Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוסמטיקה לרכב שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רכב שטח כבר 12 שנה הוא משמש אותי מן הסתם על פי רוב לנסיעות ארוכות על הכביש לאחרונה אני די מתבעס מהרעשים והצירצורים שנגרמו מקפיצות בשטח!

האם מישהו יודע לאן אפשר ליפנות לעזרה - בעיקר פלסטיקה ושכאלה..

תודה:roll:

פורסם

לחבר שלום

הרעשים ברכבי שטח הם חלק בלתי נפרד מהרכב,ביחוד לאלה שכן מטיילים,תחום הרעשים יכול להתחיל מלוח השעונים(פלסטיקה שבורה),יחידת איוורור,מנגנוני דלתות גומיות רעשי רוח,חלקי מתלה ,קפיצים והתושבות ,מוטות מייצבים,גלי הינע החיבור בין השלדה למרכב,מערכת הפליטה ,הפיתרון כאן הוא מורכב מכיון שיש לאתר את מקור הרעש עבודה כזו לא ניתן לבצע בחסות שעתון היצרן ושעת העבודה במוסך או כל בית מלאכה ,וגם בגלל מגוון בעלי המקצוע הקשורים לענין,האופציות העומדות ברשותך הם,החלפת הרכב (מומלץ)לדגם או שנת ייצור מתקדמת שיהיה שקט יותר ,מעבר לרכב פרטי בעלות נמוכה לנסיעות יומיומיות או ,ויתור על רכב השטח למען רכב המשלב יותר כביש משטח

יגאל

פורסם

תודה יגאל

היה לי ברור שיהיה מי שיגיד תחליף אוטו - רכב כמו שלי לדעתי לא מחליפים, מה גם שכמעט הכל תקין ואו חדש ואו מחודש למעט תחלתה של התשובה שלך: מלוח השעונים,יחידת איוורור,מנגנוני דלתות גומיות רעשי רוח/ השאלה היא למי אני הולך בענין פלסטיקה וקטנטת כאלה?

רעיון?

תודה

פורסם

הי רפי,

אני שמח לראות שגם את הפה, באתר המצויין שלך אין פונקציה כזו.

אני נוסע בטרופר בנזין ארוך מפואר 94. ואני גר בערבה.

small.jpg

פורסם

לחבר שלום

אכן רכב מצוין,קצת כבד ,מרימי שסתומים מעט מרעישים עם הגיל, אך בהחלט איכותי,אני אנסה להסביר את תשובתי

רק אתה תוכל לתקן את רכבך באהבה ומסירות עד לפרטים הקטנים ,שום בעל מקצוע לא יקח את רכבך לנסיעה של שעה בניסיון למצוא רעשים, ולאחר מכן עוד שעתיים בניסיון למצוא את מקור הרעש ,יפרק את לוח השעונים (לדוגמא), או יתקין גומייה בידית ההילוכים, וכל זאת בעלויות אסטרונומיות (דשבורד פו"ה 1000 עד 1500) , ונושא הרעש יהיה עדיין פתוח לדיון כאשר הרפד,פחח ,מכונאי,חשמלאי,מזגניסט,זגג לא שומע כלום ובעל הרכב כן מהכרותו המעמיקה עם הרכב.

רק אם יש רעש ספציפי חזק תוכל לגשת למוסך!

יגאל

פורסם

יגאל תודה,

נאה תשובתך בעיני ומן הסתם אתה צודק!

השאלה היא מה עושים עם המסילות של החלות, המנגנון של הספסל האחורי וכלה באלה חלקים שאולי עבד אליהם הקלח, אולי?

האם לא היה נחמד עם היה איש מקצוע שעושה בדיוק את זה, מקשיב ומטפל באהבה?

כך למשל פטרתי את בעיית מרימי השסתומים שאינם דופקים יותר.

פורסם

הברירה היחידה שאני רואה היא אבחון של כל הרעשים והצרצורים אחד אחד וטיפול בהם בשעות הפנאי במידת האפשר.

זה פרוייקט שרק אתה (אולי עם חבר, הם בד"כ באים לעזור בכיף אם זה נגמר באיזה מנגל ובירות) יכול לבצע.

כמו כל פרוייקט שחזור, אתה צריך לבודד כל סימפטום בנפרד ולעבוד עליו עד לפיתרון.

זו עבודת נמלים אבל שכרה בצידה.

בעצם, יש לך ברירה שניה והיא להרכיב סטריאו חזק :lol:.

מוטי

• תוכן חדש...