Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG Midget 75-76

urich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום ונרשמתי בגלל המכונית הנ"ל - אני לא סגור על השנתון.

הרכב הספציפי הזה הוא רכב אספנות- כלומר 75-76 בעל הגריל פלסטיק- שאכן הוא פחות מרשים מהדגמים הקודמים אבל עדיין מדובר במכונית מאוד- מאוד יפה.

הרכב במצב חיצוני טוב אפילו טוב מאוד, בלי חלודה בולטת לעין בלי דפיקות בולטות, הצבע נראה לי המקורי, הגג סביר להניח מחודש והפנים גם כן במצב טוב אבל לא מדובר ברכב מחודש לפחות לא עבר טיפול בעשור האחרון.

לעומת זאת אני לא יודע אם הרכב לא מושבת כי ראיתי אותו פעמים רבות מאוד מבלי שזז ולו מטר אחד, אני לא יודע אם מדובר בעניין אישי של הבעלים (ברכב היה גם תו נכה כאשר אני לא בטוח מה הדבר אמור להעיד), או שמה הרכב מושבת וחסר תקנה (לפחות לא במחיר שפוי).

המנוע צריך להיות 1500 אבל להפתעתי ראיתי מאחורי הרכב סמל automatic כשהסתכלתי לפנים הרכב ראיתי שאכן מדובר בתיבה אוטומטית (מוזר לי לראות אחת על רכב ספורטיבי משנתון כזה), ורציתי לדעת האם בכלל אפשר להפוך אותו לידני עם ערכה כזאת?

http://www.mgcars.org.uk/frontline/gearbox.htm

בכל מקרה מה אתם יכולים להוסיף לי על הרכב הזה האם אתם מכירים אותו- יושב בירושלים בצבע שחור.

ותסלחו לי אם אני נשמע קצת פרנואיד בנידוב פרטים פשוט אני לוטש עניים על הרכב הזה כבר זמן רב ועכשיו החלטתי לקחת את העניין יותר ברצינות.

פורסם

אני חושב שאתה טועה - לפי תאורך אני חושב שהמדובר ב-MGB ולא ב-מידגט, והרכב הנ"ל שייך לפרופסור מכובד שמאד מחבב מכוניות MG.

הרכב הנ"ל עבר הסבה על ידי הבעלים לתיבת הילוכים אוטומטית ונדמה לי שגם הורכב ברכב הגה כוח.

אני מכיר את הבעלים ואני חושב שאין לך סיכוי לרוכשו!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מסכים עם קודמי - זו MGB מודל 76, מוכרת לי מעל 20 שנה. במקור היתה בצבע קרם, ונצבעה לפני 10-15 שנה בשחור. מותקן בה גיר אוטומטי מקורי של MGB אחרת, אבל המכונית הזו היתה עם גיר רגיל במקור. הותקנו במכונית הזו הגה כח ומזגן, והמנוע שלה מטופל היטב כדי שיעמוד בעומס...

לגבי רכישה - שכח מזה. הרכב לא למכירה.

להשכלה כללית - אפשר להסב מכונית כזו בחזרה לגיר רגיל - צריך להחליף גלגל תנופה, להוסיף דוושת קלאץ', משאבה עליונה, משאבה תחתונה, צנרת קשיחה וגמישה בין המשאבות, וכמובן להשיג גיר של MGB (דווקא יש לי אחד סְפֶּר, אבל הוא לא למכירה :twisted: ...). אפשר גם לקנות קיט שמאפשר התקנה של גיר 5 הילוכים של סיירה על ה-MGB, אבל הקיט לבד (לא כולל גיר של סיירה) עולה 700 פאונד באנגליה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הסיכויים לא קלושים, אלא אפסיים...

דיברתי עם בעל הרכב לפני רבע שעה. הוא מודה על ההתעניינות ברכב, אבל הוא אינו למכירה. אגב - למרות האבק ומקום החניה הקבוע, הרכב נוסע כמעט כל יום, והוא במצב מכאני מצויין.

לסיום, קצת תמונות כדי שבפעם הבאה תבדיל בין B ל- Midget עם פגושי גומי:

MGB:

80mgb_002.jpg

Midget:

midget_1.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אפרופו פגושי גומי - מצוייה בארץ למיטב ידיעתי רק MG מידגט אחת בעלת פגושים כאלו - והיא כמובן אינה למכירה ונמצאת אצל חבר...

MGB בעלות פגושי גומי נמצאות מספר בודדות בארץ.

פורסם

כן, ולא עזרו גם איומים בכוח סביר, הצעות שוחד ודרכים אחרות לשכנע אותו, אבל שווה לתפוס עימו שיחה. ה"בחור" חביב ומעניין-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני חושב שהדיון הפומבי על רכושו של האדון הנכבד מיצה את עצמו.

פורסם
שאלה נוספת המזדה מיאטה שחונה סמוך לmg פעמים רבות קשורה גם היא לאותו אדון?

כן, זה של הגברת. זה די ברור שכשצריך רכב חדש "הקרוב" לMGB, המיאטה היא בחירה מתקבלת.

פורסם

אמנם בעל הרכב הגיב בנינוחות ובסימפטיה אופיניים כשעידכנתי אותו על הדיון הער שהתפתח כאן, אבל זה באמת מיצה את עצמו.

הרכב לא למכירה - נקודה, סוף.

השירשור ננעל. אם יש שאלות נוספות בעינייני MG, פותח השירשור מוזמן לפתוח שירשור חדש (ואני אשמח לענות...).

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...