Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע לראש מנוע בסקסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

*** הרכב זה סקסו 1.1 שנת 97

במאי 2006 ביצעתי טיפול לראש מנוע כי היו מעברים וכתוצאה מכך הרכב התחמם , ונוצרה לי טחינה.

בטיפול נעשה שיפוץ לראש המנוע, ואת כל מה שצריך על הדרך גומיות למינהם סט של שלייף שסתומים וטיפול 10K רצועות ומותחנים.

לא מזמן חרגתי מה10K מאז הטיפול האחרון והגעתי 13K וביצעתי טיפול 10K

ובזמן שהחלפתי שמן מנוע הבחנתי כאשר פתחתי את מכסה השמן (איפה שממלאים)

בכמו טחינה כזו רק ממש מעט היה על המכסה וזה היה בצבע קצת חום וקצת לבנבן.

אז אמרתי נראה אם יפיע אחרי הטיפול אולי המסנן שמן ממש מלוכלך.

היום בדקתי כשבוע לאחר הטיפול הבחנתי בזה גם כשהשמן ממש חם ואוטו בזמן עבודה זה קיים.

אנא עזרו לי למצוא את הבעיה , אני על סף יאוש sad.gif

שמעתי רבות על אפשרות שנכנס אדיי מים למערכת וזה נוצר מזה , איך יתכן שתוך חצי שנה זה קורה לי שוב.

בבקשה תעזרו לי

פורסם

קודם כל, משיפוץ לא מקצועי דיו - זה עלול להגיע אפילו אחרי שעה. הזמן לא משחק כאן תפקיד משמעותי.

נתחיל בבדיקת חוסר בנוזל קירור. האם יש כזה?

פורסם

מהיום בו הרכב יצא מהמוסך היה חסר לי כל פעם קצת מים , ואחרי בדיקת לחץ , מסתבר שלא נמצא כלום לעין , והוא אמר לי אני אסדר לך את זה אבל לא שאתה עומד לידי, אז אני כבר ממש מפחד מאדם שכזה.מאיפה לי לדעת מה הוא יעשה שם או יקח לי מהרכב.

אבל עד לפני כמה ימים בודדים לא היה טחינה , ואחת ההשערות שעלו בראשי : משאבת מים,רדיאטור חימום פנימי (כי שמפעילים חימום יש ריח של טוסט בלגי) , או שנפרץ הראש, אבל אני לא יודע מה לעשות , ומי יוכל לאבחן לי דבר כזה(או איך).

פורסם

שלב הבא - גש למוסך כלשהו , בטל את החימום (אל תחתוך את הצינורות כמו שכולם עושים. בקש שינתקו את הצינורות בראש ובבלוק ושירכיבו צינור חדש בין הפתחים. זול בהרבה מלקנות צינורות חדשים לרדיאטור החימום).

אם ממשיכים להיעלם מים - זה הזמן לבדיקת לחץ חוזרת.

פורסם

על העבודה (פירוק הרכבה) משהו כמו 750

שיפוץ ראש לקחתי לת"א בגמא 250 ש"ח חברה מבוגרים ויודעים תעבודה ממש טוב

אטמים וגומיות 450 ש"ח

פורסם

תגיד לי שמר...

מנקודת הנחה שאני עושה את זה כבר מחר...

מה קורה לגבי הבעיה שצינתי?

זה קשור?

מוטי

פורסם

מה אמור לקרות ? העלית חשד שבריחת המים היא דרך רדיאטור החימום הפנימי, הצעתי לך דרך לנטרל את האלמנט הזה מהמשוואה, ולעקוב אחרי בריחת המים, כדי להמשיך באיתור התקלה.

פורסם

את הטחינה זה בטח לא יעלים. זה רק ישלול בעיית איבוד מים מיחידת החימום הפנימית. בכל מקרה בעיה ביחידה הפנימית לא יוצרת טחינה כמובן אלא רק איבוד מים.

פורסם

אוו קי חברה... תודה אני יעדכן בהמשך...

מוטי

פורסם

לא אמרתי לרגע שזה יעלים את הטחינה. אני מציע לוודא מהיכן נעלמים המים קודם. אח"כ אפשר להתחיל לחפש את מקור השמן במים.

פורסם

שלום,

האם ביצעו לך בדיקת לחץ לראש לפני ההרכבה? במקום שבו בוצע התיקון.

ממה שאני יודע, ועברתי לא מעט שיפוצי ראש מנוע, 250 ש"ח זהו מחיר מאוד נמוך למילוי,השחזה, ובדיקת לחץ בראש מנוע.

ייתכן כי קיימים סדקים בראש מנוע עצמו, או שהאטם ששמת פשוט נפרץ בנקודה כלשהיא. האם האטם שקנית מקורי?

לא ציינת מה היה מצב הראש לאחר שפורק. האם זו פעם ראשונה שמבצעים ראש מנוע באוטו?

שום נזילת מים מרדיאטור כזה או אחר, תגרום להווצרות של אמולסיה.

בכל מקרה אל תיתן שיבצעו חיזוק נוסף לראש המנוע מעבר להגדרות היצרן.

פורסם
מהיום בו הרכב יצא מהמוסך היה חסר לי כל פעם קצת מים , ואחרי בדיקת לחץ , מסתבר שלא נמצא כלום לעין

אחרת הייתי שולח אותו מזמן לבצע בדיקה כזו - וכמובן שאין לפסול מלבצעה בעתיד.

הסיבה היחידה להצעתי לבטל את החימום - בריחת המים. לדעתי עדיף קודם לנטרל את האפשרויות מסביב - כדי שאפשר יהיה להתרכז במנוע.

• תוכן חדש...