Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט צמיגים חדש

David A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם ככה אנחנו טוחנים מים, האלמרה יותר טובה מכל 106 בעולם.

:mm_yeah:

אין כמו אלמרה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דויד, חבל שאתה לא מתכוון להגדיל את מידות הצמיגים.

עוד 10 מ"מ, ובייחוד ברכב שלך שהוא לא הכי סטנדרטי - זניחים בהחלט.

חתך נמוך יותר ומראה עדיף בהרבה הם בונוסים. בין השאר.

לדעתי, אלא אם המחיר הוא פקטור משמעותי בשיקולים שלך - לך על גודייר או יוקו.

קשה להבין איך הגעתם לויכוח Rallye Vs GTI מדיון על צמיגים.

אפשר לחשוב שמתווכחים על הילוכים אוטומטיים (טפו) מול ידניים.

דר"א, כמו שרוב הנהגים כאן ממש לא ינצלו מוטות מייצבים עבים יותר - כך גם רובם המוחלט של הברנשים כאן לא ירגישו בשום ירידה בדיוק ההיגוי ובתקשורות למיניהן, עקב הרכבת צמיגים רחבים יותר ב-10 מ"מ.

כל מה שרשמתם בדבר זהותה של הראלי ל-GTI, אם לא עדיפות מסוימת לכאורה של הראלי, מוכיח שמידות הצמיגים של ה-GTI לא פגמו ולא יפגמו בשום צורה בהתנהגות הרכב.

אה - ואין, אין כמו 306

:idea:

פורסם

אני התחלתי את הויכוח הטיפשי הזה ובעצם התכוונתי למשהו אחר לגמרי !!!!

התכוונתי ל 106 ראלי נגד 205GTI ... ואתם נכנסתם לויכוח של 3 עמודים על זה.

פורסם

לגבי הסקסו אני חושב שמדובר בגימיק שיווקי גרידא, למרות שאני יודע שאחד בפורום יחלוק עלי...

מלבד זאת סער צודק לדעתי, הירידה בחתך היא משמעותית מאוד אם אתה מתכוון לתקוף כבישים חזק ומהר כמו שמנכל מעצ אוהב כל שבוע שבועיים (-;

אני אישית עליתי ב20 מ"מ לצמיג וסה"כ 80 מ"מ והקטנתי חתך ולמרות זה הרגשתי בירידה בחדות ההיגוי באופן די בולט, וגם שהצמיגים הרחבים יותר בולעים טוב בהרבה שיבושי צד והאוטו ה-ר-ב-ה יותר יציב (175/70 במקום 155/80 על 13 קודם), אמנם זה פחות נוגע לדיון, אבל קודם בכביש מגורד הייתי ממש נוסע כמו קטר על מסילה עם ה155ים, כיום אני לא מכיר את התופעה, בעצם כמו בכל רכב מודרני אחר.

אני בטוח למעשה הצמיגים הבאים שאתקין יהיו 175/60/13.

בכלליות אני נגד העליה האופנתית במידות הצמיגים, למשל 307 עם 16 או 17 אינץ' זה מוגזם בהחלט לדעתי, שימו לב שמיני קופר בחו"ל מגיעה עם 175ים מסכנים! ודויד בזמנו דיברתי איתך (או עם אמיר, נדמה לי שגם אתה היית) שכל העליות השיווקיות האלה (בלי מרכאות כפולות) מיותרות להפליא, כי במשפחתית או בספורטיבית פשוטה (כל שכן לא מדובר על הונדה אס2000 או 911 דנדשה) אין שום יתרון לעליה במידה בצורה הקצונית הזו, שימו לב לפג'ו שבמעבר מ306 ל307 העלו ב2-3 אינצ'ים תמימים לדגם את מידות החישוקים... טוב נו... זה לא הדבר היחיד הגרוע ב307... אולי זה מעניין את מר "ישראל ישראלי" (ההוא שחתום על הרטיסי אשראי בפרסומות) שכשהוא מסיע את המשפה באילון מנסה לתקוף יחד עם האמא והילדה הצורחת מאחורה את הסיבוב של כביש 5 לאילון דרום.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אני התחלתי את הויכוח הטיפשי הזה ובעצם התכוונתי למשהו אחר לגמרי !!!!

