Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר של AUDISON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סובארו DL סטיישן ב 9000 ש"ח , שעליה אפשר להרכיב חתיכת מערכת,

ולהפוך את הרכב לsleeper עם רכיבי WRX.

טוב נו , נקנה את ה AUDISON :)

החלטה חכמה ידידי :twisted:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני חייב להודות שקורווין צדק בחתימה שלו , "הדברים המופרכים שאנשים קונים פה כדאי לפתוח חנות" יצאתם מדעתכם לקנות מגבר ארבע ערוצים של אודיסון ב9000 שח? הייתי קונה שני מגברי שני ערוצים של בטלר ועושה בי אמפ אקטיבי וזה היה עולה לי פחות

או את הסדרה היותר נמוכה ב5000 ?!!!!

דרך אגב דראסטאר איזה קומפוננט מוגבר מהאודיסון הזה ואם אפשר מה הראש ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני חייב להודות שקורווין צדק בחתימה שלו , "הדברים המופרכים שאנשים קונים פה כדאי לפתוח חנות" יצאתם מדעתכם לקנות מגבר ארבע ערוצים של אודיסון ב9000 שח? הייתי קונה שני מגברי שני ערוצים של בטלר ועושה בי אמפ אקטיבי וזה היה עולה לי פחות

או את הסדרה היותר נמוכה ב5000 ?!!!!

דרך אגב דראסטאר איזה קומפוננט מוגבר מהאודיסון הזה ואם אפשר מה הראש ?

בברכה יהודה

בנתיים כל הרכיבים שוכבים בבית

כי פשוט הרסתי את הרכב בתאונה לפני שבכלל התקנתי משו..

אבל הרעיון הוא:

האודיסון יגביר בשני הערוצים (הקדמיים) שהם 130W RMS כפול 2 סט של פוקל K2P

בעתיד ה- HU שלי (פיוניר) יוחלף לקלריון או אלפיין מהליגה הגבוהה!

וכמו כן הסאב שלי של DRAGSTER יוחלף בעתיד לסאב או שניים של הרץ או משו בסגנון..יוגברו בגישור של שני הערוצים האחוריים (כל ערוץ 140W RMS) של האודיסון 500W RMS ב- 4 אוהם או 800W RMS ב- 2 אוהם!

אני חושב על העתיד לכן קניתי את המגבר שלי.

מנואל.

פורסם

אם אתה רוצה מערכת ברמה גבוהה עם אודיסון, הייתי מציע לך לעיין במודעת המכירה הזאת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133278

ובנוסף לרכוש מונובלוק לסאב. אני בטוח שתצא בסכום כולל הנמוך בהרבה מ 9,000 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תגידו איך המחירים שלהם בארץ למגברי 2 ערוצים?

גם נעים בטירוף כזה?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני לא מבין ממה אתה כזה מופתע? הרי אתה מבקש פה מגבר היי אנד אמיתי, ולדעתי אלה הם מחירים סבירים למגברים כאלה.

יש מגברים שעולים הרבה יותר מזה.

ה 2 ערוצים לדעתי יעלה כ 5000 - 6000 ש"ח בלי קומבינות ושושו :).

בברכה.

פורסם
תגידו איך המחירים שלהם בארץ למגברי 2 ערוצים?

גם נעים בטירוף כזה?

2 ערוצים של VRX ה- 110W RMS כפול 2

5000-6000 ש"ח לפחות!

זה לא בשבילך..

פורסם
בנתיים כל הרכיבים שוכבים בבית

כי פשוט הרסתי את הרכב בתאונה לפני שבכלל התקנתי משו..

אבל הרעיון הוא:

האודיסון יגביר בשני הערוצים (הקדמיים) שהם 130W RMS כפול 2 סט של פוקל K2P

אישית אני הייתי קונה מגבר חזק אחר בהרבה פחות כסף ומשדרג את הקומפוננט הקדמי ו/או עושה איטום

בעתיד ה- HU שלי (פיוניר) יוחלף לקלריון או אלפיין מהליגה הגבוהה!

וכמו כן הסאב שלי של DRAGSTER יוחלף בעתיד לסאב או שניים של הרץ או משו בסגנון..יוגברו בגישור של שני הערוצים האחוריים (כל ערוץ 140W RMS) של האודיסון 500W RMS ב- 4 אוהם או 800W RMS ב- 2 אוהם!חסר מגברי מונו מעולים שיעלו זול יחסית ויעשו את העבודה?

