיט לבד? אין להם קיט קומפלט?

מה אתה ממליץ תכלס? אני מחזיק מהדיעה שלך מאד,אני מדבר על קיט עם אינטרקולר משהו בסגנון הזה:

http://www.good-win-racing.com/Mazda...t/60-1251.html

ב Flyin' miata לא ניתן למצוא קיט לשנת 97...מה הקטע?

פורסם

אני לא יודע איך הצלחת שלא למצוא את הקיטים ל-94-97, זה הקישור שבאמצע העמוד הראשי של האתר.

בקיצור, הם מוכרים חמישה קיטים שונים לשנתון שלך וכולם מופיעים בדף הזה.

לא משנה איזה קיט תקנה, אתה תצטרך קלאצ' חדש.

FM והרבה מקומות אחרים מוכרים את הקלאצ'ים של ACT שלי ולהרבה אחרים יש נסיון טוב איתם ואני מוכן להמליץ עליהם בלב שלם.

כמו כן אתה רוצה להרכיב אגזוז אחר על הדרך, צנרת "2.5 מהממיר (תשאיר את המקורי) ועד הסוף.

מוטי

פורסם

למה שלא תבנה מערכת טורבו לבד מחקים בארץ?

זה יצא הרבה יותר זול מלהזמין באלפי דולרים

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רוני,

אתה יכול לנסות לדבר עם AVO בטלפון.

תמצא את רוס ווילסון.

הוא מדלג בין אוסטרליה ליפן.

הוא יוכל לתת לך פרטים מה יש להם בדיוק.

כי אתר שלהם מה זה לא מעודכן.

רק כך הרבה אוויר - הם שם מה זה איטיים ולא עומדים בשום לוז שמבטיחים.

מה שכן - בסוף הם שולחים בדיוק את מה שצריך. הם פשוט מקצוענים.

לגבי FM - אני נגנב מזה שהם לא ענו לחצי email-ים שלי..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
למה שלא תבנה מערכת טורבו לבד מחקים בארץ?

זה יצא הרבה יותר זול מלהזמין באלפי דולרים

אני לא בטוח בכלל.

אם יש קיט טורבו מוכן שתוכנן במיוחד לרכב הוא לא רק שיהיה יותר יעיל מבניה מקומית אלא יכול להיות שגם יותר זול.

תזכור שמדובר בקיט מלא מא' ועד ת' כולל ניהול מנוע, שהקיטים הם בדרך כלל יחסית BOLT ON ואין צורך לשרוף חודשיים על פרוייקט ההרכבה שלהם, שהם מתוכננים לתא המנוע הקיים ולא צריך להתחיל לעשות פשרות ולהזיז מכלולים, ושההצלחה מובטחת ולא תלויה ב"פוקסים" למיניהם.

נכון שאפשר לעשות בניה מקומית בזול אם משיגים טורבו משומש מטנדר דיזל אחרי תאונה ובצינורות מפירוקיה שמרתכים לבד, ולא לשכוח לנסות לארגן מחשב הזרקה של אונו טורבו וצמה מאולתרת. זה בטוח ייצא יותר זול. יותר יעיל? אני לא בטוח.

לא שאין פרוייקטים יעילים ומדהימים בארץ, אבל הם עלו הרבה יותר מ2000-3000 דולר וגם הם לא התבססו על חלקים חדשים בלבד.

פורסם
אני לא יודע איך הצלחת שלא למצוא את הקיטים ל-94-97, זה הקישור שבאמצע העמוד הראשי של האתר.

בקיצור, הם מוכרים חמישה קיטים שונים לשנתון שלך וכולם מופיעים בדף הזה.

לא משנה איזה קיט תקנה, אתה תצטרך קלאצ' חדש.

FM והרבה מקומות אחרים מוכרים את הקלאצ'ים של ACT שלי ולהרבה אחרים יש נסיון טוב איתם ואני מוכן להמליץ עליהם בלב שלם.

כמו כן אתה רוצה להרכיב אגזוז אחר על הדרך, צנרת "2.5 מהממיר (תשאיר את המקורי) ועד הסוף.

מוטי

אני חייב להחליף אגזוז וצנרת מהממיר? מה יקרה אם אשאר עם הכל מקורי?

הקלאץ שלי במצב מעולה,לא שווה "לגמור" אותו עם הטורבו ואז להחליף למחוזק?

אני חושב על הקיט הזה:Voodoo II Turbo, מה דעתך?

פורסם

את כמות הזמן שייקח לקלאצ' המקורי להגמר אחרי התקנה של מגדש מודדים בשעות, מקסימום בימים.

אתה לא חייב להחליף צנרת ואגזוז אבל יתקעו לך שם הרבה סוסים בפקק תנועה כשהם יבואו לרוץ לחופשי.

דניאל, FM מתכננים את גודל האינטרקולר בהתאם לטורבינה.

ראית פעם את האינטרקולר המקורי של מאזדה למיאטה המוגדשת?

מוטי

פורסם
את כמות הזמן שייקח לקלאצ' המקורי להגמר אחרי התקנה של מגדש מודדים בשעות, מקסימום בימים.

זה מענין מה שאתה אומר כי אני מאז רכשתי את הרכב עשיתי כ-4,000 ק"מ והקלאצ' עדיין חיי וקיים.

וזה כלל גם נהגה בפקקים, גם בנס הרים וגם 2 ג'ימיקנות.

מה הסבר לזה?

פורסם

כן, הקלאצ' אצלי רגיל.

לפני כמה שבועות שמתי גיר "חדש" וחשבתי ש-"נפלתי" גם על החלפת קלאצ' (אחרי ששמעתי מה מחיר אצל יבואן של קלאצ' סטנדרטי - "נפלתי" זה בדיוק המילה).

אבל המכונאי בדק ואמר שאת הקלאצ' לא צריך לשים חדש כי הוא במצב מצויין.

הוא אכן ציין שיש שם קצת ריח כזה של שרוף וייחס את זה כנראה להחלקות מוגברות יותר שדיסק עושה כאשר לוחצים פתאום על הגז (בכל זאת התפרצויות כוח חזקות).

אני מניח שבפעם הבאה אני אשים משהו מחוזק יותר.

500$ זה המחירים?

פורסם

אה, וגם שים לב שאצלי בכל זאת השיפור הוא לא כזה קיצוני כמו אצלך.

אמור להיות אצלי משהו כמו 190-200 כ"ס.

יותר כוח על מיאטה ללא ESP בכביש ציבורי נראה לי מפחיד מאוד.

זה גם כך מהיר במידה כזו שמיאטיסטים רגילים נשארים בהלם.

בהחלט חוויה 8)

• תוכן חדש...