התכוונתי ל 106 ראלי נגד 205GTI ... ואתם נכנסתם לויכוח של 3 עמודים על זה.

אה, אז זה לא פורום "למי יש בולבול יותר גדול?"

חבל, כי בדיוק התכוונתי להגיד ש- בלה בלה בלה 106 בלה בלה בלהבלה בלה בלה 106!!! בלה בלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה 106 106? בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה 106!

בלה בלה בלהבלה בלה בלה 106 בלה בלה בלה 106!!!!!!!

וגם מה שמו הסכים איתי פעם כשהיה שיכור ש 106 בלה בלה בלה בלה בלה בלה!

וכולנו נסענו על ה-106 בלה בלה בלה בלה בלה בלה עוד 2 מ"מ!!!

אז איך אתם יכולים בכלל להשוות בלה בלה בלה בלה בלה בלה כוכבי 106!

חברים - להרגע. עשיתם מפורום רכב פורום עופרה נגד ירדנה. 106 אחלה אוטו בכל דגמיו, אכן פסגת פאר הטכנולוגיה הספורטיבית וכו'. כולם מסכימים?

יופי.

עכשיו - להתחיל לריב על 6 עמודים איזה דגם יותר תותח? שמתם את המספרים, שמתם את העובדות - כל השאר פרשנות של על טעם ועל ריח[/

b], אז לפני שתלכו לי פה מכות על מי גוזר את מי ובאיזה הקשר - בבקשה להרגע.

ובעניין המשקלים ופוטנציאל השיפורים - ג'ו קריידן (זוכרים אותו?) אמר פעם שהשיפור הכי טוב בביצועים זה לפנות את הזבל מהבגאז'...

טיפה פרופורציות! אנשים!

פורסם
לגבי הסקסו אני חושב שמדובר בגימיק שיווקי גרידא, למרות שאני יודע שאחד בפורום יחלוק עלי...

מלבד זאת סער צודק לדעתי, הירידה בחתך היא משמעותית מאוד אם אתה מתכוון לתקוף כבישים חזק ומהר כמו שמנכל מעצ אוהב כל שבוע שבועיים (-;

מבחינת החתך השינוי במעבר ל 185/55 זניח, אפשר לראות זאת כאן

tire_cmp.JPG

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

מבחינת החתך השינוי במעבר ל 185/55 זניח, אפשר לראות זה כאן

אתה מתכוון - הקוטר הכללי כמעט ולא יושפע.

אבל גם החתך לא ישפיע באופן משמעותי.

זה מה שאני אומר - יהיו הבדלים לא משמעותיים לטובה, והם ייראו הרבה יותר טוב על האוטו והחישוקים.

לדעתי אין מה להתלבט, חוץ מעניין המחיר.

פורסם

[="Ranster"][quote לא - עדיף כבר קליאו 1.4 ידנית , לא?

מישהו מעונין בהחלפה 'ראש בראש' קליאו תמורת ראלי ? אתה יודע מה, גם המיני 'הולך', איך אני איתך ? :wink:

ד"א יש קטע כביש חביב בדרך למגרש ההחלקה ביקום...

באמת אחלה קטע של כביש, אבל (!!!) זהירות גדולה מהגשר האירי ('עמק' קטן שחייבים לעבור על לא יותר מ 30) שנמצא בהתחלה של הקטע, ה 205 של החבר שנסע שם לפניי באחד הלילות טעמה אותו מקרוב...

פורסם

דוד

אני מקבל את זה

כול אחד ומה שטוב לו

סך הכול זה אותו אוטו

וישי

תזכיר לי להביא לך פרוספקט רשמי של פיגו ששם כתוב כמה שוקלת ה16 וי

וכמו שמישהו אמר

106 זה הדבר בכול הגרסאות

ערן S הוא קליבר רציני

בלההההה

הGTI עדין יותר טובה

פורסם

מבחינת החתך השינוי במעבר ל 185/55 זניח, אפשר לראות זה כאן

אתה מתכוון - הקוטר הכללי כמעט ולא יושפע.

