Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

היום אחי החליף צמיגים ב 307 של אמא שלי.

הציעו לו צמיגים סיניים והוא כמו טיפש לקח אותם. שאלתי אותו אם הוא באמת טיפש והוא לא יודע שלא קונים דברים שקשורים לבטיחות מסין.

בקיצור הצמיגים הורכבו לפני כשעתיים. יש לי זכות לבקש החלפה?

אני מפחד לסוע על הרכב עכשיו בפחד שהצמיג לא אמין בכלל! ועוד עכשיו התחיל החורף ..

מה לעשות ? תודה !

פורסם

אפשר לדעת, את הדגם, מי היצרן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא נראה לי שאפשר להחליף צמיגים. ברגע שהם הורכבו על האוטו הם נחשבים כמשומשים .

אני מכיר סיפור דומה, שלא הסכימו להחליף לו את הצמיגים בשום אופן רק לזכות אותו באופן יחסי ,שזה גם יכול להיות סביר.

פורסם
אני מפחד לסוע על הרכב עכשיו בפחד שהצמיג לא אמין בכלל! ועוד עכשיו התחיל החורף ..

מה לעשות ? תודה !

מה אני אגיד לך, נקווה בשבילך שהצמיג אמין.

אם הוא יניע לך כל בוקר (חשוב שתשים לו מים ירוקים של היצרן !) ותעשה לו טיפולים בזמן (שמן, פילטרים וכד') - הצמיג אמור להיות אמין.

:p

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה נשמע כאילה הרכבתה צמיג בF16 ואתה פוחד לנחות איתו שלא יתפוצץ בנחיתה.:wink:

בכל מקרה הצמיג שלך אוליי ישחק מהר יותר או שהאחיזה שלא לא תהיה מי יודע מה!

אבל בגדול אין לך מה לדאוג וכמו שאמרו פה תהיה מודאג מלבדוק מים ירוקים מאשר לנסוע על הצמיגים האלה.

בברכה

מיכאל

DROZD

פורסם

אתה יכול לבקש החלפה, אלא אם בשעתיים הללו נסעת לאילת וחזרה.

לכל המרגיעים למיניהם - עשרות פעמים הטפתם וחזרתם נגד צמיגים סיניים נחותים, אז עכשיו הם מתאימים פתאום ? תהיו החלטיים.

• תוכן חדש...