Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן לקפוץ לאוטודיפו, יש להם מבחר די גדול של סטים לכיסוי מושבים + חגורות + הגה במחירים די סבירים.

בנוסף במקומך הייתי משקיע את רוב הכסף במערכת + רמקולים. אולי זה רק אני אבל יותר כיף לנסוע עם סאונד איכותי מאשר עם שטיחי מתכת :wink:

בהצלחה ותתחדש!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אוקי תודה לכולכם, הקשבתי לעצות שלכם והפנמתי חלק מהם.

לבחור שאמר לי שאוטו זה פזל והכי טוב זה לעשות את הכל בעזרת עצמך, תאמין לי שזה החלום שלי שיהיה לי את הידע ואת הידיים כדי לעשות את הדברים האלה לבד, ובגלל זה אני מחפש מדרכים איך לעשות כל מיני דברים בכוחות עצמך והלוואי שהיה לי חצי מהידע של כמה אנשים פה בקשר למכונאות.

נב.

לבחור שמאיר לי בהודעות פרטיות זה היה ניסוח טוב?

פורסם

קודם כל הבחור לא אמר לך שאוטו זה פזל או פאזל....הוא אמר לך שאוטו זה "פאזיל" וההבדל בניהם מאוד חשוב כי אף אחד מאיתנו לא הבין עדיין מה זה פאזיל.:?:

ולגבי הבחור "שמאיר" לך בהודעות פרטיות-אינני יודע מי הוא אבל כנראה בצדק, שכן הוא מנסה להאיר לך את הדרך לצורת כתיבה מכובדת יותר ומוארת יותר עם קצת פחות טעויות כתיב על מנת שכולנו נוכל לקרוא את הודעותיך בלי לשבור את השיניים.:roll:

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם

ועל רמת הכתיבה בשרשור הזה אין מילים, רק תמונה אחת

word.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...