Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

בעזרת השם השבוע אני יקבל את האוטו הראשון שלי...

מיצובישי קולט שנת 93 ידני בצבע לבן

עכשיו אין לי מספיק כסף כדי לשפר מנועים ודברם כאלה למה אני כולה בן 17 וחצי...

גם אין לי מספיק כסף כדי לשם חצאיות סאן רוף וכל מיני כאלה (לפי מה שאני יודע זה יקר מדי אם משו ממכם יודע מחירם פחות או יותר אז אם תגידו יהיה נחמד)

אז חשבתי לשפר את פנים הרכב כמו - גופיות לכסאות (רצוי שיהיה על כל הכיסא ולא בצורת גופיה)

הגה, גיר, שטיחים (אלה שנראים כאילו הם מברזל)

לי אין יותר מדי רעיונות איך לשים ומה לשים ואיזה צבעים והכל...אז חשבתי שאולי אתם תדעו יותר טוב ממני...אז התקציב שלי הוא בערך 1500-2000 שקל תודה לכל מי שעזר smile.gif

מקווה שאני בפורום הנכון

פורסם

כן אני יודע אחי דלק מוסכים וכל זה אבל אני מקווה שבעניין של מוסכים הורים יעזרו לי קצת...

חשבתי כל מיני דברים קטנים לפנים הרכב שבכל זאת יהיה יותר נעים בפנים :)

פורסם

תתחיל מלקרוא את כללי הפורום בקשר לצורת הכתיבה שלך.

ב' תשקיע את הכסף הזה בשביל להביא את הרכב למצב תקין.

ג' כנס לזאפ שם תוכל למצוא מחירים של כל מה שאתה רוצה.

רוצה עצה טובה? תשקיע בקורס נהיגה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כן אני יודע אחי דלק מוסכים וכל זה אבל אני מקווה שבעניין של מוסכים הורים יעזרו לי קצת...

חשבתי כל מיני דברים קטנים לפנים הרכב שבכל זאת יהיה יותר נעים בפנים :)

אחי, אני לא מציע לך לשרוף כסף כרגע על שטויות כאלו.

אני בן 18 וחודשיים, ויש לי רכב כבר תשעה חודשים בערך..הרכב הראשון שלי..

גם אני רציתי לשפר את פנים הרכב, והיה לי 3000 שקל, אבל עם הזמן שעובר אתה מגלה כל מיני תקלות קטנות שעולות הרבה..

אז הצבתי לעצמי כל מיני מטרות, וכל פעם שאני חוסך קצת כסף אני מגשים מטרה אחת.

הדבר הראשון שעשיתי זה ניקיון יסודי, הרמתי ת'מושבים, ניקיתי, שאבתי הכל וגם בבאגג' סידרתי הכל. ידעתי את המצב של הרכב כי הוא היה אצל ההורים שלי לפני, והמנוע שלו היה די שחוט, אכל דלק ושמן ומים בצורה בלתי רגילה..

עלה לי 2300 שקל לעשות חצי אובר- אול. אח"כ קניתי מערכת פשוטה ב-400 שקל, קנו לי מתנה רמקולים אחוריים כולל התקנה וכיסוי לידית הילוכים. ותיקנתי ידית של אחת הדלתות שנדפקה. ועכשיו אני צריך לעשות נעילה מרכזית ולסדר את החימום.

בקיצור, אני מאמין שזה לא מעניין אותך כל מה שעשיתי, אבל כל מה שאני רוצה להגיד בזה, שכרגע עזוב את פנים הרכב, זה הדבר האחרון שמסדרים. קודם כל תנסע עם הרכב, תרגיש אותו במשך חודשיים-שלושה, תראה אם יש לו בעיות, אם יש דברים שצריכים לסדר, דברים קטנים שמציקים לתפעול השוטף והיומ-יומי..

במידה ואתה איתו כבר שלושה חודשים ואין שום בעיה והכל בסדר מבחינה מכנית, אז אתה יכול להתפנות לשיפורים וכו'..

פורסם
תתחיל מלקרוא את כללי הפורום בקשר לצורת הכתיבה שלך.

ב' תשקיע את הכסף הזה בשביל להביא את הרכב למצב תקין.

ג' כנס לזאפ שם תוכל למצוא מחירים של כל מה שאתה רוצה.

רוצה עצה טובה? תשקיע בקורס נהיגה.

כן אני מכיר את זאפ..אוקי תודה אני יסתכל...