אני חושב על העתיד לכן קניתי את המגבר שלי.לא. חשבת על השם אודיסון

מנואל.

אם לוקחים מערכת טובה מאוד חייבים להבין שלאחר סכום מסויים לא משקיעים יותר במגבר . כי לא תוכל לשמוע את איכות המגבר באוטו. לא משנה כמה תאטום עדיין יכנסו מעט רעשים , ועדיין מערכת החשמל ברכב היא בעייתית , גם עים שיפוץ אלטרנטור . ולכן אם תשמע הליקס או בראקס , אני לא משוכנע שאבדיל בינהם (ואני מאמין בהבדלי שמע).

מה שחשוב זה הר"ד , ואם הולכים להשתגע אזי קרוס אקטיבי טוב ואלמנטים מעולים לקדמי , אח"כ סאב טוב ומגבר מונו חזק או עדיף יותר מגבר שני ערוצים מגושר .

אבל לשלם מחירים כאלו על מגבר , הייתי חושב שיהיה לך כול הרכיבים סקאןספיק רוולייטור מינימום , וקרוס אקטיבי ושאר ירקות (דרך אגב גם אז לא הייתי קונה אודיסון ב9K)

אבל תתחדש ותהנה, ואני באמת מאחל לך שתשמע היטב ותהנה . המלצה קטנה , לאודיסון כדאי שתלך לשמוע את האטון

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אם לוקחים מערכת טובה מאוד חייבים להבין שלאחר סכום מסויים לא משקיעים יותר במגבר . כי לא תוכל לשמוע את איכות המגבר באוטו. לא משנה כמה תאטום עדיין יכנסו מעט רעשים , ועדיין מערכת החשמל ברכב היא בעייתית , גם עים שיפוץ אלטרנטור . ולכן אם תשמע הליקס או בראקס , אני לא משוכנע שאבדיל בינהם (ואני מאמין בהבדלי שמע).

מה שחשוב זה הר"ד , ואם הולכים להשתגע אזי קרוס אקטיבי טוב ואלמנטים מעולים לקדמי , אח"כ סאב טוב ומגבר מונו חזק או עדיף יותר מגבר שני ערוצים מגושר .

אבל לשלם מחירים כאלו על מגבר , הייתי חושב שיהיה לך כול הרכיבים סקאןספיק רוולייטור מינימום , וקרוס אקטיבי ושאר ירקות (דרך אגב גם אז לא הייתי קונה אודיסון ב9K)

אבל תתחדש ותהנה, ואני באמת מאחל לך שתשמע היטב ותהנה . המלצה קטנה , לאודיסון כדאי שתלך לשמוע את האטון

בברכה והצלחה יהודה

אני אוהב פוקל..

רציתי הגברה חזקה ואיכותית 100W RMS +++ לערוץ..

בעתיד אני יעבור לבי אמפינג לכן לא לקחתי מונו וגם אני חושב שעדיף להיסגר קודם על סאב או שתיים ורק אז לבחור מונו..

לא חסר לי מה לעשות עם המגבר שלי סה"כ..

ללא שם.JPG

פורסם
אז סבבה

אבל תקח לתשומת ליבך את מגבר של זאפקו (ה- REF 1000.4 ) אשר הצעתי לך!

במחיר שלו זאת התמורה הכי טובה לדעתי!

לדעתי גם מגבר helix a4 הוא איכותי ביותר ,ובהחלט נכנס לתקציב של 4k ותמורה מצויינת ביחס לאיכות- עלות.

פורסם
לדעתי גם מגבר helix a4 הוא איכותי ביותר ,ובהחלט נכנס לתקציב של 4k ותמורה מצויינת ביחס לאיכות- עלות.

בעיה קטנה..

ה- A4 פי 2 + חלש מהזאפקו..

פורסם

פששש איזה זלזול על הסובארו!!!

חייב לציין שהרכב מגעיל מכל בחינה אפשרית

אבל אי אפשר להגיד ש הרכב פשוט לא רוצה למות!

נוסע נוסע ולא מתקלקל

מה מכוניות כבר תמצאו על הכביש משנת 88 שנוסעות עד אילת וחזרה???

לא אין לי DL.....

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...