Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Happy New Year from my Alpine CDA-9855

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד :) נחמד ביותר!

רק מראה על המחשבה שאלפיין משקיעים בשביל על הלקוח :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חח זו הודעה הריאשון ליכבוד קריסמיס והיום קיבלתי הודעה לכבוד השנה החדשה בו הוא מברך אותי HAPPY NEW YEAR.... באמת הפתעה נעימה שדיי עשת לי את זה וזה באמת מראה כמה אלפיין חושבים על הלקוחות שלהם וגם חסר למכשיר שלא לברך אותי אחרי שהוא עולה 3000שקל:lol:

הוספתי תמונה שלי

איזה חמוד הוא נכון?:-D

DSC07228.jpg

פורסם

כה יש כאלה HU שיש להם פונקצית CD RECEIVER שהם מקבלים כל מיני דברים מהחברה וגם יש כאלה שאתה יכול לשנות את כל התצוגה ולשים שם את השם שלך ויש כאלה שיכול להוריד מלא ציורים חוץ ממה שיש בHU יש מלא דברים

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

מה באמת?

באיזה רדיודיסקים אפשר להוריד תמונות?? :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש איזה אחד של פיוניר אתה יכול להוריד אנמיציה

פורסם

מה אתה אומר? אני מוכר את האלפיין ורץ ליקנות פיוניר..... ורצינות מה אתה בכלל משווה פיוניר אלפיין הם 2 דברים שונים..

פורסם

נדמה לי שיש גם באלפיין אבל תזה אני ראיתי אצל פיוניר בצרפת אבל אל בארץ חחחחח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...