אבל גם החתך לא ישפיע באופן משמעותי.

זה מה שאני אומר - יהיו הבדלים לא משמעותיים לטובה, והם ייראו הרבה יותר טוב על האוטו והחישוקים.

לדעתי אין מה להתלבט, חוץ מעניין המחיר.

אני לא יודע כמה ישפיע ירידה בחתך של 5% על חדות ודיוק ההיגוי.

אני יודע שכשאני ירדתי מחתך 70 לחתך 60 היה הבדל מורגש ומשמעותי בהיגוי גם בתנאי נהיגה רגילים לחלוטין.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני יודע שכשאני ירדתי מחתך 70 לחתך 60 היה הבדל מורגש ומשמעותי בהיגוי גם בתנאי נהיגה רגילים לחלוטין.

ההבדל הוא 1.15% והוא זניח בהתחשב בעובדה שהתוספת היא 6.5 מילימטר (!!!) לקוטר הגלגל. - משמע קצת יותר מ-3 מילימטר לכל צד....ז-נ-י-ח

motorica.net

פורסם

לבסוף בחרתי להתקין סט של Falken ZE-502 במידה 175/60/14

סה"כ 880 ש"ח לרביעיה כולל איזון והרכבה.

באותה הזדמנות קניתי גם סט ברגי נעילה לאבטחת הספידליינים הם עלו 100 ש"ח

בזמן ההרכבה עברו עלי כמה דקות של חרדה ככה זה כשיש ספידליינים לבנים, המכשיר להרכבה/חילוץ הצמיג נראה מאיים מתמיד :?

לספידליינים שלום אני עדיין לא נרגעתי..

רשמים ראשוניים

הפאלקנים שקטים. אפילו יותר מדי, אני מניח שזה קשור לזה שהם עדיין חדשים

רמות האחיזה משמעותית גבוהות מהפירלי p4000, באמת שאין בכלל מקום להשוואה.

נוחות הנסיעה נפגעה משמעותית, וזאת אני מניח אפשר לזקוף לחובת הפרופיל הריבועי של הפאלקנים, הפרופיל בפירלי עגלגל.

בפועל הפאלקנים רחבים מהפירלי ב-2.5 ס"מ ! למרות מידה זהה. גם הסוליה של A539

רחבה משמעותית מה-p4000.

יתכן שכמו שחיים_K ציין שטח המגע של הסוליה בפועל זהה

אבל who gives the fuck הפאלקנים פשוט נראים טוב !

מחר כמדי שבת בצהריים אני והראלי בכמה כבישים נחמדים

יש סיליקון שצריך להפטר ממנו :twisted::D:twisted::D

PA254710.JPG

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ההבדל הוא 1.15% והוא זניח בהתחשב בעובדה שהתוספת היא 6.5 מילימטר (!!!) לקוטר הגלגל. - משמע קצת יותר מ-3 מילימטר לכל צד....ז-נ-י-ח

לא הבנת אותי!!!

וזאת טעות שחזרה יותר מפעם אחת בשרשור הזה.

השיפור בהיגוי אינו נובע מהגדלה או הקטנה של היקף הגלגלים, אלא מההנמכה של קיר הצד של הצמיג.

כמעט חצי אינץ' ירד מקיר הצד של הצמיג, וזה מפחית את ההתעוותות של הצמיג בעת סיבוב ההגה.

השינוי הזה הוא שמניב את השיפור בתחושת ההגה והמיידיות של התגובה שלו.

ולדוד - איך זה שאתה קנית אותם צמיגים שאני, ב 200 ש"ח פחות????????

אני קניתי אז במקום שאתה המלצת לי (דרוקר), כי נתנו מחיר טוב (1080 ש"ח).

איפה קנית הפעם?

בכל מקרה - תתחדש!!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

התלבטתי גם אני לגבי ה502, אבל בסוף רכשתי לGTI גודייר...

הציעו לי את הפאלקנים ב450 האחד, ואילו הגודייר שעושים רושם מעט טוב יותר, עולים 435 לצמיג.

רשמים אין, עד שלא יוחלף החישוק הפגום ויבוצע איזון ראוי...

• תוכן חדש...