Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן AGIP מול VALVOLINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש המלצה ממי שהתנסה: כיום אני משתמש בשמן מנוע סינטטי מלא VALVOLINE SYNPOWER 5W/30 ושוקל לנסות AGIP TECSINT 5W/30 גם סינטטי מלא. איזה שמן הוא יותר מומלץ? (ממי שניסה, בבקשה).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מבקש המלצה ממי שהתנסה: כיום אני משתמש בשמן מנוע סינטטי מלא VALVOLINE SYNPOWER 5W/30 ושוקל לנסות AGIP TECSINT 5W/30 גם סינטטי מלא. איזה שמן הוא יותר מומלץ? (ממי שניסה, בבקשה).

ידידי היקר,

אף אחד לא יכול לתת לך תשובה על סמך נסיונו האישי.

מה יגידו לך בעלי הניסיון ?

השמן מעולה אין רעשים ?

נסעתי כך וכך קילומטרא'ז ולא חסר טיפת שמן ?

רק בתנאי מעבדה אפשר להחליט וזה תפקיד יצרן הרכב שממליץ על איזה שמן להשתמש, יש לי רשימה מלאה של היצרן VW.

יש לבדוק את דפי הנתונים של 2 השמנים בהקפדה יתירה על הפרטים הקטנים ולהחליט.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפותח האשכול,

לא צריך להמציא את הגלגל כול פעם מחדש.

מצורפת רשימת שמנים העומדים בדרישות התקן של VW ומומלצת על-ידי היצרן VW.

הרשימה נכונה לרכבים החל מ-1996-2006.

לבעל הפולו מה שכתוב בספר הרכב.

Engine Oils Which Meet Volkswagen Oil Quality Standards VW 502 00 and VW 505 01.pdf

פורסם

לפותח השירשור, אשמח אם תציין היכן ניתן לרכוש שמן 5W30 סינטטי מלא ומה העלות. בעבר חיפשתי ומצאתי רק חצי סינטטי של דלק או של MOTORCRAFT.

תודה

פורסם

איביטורבו, כן מאזדה 3. ב-AGIP עושים שימוש גם MASERATTI לפי זכרוני...שאלה אם זה אומר משהו או כלום.

מרק10, היצרן ממליץ על שמן MAZDA DEXELIA 5-30, אבל הוא לא נמכר בארץ. ולמה אני צריך רשימה של שמנים המאושרת ע''י VAG? יש לי מאזדה.

meir_gi, סינטטי מלא של VALVOLINE ניתן לרכוש אצל מספר משווקים (אם אתה צריך עזרה פנה אליי לפרטי), וסינטטי מלא של AGIP שנקרא TECSINT 5W/30 ניתן להשיג באוטו דיפו, אבל רק בכמה מהם. פנה לטלפון של היבואן על מנת שיגיד לך בדיוק איפה ניתן להשיג את ה-TECSINT.טלפון: 02-6795838 . עלות: VALVOLINE בערך 200 ש''ח, AGIP עולה 140 ש''ח ל-4 ליטר. VALVOLINE סינטטי מלא בצמיגות 5/30 משווק בבקבוקים של 0.936 ליטר בלבד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ה AGIP מעולה בגבוהות. ה VALVOLINE מצויין בעיר (עד 60 קמ"ש). עם ה AGIP יש הרבה יותר היגוי יתר בזמן עזיבה חדה של דוושת הגז מעל 70 קמ"ש.

בקיצור, אני הייתי שם 50% AGIP ו 50% VALVOLINE, ככה אפשר להנות מ-2 העולמות.

:mm_tongue

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני רק יודע שהוולוליין הרבה יותר פופולרי.

פרארי משתמשת רק בשמני ענקית האנרגיה SHELL ברכביה כבר שנים.

לצערי לא רואים את השמנים המעולים של החברה הזאת בארץ יותר מידי.

לא ברור לי למה.

פורסם

עם אנחנו מדברים על שמן.

לפני שבוע ראיתי בקבוקים של 5-60 של AGIP של ליטר ניראה איכותי ביותר.

כרגע אני נוסע עם LM וזה חרא של שמן מיתחמם יותר מידיי לא אהבתי בכלל.

רציתי לקבל המלצה מאנשים שיש להם ניסיון איזה שמן לשים באוטו לא מוגביל במחיר.

תודה מראש.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
עם אנחנו מדברים על שמן.

לפני שבוע ראיתי בקבוקים של 5-60 של AGIP של ליטר ניראה איכותי ביותר.

מיכאל.

אהבתי את את צורת הסקת המסקנות שלך..

פורסם
אתה נוסע כשידך טבולה בתוך אגן השמן, או שיש לך מד חום מיוחד ?
נו תחשוב קצת יא יזיק לך.

106 S16 מגיע מד חום מקורי. אבל הכי טוב ישר לקפוץ נכון ?!@

מישהו יכול לעזור לי בנושא בבקשה

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תוכן חדש...