Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן AGIP מול VALVOLINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טמפ תקינה זה עד 110 מקסימום.

מיכאל - תעשה סיבוב ותבוא עם אופציות - לזרוק סתם שמות בלי אפשרות אמיתית למצוא אותם לא שווה כלום.

פורסם

MOBIL 1 נחשב לאחד היצרנים הגדולים ביותר בתחום.

גלון אומנים יקר אבל שווה כל טיפה

:beerchug:

קניתי את השמן בהמלצת מוסכי VW מורשים + מחקר לא קטן שעשיתי באינטרנט לרכבי VAG :-)

כמו שמרק אמר: תמיד טוב להתייעץ עם בעל הבית (היצרן). 8)

פורסם

קראתי את השרשור הזה ואני לא יכול להתאפק לא לספר לכם : נסעתי לחנות חלפים (שמכבדת את עצמה ????) וביקשתי שמן מנוע הכי טוב עם דגש על הכי טוב שהיה לו ( הרכב הוא פג'ו 306 1.6 סמ"ק 98') המוכר התלבט לאחר כמה דקות המליץ לי בחום על VALVOLINE 10W40כל ליטר עלה לי 20 ש"ח לציין שהוא מכר לי את הכמות (קניתי 5 ליטר) בבקבוקים של ליטר ופילטר שמן "מקורי" שכתוב עליו פג'ו תוצרת קוריה , לפני שרוקנתי את שמן המנוע שמתי לב שתאריך הייצור שלו הוא 2004 עם תאריך מדויק ואין תאריך תפוגה, התלבטתי לגבי התוקף, איכות השמן ואיכות הפילטר , האם שמן טוב אמור להיות כזה זול ?, והאם פילטר מקורי אמור להיות תוצרת קוריה ?האם אתם חושבים שהתוקף הוא תקין ? האם אתם מניחים שנדפקתי בקנית השמן והפילטר ?

פורסם

הדבר האחרון להתחשב בו הוא המלצת המוכר. עדיף ללכת על שם של חברת נפט ענקית כמו אג'יפ , אססו , מוביל , של וכו' העוסקות גם ב UPSTREAM וגם ב DOWNSTREAM מאשר בחברה שעוסקת רק בשמנים .

פורסם

רנו4 - שמן מהליגה העליונה עולה 50+שקל לליטר ( לא לפי מחירון אוטודיפו ).

יש גם הרבה חברות מאוד טובות שלא מגיעות ממש לארץ - AMSOIL,רפסול,SHELL (יש אבל נדיר , אני מאמין שבעיקר בתעשיה )- CHEVRON -פנזויל בקושי יש-רויאל פרפל רק אצל היבואן- רד ליין רק שמן גיר.

אם כל אלו היו בארץ בשפע סביר להניח שהייתי הולך על SHELL ROTELLA סינטטי מלא או SHELL HELIX ULTRA.

מיכאל אם יש בארץ MOBIL I טריסינטטיק( לא הפשוט ) סינטטי מלא זה שמן ל-י-ג-ה ואותו הייתי מחפש.

פורסם
רק רציתי להוסיף משהו בעניין: וולווליין זהו שמן ממוחזר לכל מי שלא יודע.

:shock: בבקשה תגיד שאתה מתבדח.

אוי ואבוי!:onfire:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

שלום !

אם כבר עוסקים בסוגי שמן (בחור מלא... בחור בריא.... שמן בחלק העליון... שמן רק בכרס...)

סתם.....

אוקי אם עוסקים בסוגי שמן. מה מומלץ למכוניות ישנות. האם מאז ומתמיד היו שמנים סינטטיים (חצי או סיננטי לחלוטין)

מה למשל יכול להתאים לוולבו 121

מה למשל יכול להתאים למנוע טורבו (סיטרואן CX 1987)

מה יכול למשל להתאים לסיטרואן DS 2400 שנת ייצור 1973

האם לחפש את השמנים המקוריים המומלצים או לחפש שמן מודרני ויעיל יותר ???

תודה למשיבים.

אילן

• תוכן חדש...