Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעה של שיחות חינם ו-SMS מסלקום לסלקום

SuRuK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא גימיק..

מישהו התנסה בזה?

*515

כוכבית חמש אחד חמש. אפשר ללחוץ ישר 3 אם אתם לא רוצים לשמוע מישהי צורחת ברוסית :)

אומרים שאתם בוחרים את השעה ויש לכם שיחות ואסמס לכל רשת סלקום, המבצע חינם לשבועיים. כל יום שעה, ללקוחות פרטיים.

מכוון שאני עסקי, לא יכול להשתמש בשירות.. מישהו מתנסה בו? מה הגימיק? לא נראה לי של למשוך קהל יעד, אין רווח כלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כעובד סלקום אני חייב לציין שזאת הטבה להיט.

לשם שינוי שלא כמו הטבת הסרט שגררה המון בלאגן (כרטיסים שלא עבדו, עומס ותורים בקולנוע, בעיות באתר האינטרנט, בעיות בהזמנת הכרטיסים), הפעם יש הטבה שבאמת עובדת בצורה מתוקתקת.

אגב בהטבה הזאת מי שיש לו תעריף FIX, שהוא תעריף אחיד לכל הרשתות יכול להנות משעה ביום כל יום בשעה שיבחר לשיחות לכל הרשתות.

כמו כן מדובר על שעה שבה תוכלו לשלוח SMS בתוך רשת סלקום ללא עלות. בקיצור מאוד מומלץ להרשם להטבה ולהתחיל להנות ממנה.

אגב ההטבה פועלת 24 ש' אחרי ההרשמה ועל כן מומלץ להרשם בהקדם האפשרי.

השיחה ל-*515 היא חינם וההרשמה אפשרית עד יום שלישי 9.1.07 אז תתחילו להרשם בהקדם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כעובד סלקום אני חייב לציין שזאת הטבה להיט.

לשם שינוי שלא כמו הטבת הסרט שגררה המון בלאגן (כרטיסים שלא עבדו, עומס ותורים בקולנוע, בעיות באתר האינטרנט, בעיות בהזמנת הכרטיסים), הפעם יש הטבה שבאמת עובדת בצורה מתוקתקת.

אגב בהטבה הזאת מי שיש לו תעריף FIX, שהוא תעריף אחיד לכל הרשתות יכול להנות משעה ביום כל יום בשעה שיבחר לשיחות לכל הרשתות.

כמו כן מדובר על שעה שבה תוכלו לשלוח SMS בתוך רשת סלקום ללא עלות. בקיצור מאוד מומלץ להרשם להטבה ולהתחיל להנות ממנה.

אגב ההטבה פועלת 24 ש' אחרי ההרשמה ועל כן מומלץ להרשם בהקדם האפשרי.

השיחה ל-*515 היא חינם וההרשמה אפשרית עד יום שלישי 9.1.07 אז תתחילו להרשם בהקדם.

מקווה שלא יהיה לי בעיות בקולנוע כי הזמנתי כרטיס לסרט דרך הטלפון אמרו שזה יחכה לי בקולנוע שם:roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבוא הרבה הרבה לפני הזמן, אם מתחשק לך להכנס לסרט לפני ההפסקה שלו.

תודה על העצה מקווה שהכרטיס אכן יחכה. :roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם שאלה, דמיי קישור עדיין לוקחים בכל מקרה נכון?

כן ולא.

במקרה ויש לך תעריף פיקס (ז"א בתוכנית שלך כאשר אתה מחייג לרשת אחרת אתה לא משלם קישורית) אז אתה נהנה בהטבה הזאת בחיוג לכל הרשתות. במקרה ויש לך קישורית בתוכנית שלך אז יעלה לך קישורית בחיוג לרשת אחרת בשעה חינם. התוכניות שיש בהם קישורית הן בד"כ מאוד ישנות.

ב-SMS בכל פעם שתשלח SMS מחוץ לרשת תשלם רק 3 אג' קישורית.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נקרא מרחב זהירות או טווח בטחון

לסלקום יש 2.6 מיליון לקוחות.אם עשירית מהם נרשמים וב-24 שעות הראשונות הם משתמשים בשירות ובפועל מחוייבים מדובר על הרבה מאוד בלאגן.

תחשוב על 260,000 לקוחות שמתקשרים לשירות לקוחות כדי לברר מה נסגר ולמה חוייבו.

בכל הארץ יש 3 מוקדים טלפוניים עם סה"כ של מקסימום 1500 נציגים פעילים בשעות השיא.

שיחה ממוצעת של נציג תותח היא של 200 שניות, אם נזרוק את כל המרכיבים האלה למחשבון יצא לנו שהלקוח האחרון מבין ה-10% האלה בתנאי שכל הנציגים תותחים יקבל מענה אחרי 9 שעות שהוא ימתין :)

ועכשיו לעניינינו.

אתה נירשם היום, מחר אתה מתחיל להנות מההטבה וממחר יש לך שבועיים שאתה נהנה ממנה.

דהיינו קיבלת למעשה 15 יום של הטבה, רק היום שבו נירשמת הוא כביכול לא רישמית יום שאתה נהנה מההטבה אבל מבחינת המערכת אתה יכול להרוויח אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן ולא.

במקרה ויש לך תעריף פיקס (ז"א בתוכנית שלך כאשר אתה מחייג לרשת אחרת אתה לא משלם קישורית) אז אתה נהנה בהטבה הזאת בחיוג לכל הרשתות. במקרה ויש לך קישורית בתוכנית שלך אז יעלה לך קישורית בחיוג לרשת אחרת בשעה חינם. התוכניות שיש בהם קישורית הן בד"כ מאוד ישנות.

ב-SMS בכל פעם שתשלח SMS מחוץ לרשת תשלם רק 3 אג' קישורית.

אז לפי מה שאתה אומר, אם אני נמצא בתוכנית סלקום חיילים, אוכל לחייג לשאר הרשתות ללא תשלום כלל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

תוכנית חיילים כוללת תעריף פיקס לכל הרשתות. מה שאומר שבשעה ביום שבחרת תוכל לשוחח עם כל החברות חינם.

SMS יעלה לך כמובן כסף אפילו שבטח יש לך 18אג' להודעה פיקס בתוכנית שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא הבנתי,

נרשמתי אתמול ב 22:00 ובחרתי את השעת חינם שלי ל 20:00, האם היום אני כבר אוכל להשתמש בזה למרות שעברו רק 20 שעות?

לא מפורט על זה שום דבר באתר שלהם.

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. אתה יכול להנות כבר היום מההטבה.

מה שגם אם היית נירשם בבוקר של אתמול, אתמול בשעה שמונה היית יכול להרוויח עוד יום של שעה חינם.

בכל מקרה אני לא אבלבל אותך יותר מידי, אתה יכול לדבר היום בשעה 20:00 שעה חינם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 חודשים מאוחר יותר...

שלום,

בימים אלו יש עוד מבצע כזה, רק הפעם יש הטוענים שהשיחות בשעה החופשית הן לכל הרשתות, וSMS ב 3 אגורות לרשתות אחרות(לא סלקום).

האם זה נכון?

התקשרתי *123 והם טענו שזה נכון, למרות שכשנרשמתי ,בהודעה נאמר כי זה "ברשת סלקום".

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...