Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה, אתה צודק.

אבל רציתי בכל מקרה לדעת מה זה אוברול, לידע כללי.

כל התוספות המיותרות שהזכרת שם (ניאונים :| וכ'ו ) לעולם לא יכנסו לרכב . חוץ מכיסוים וטאסות, ואולי ספוילר , זה השפצור היחידי שאני מוכן להשקיע.

צביקה- את האמת, שאין לי מושג מה הבעיה של הרכב, אבל הגיוני להחליף את כל מה שציינתי בת'רד, כי הרכב לא עבר טיפול הרבה זמן, ואני מאמין שזה די דחוף להחליף את מה שציינתי, למרות שאין לי מושג עם צריך.

בכל מקרה- את הרכב אני יקח לעוד מוסך השבוע, והוא יחליט מה צריך לעשות ברכב, בנוסף למה שציינתי שאני רוצה להחליף.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניב שלום רב!

זכור שאני ידידך ולא אויבך !

ברצוני להבהיר לך, שחוסר הידע שלך וגילך, במקרה זה הוא בעוכריך, וכאן אני נכנס לתמונה, ומנסה להאיר לך פינות

אפלות, דעות קדומות, ובורות מקצועית שנובעת מחוסר ידע.

ברשותך אתמצת את מה שכתבת, ואתרכז בעיקר והחשוב ולא בטפל:

כתבת :....הרכב נקנה מזקן, שהוא היה יד ראשונה מחברה.{עד כאן יפה מאד].

הרכב אצלנו כ7 שנים, עם 259אלף ק"מ, שטיפול הוא לא ביצע, תאמינו או לא כ 150 אלף ק"מ![ הרשה לי להטיל ספק כבד בעובדה זו]

הרכב לא בוצע מעולם טיפול כשהיה ברשותנו, מלבד העברת טסט שנתי....

לפני חודש הוא נכשל בטסט( אחרי כישלון בטסט , ניתן לנסוע שבוע ימים בלבד לשם תיקונים, ובטופס המוצמד לגליון הטסט,

מסומן רשימת הלקויים, הדרושים,אנא צטט את הכתוב בטופס, והאם נסעת עם הרכב בחודש האחרון, שלאחר הכישלון בטסט?).

החלפת רצועת טיימינג, וטיפול גדול אין לה קשר כלל לטסט, רצוי ומומלץ תחילה לעבור טסט, לאחר ביצוע הלקויים שנתגלו בטסט בלבד!

... האוטו לא סוחב בכלל,ממש נחנק כשלוחצים לו על הגז,לוקח לו כמה שניות להגיב,כשאני לוחץ לו פול גז...(סימפטומים של קרבורטור!)

לסיכום השורה התחתונה, את הרכב חייב לבדוק בעל מקצוע, מקצועי ואמין, יש תחילה לעבור טסט, ואז להתחיל לישר קו ,

מהנחוץ לרצוי, תוך רשימה לקויים שיבחנו על ידי בעל מקצוע אמין , ואמון עלייך.

לאחר הטסט, יש להתחיל תחילה לטפל בחוסר הסחיבה, ובסיבות שלה, שהסימפטומים שלה , מכוונים לעבר הקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה על ההבחנה המתקנת.

קיבלנו חודש וחצי הארכה לטסט, יום שלישי נגמרת התוקף , ובגלל זה הוא חייב לעבור טסט כבר מחר.

הרכב כרגע במוסך, ועכשיו מבצעים בו את התיקונים שדורשים העברה לטסט.

מיד לאחר הטסט, אנחנו מכניסים את האוטו לטיפול 10K, אימא שלי חוץ מהטיפולים של הטסט מכניס מבצעת עוד כמה טיפולים אבל רק מחר אני אדע מהם הטיפולים.

קצת הפחדתי את אימא שלי, אמרתי לה שהאוטו במצב לא טוב, ועדיף להשקיע 2000 ש"ח עכשיו לישור קו מאשר להחליף מנוע שיעלה הרבה יותר, היא כמובן לקחה את העניין ברצינות.

בכל מקרה, כיוון קרבורטור אצל בציקה יבוצע לאחר שהרכב יעבור טיפול 10K :smile:

ולאחר הטיפול, אני יקח את הרכב למוסך אצלנו בעיר, שיגיד מה בדיוק צריך לתקן ברכב, ואת הרשימה הזאת אני יוסיף לטיפולים שהומלצו שאני צריך לבצע כאן בת'רד.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

עדכון -

הרכב חזר היום מהמוסך והוחלפו כמה דברים :

רצועת טיימינג

כמה ציריות וגומיות (זה מה שאימא שלי אמרה)

והחלפנו גם חלק באגזוז

וסעפת חדשה.

הסחיבה באמת יותר טובה, אבל לא ממש בהרבה, עדין האוטו מרגיש קצת חנוק.

בעל המוסך אמר לאימא שלי שהמנוע לא עומד להגמר, והמליץ לה לעשות מעכשיו טיפולים קבועים.

מחר אנחנו מחליפים פנס, ומחר האוטו נכנס לטסט.

יום רביעי\ חמישי טיפול 10K + עוד כמה דברים.

גם שאבא שלי פעם קנה סאאב, האוטו ממש לא סחב, הוא חשב שיש בעיה רצינית במנוע, בסוף התברר שהאגזוז היה פגום, החלפנו - והואטו הפך לחיה רעה :)

בכל מקרה, עדין אין לי מושג לבעית הסחיבה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אגזוז+פלאגים+קרבורטור=בהחלט ישפיעו על הסחיבה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

האגזוז שיפר בממש מעט את הסחיבה, לא משהו שמורגש הרבה.

פלאגים יוחלפו בטיפול 10K שיבוצע השבוע.

גם כיוון קרבורטור השבוע (מקווה).

גם הזמנתי פנס ימני לרכב, כי הפנס הקדמי נסדק או משהו כזה.

עלה לנו 300 ש"ח כולל עבודה , המחיר הוא טוב?

בקשר לאגזוז - החליפו חלק גדול בצנרת, והחליפו גם סעפת, כל זה עלה 600 ש"ח, כולל טיימינג ועוד כמה דברים קטנים.

בינתיים ההשקעה היא 900-1000 ש"ח ללא טיפול 10K וכיוון קרבורטור.

ביחד עם זה, נגיע ל1600 ש"ח, ועדין לא סיימנו.

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...