Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה מקום שנימצא בנתניה, שאליו רובם שולחים את המשאבה לשיפוץ...

שיפוץ עולה בערך 1700 ש"ח...

2600 כולל פרוק והרכבה במוסך (כולל מע"מ)...

(המחירים מיתיחסים לפארטנר, למרות שניראה שהמחירים זהים)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לדעת איפה המקום המיוחד הזה בנתניה ומה שמו .

תודה .

פורסם

האמת בברלינגו הראשונה (2001) שיפצתי בטירה והעבודה הייתה מעולה, וזה החזיק בדיוק שבועיים.

פעם שנייה שיפצו בפתח תקווה וזה החזיק חודש

בברלינגו השנייה (2004), שיפצו ביהוד, התחילה לנזול אחרי שבוע, שלחו לשיפוץ לנתניה, המשיכה לנזול כי לטענתם המשאבה לא מתאימה לרכב (1900 HDI) והמשאבה לטענתם של 1600 TDI.

לאחר חיפוש, נמצא החלק במחסן חלפים בפתח תקווה, הורכב חלק חדש והחזיק כשלושה חודשים עד למכירת הרכב - אני מאמין שכיום זה עדיין עובד.

בברלינגו החדשה 2007, טפו טפו טפו לא נוזל כלום.

מסכנה, עם כל הצער והכאב בכיס הרכבים אלו נוסעים כל יום וכל היום והטיפול הנדרש הוא הטוב ביותר...

אין לי קשר לאחד מהמקומות, פשוט נמאס לי כל פעם מחדש לדבר עם הגרריסטים של שגריר, כי הם חופרייייים

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

• תוכן חדש...