כמה עולה קורס נהיגה? מה עושים שמה אולי תוכל ללת לי כמה פרטים אני ישמח

ולבחור האחרון שהגיב (סליחה לא זוכר את השם משתמש)

כן הבנתי אותך אחי אוקי סבבה תודה כנראה שבאמת צריך לשמור את הכסף הזה...תודה לעוזרים :)

פורסם

יש הגאי ספורט וידיות הילוכים ,שטיחי אלומיניות וריפודים יפים אתה יכול לצבוע חלקים מסויימים מהדשבורד או ידיות וכאלה בצבע הרכב לפני כל זה תשקיע בניקוי הפנים של הרכב כולל תא המטען ואז תחליט מה אתה צריך

אבל קודם כל תביא את האוטו למצב מכני מצוין שבו האוטו יוכל לשרת אותך כי אוטו שלא נוסע עם כל התוספות שציינתי למעלה לא שווה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אחי כבר ראיתי את האוטו עצמו...והוא נקי ושמור מאוד מבפנים התוספת היחידה שיש לו זה דוושות ספורט

ואיך אני יכול לצבוע בעצמי חלקים מהדש בורד ואיזה חלקים עדיף לצבוע יש לך אולי איזה מדריך איך לעשות את זה ?

פורסם

כמה אחים יש לך?:shock: כל המשפחה שלכם פה בפורום? אין לכם בית?

ולכל שאלותיך יש תשובות בחיפוש (למעלה, בין "הודעות חדשות" ל"קישורים מהירים"). תערוך חיפוש עם המילים דשבורד ו-צבע או ספריי ותמצא המון פרויקטים.

תערוך גם חיפוש לכיסויי מושבים ותמצא המלצות.

אפילו לצביעת קאליפר תמצא שרשורים שידריכו אותך בכל השלבים.

בהצלחה! ושכל אחד מהאחים יתפוס פרוייקט אחד ואתם סוגרים את האוטו בשבת אחת!

פורסם

חחחחחחחחחחחח לקח לי זמן להבין מה אתה רוצה ממני עם השאלות של האחים האלה אבל בסוף הבנתי...

סבבה תודה אבאלה (יש לי גם אבא בפורום) אני יעשה חיפוש

איך אני אוהב לעשות את הכל בעצמך בלי להוציא כסף...זה עושה לי את זה

פורסם

אני בן 23 ותאמין לי חבל לשרוף את הכסף אתה צריך קצת רקע על האוטו שלך אחר כך אתה תדע לעשות את רוב הבעיות לבד ובלי עזרת המוסכים הטיפשיים האלה ( לא להסתבך בגיר ובמנוע ) היה לי הונדה אקורד שנת 92 למדתי את ההגיון של כל החלקים ועכשיו יש לי אמפריזה טורבו שנת 1999 וכמעת אני מת'ין הכל ואפילו עשיתי פוזות משלי שאין אפילו בכל הארץ והתקנתי אזעקה לבד והחלפתי הרבה חלקים אפילו הטורבו וכל מה שאתה צריך זה קצת מידע ואת הציוד וזיהו כי אוטו זה פאזיל ..............:lol:

פורסם
אני בן 23 ותאמין לי חבל לשרוף את הכסף אתה צריך קצת רקע על האוטו שלך אחר כך אתה תדע לעשות את רוב הבעיות לבד ובלי עזרת המוסכים הטיפשיים האלה ( לא להסתבך בגיר ובמנוע ) היה לי הונדה אקורד שנת 92 למדתי את ההגיון של כל החלקים ועכשיו יש לי אמפריזה טורבו שנת 1999 וכמעת אני מת'ין הכל ואפילו עשיתי פוזות משלי שאין אפילו בכל הארץ והתקנתי אזעקה לבד והחלפתי הרבה חלקים אפילו הטורבו וכל מה שאתה צריך זה קצת מידע ואת הציוד וזיהו כי אוטו זה פאזיל ..............:lol:

משפטי מחץ לגמרי!:shock::roll:

פורסם

פאזיל? זה סוג של מאכל?

אחים שלו, תתחילו לקרוא את ההודעות שלכם ולפסק אותן לפני שאתם שולחים אותן, תודה מראש.

בקשר לקורס נהיגה, תעשה בפורום חיפוש על "קורס נהיגה מתקדמת"

תמצא המון מידע.

רוצה עוד פרטים ומחירים?

פתח גוגל: תערוך חיפוש על "קורס נהיגה מתקדמת".

אחת התוצאות הראשונות תהיה כתבה מYNET על הנושא.

לבריאות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באמת שאני רוצה להבין מה עבר לבחור בראש וכמה הוא שתה לפני שהוא כתב את השטויות האלה.

תשפר את האוטו לאט (פרה-פרה), תזכור ש"לפני שעושים פוזות" צריך שהרכב ייסע טוב וישרת אותך.

אין לך לאן למהר ועוד הרבה רכבים יעברו אצלך ביד עם תקציבים התחלתיים של קצת יותר מ3000 שקל-כרכב ראשון תראה שתמיד יש לך בצד גרוש לבן ליום שחור-כי ברגע שתהייה תקלה משביתה ברכב אתה תגיד לעצמך תודה.

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

• תוכן חדש...