Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם! שנים שלא הייתי בפורום מפעתי חוסר בזמן :(

אני שמח לחזור לפורום שכל כך אהבתי

וגם חזרתי עם שאלה די קשה,

האם ניתן להשיג סט בוכנות חדשות וסט שסתומים חדשים למנוע 1000 של סובארו ג'סטי ?

נגיד ואני רוצה לשפץ מנוע כזה ברמה גבוהה, להחליף בוכנות ושסתומים, גומיות, אטמים, לעשות ראש מנוע, ולהתאים הכל פיקס (אובר אול כללי)

ואני רוצה להביא ולבקש לשים בוכנות חדשות לגמרי ושסתומים חדשים גם כן.. האם ניתן לקנות בוכנות ושסתומים חדשים תואמים למנוע הזה? (הרכב בשנתון 88-90 די ישן ואני לא יודע אם קיימים למכירה במחיר סביר חלקים תואמים/מקוריים שכאלה חדשים)

אשמח לקבלות הצעות ומידע

חג שמח!!

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אפשר בהחלט.

פנה אל מימקס.

טלפון:03-5371160פקס:03-5372625כתובת:יצחק שדה 38 תל אביב

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם אתה רוצה שיפוץ מלא אז צריך לטפל גם בבלוק אם הצילינדר בנוי עם שרוולים(סליבים) אז להחליפם ואז תצתרך בוכנות בגודל מקורי. ואם לא, תצתרך לבצע חריטה ואז תצתרך להתאים בוכנות קצת יותר גדולות.

אם לא תשפץ בצורה יסודית אז אין בכלל טעם לשפץ (לדעתי) כי יש סיכוי גבוהה שזה לא יעבוד טוב בסופו של דבר. ובמקרה כזה (של שיפוץ לא יסודי) תשקול ליבא מנוע, מנוע כזה יעלה גרושים.

פורסם

תודה רבה על המידע!

במקרה של שיפוץ מנוע, אני מתכוון לעשות אותו יסודי.

זאת אומרת, שאני מתכנן לקחת את המנוע למישהו שישפץ אותו מבחינת חריטות, התאמות, ואני אביא לו בוכנות, שסתומים חדשים, אטמים קומפלט, הוא בעיקרון יקבל תשלום רק על העבודה והחריטה ואני מתכוון אישית להביא חלקים (לצערי וכיוון שאני גר ב"מדינת הקומבינות" קשה לי להאמין שאם אני אתן למישהו אחר "להביא" בשבילי חלקים הוא יביא את האיכותי, אצלנו נהוג לשים תחליפי או משומש ולומר "אח שלי דוד שלי חבר שלי החלפתי לך הכל חדש אורגינל" ככה שאני מעדיף את השגת החלקים לעשות בעצמי)

אשמח לדעת גם כמה עבודה כזאת יכולה לעלות? (מחיר סביר לא קריעה) במידה ואני מביא את החלקים וצריך רק לעשות חריטות/התאמות ועבודת פירוק והרכבה

והאם שיפוץ יסודי שיכלול החלפת בוכנות, שסתומים ואטמים לחדשים + שיפוץ ראש מנוע והשאר מסביב (פלאגים..מסננים.. משאבת מים...שמנים) יהפכו מנוע "משומש וזקן" למנוע "צעיר ונמרץ" ?

האם כדאי לבצע הליך שכזה שהוא יותר יקר ומיגע מקנית מנוע?

עד כמה שאני מאמין בחוק ההגיון- מנוע ששופץ בצורה כזאת יסודית יעבוד פי כמה וכמה יותר טוב מכל מנוע שאני אקנה, גם מ"ייבוא"

אשמח לקבל דעות ואינפורמציה

צהרים טובים וחג שמייח :)

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

הגיון לחוד ומציאות לחוד!

תאורתית אתה צודק שיפוץ יכול ברוב המקרים להחזיר את חיי המנוע כקדם, מעשית אפוא תמצא את המכונאי שיעשה לך זאת כראוי?!

הערתו של אופל אסטרה GSI במקומה, מי המכונאי שיתן לך אחריות על חלקים שאתה הבאת.

האם גם לקונדטורייה תבוא עם הקמח והשמרים?

יש בפורום זה מספיק בעלי מוסכים אמינים , מקצועים, שעדיין עובדים לפי הספר, שמם נישא למרחוק, ומומלצים בחום בפורום אופטופיק, בקטגוריית בעלי מקצוע מומלצים, פנה לשם ותוכל לגלות המלצות רבות על בעל מקצוע מסויים, אשר מסיבות אתיקה מקצועית לא אפרסם את שמו, אבל אאני מאמי שהוא שיפנה אליך בפרטי.

אנא עדכן אותנו על התוצאות.

הערה קטנה: מנוע מיבוא מומלץ לא פחות משיפוץ, אך לא ניתן להשיג מנועי 1000 רק 1200 בלבד!

בברכת חג אורים שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...