Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בסיטרואן zx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר בעיות ברכב ולפני שאני ניגש למוסך אני רוצה להתייעץ איתכם:

הבעיה היא שלפעמים הטורים ממש נמוכים עד כדי כך שבאת התנעה הם צונחים מתחת ל-500 סל"ד והאוטו נחנק וכמעט נכבה..(עד שאני נותן לו קצת גז)

אני לא יודע אם זה קשור אבל לוקח לאוטו (במיוחד בבוקר ולאחר הרבה זמן שהוא לא זז) הרבה זמן להתחמם לטמפ' עבודה נורמלית ועד שהוא מתחמם הוא לא מתפקד כראוי והטורים קופצים ורועדים והאוטו לא סוחב.. שהוא כבר מגיע לטמפ' רצויה אז הנסיעה מצויינת וטובה..

לכל זה יש בנוסף בעיה אחרת:

בעת נסיעה רגילה לחלוטין, הטורים לא יורדים מתחת ל-2000 סל"ד..

הכוונה היא שבעת העברת הילוך או עצירה או מצב ניוטרל או כל דבר כזה, במקום שהטורים ירדו ל-1100 (כמו שצריך להיות בד"כ) הם פשוט נשארים על 2000 סל"ד.. כלומר המנוע סתם עובד בטורים גבוהים..

שמתי לב שמאז שהבעיות האלה התחילו לקרות גם צריכת הדלק גדלה! אולי זה בגלל העבודה של המנוע בטורים גבוהים? או / ו הבעיה עצמה גורמת גם לצריכת דלק גבוהה יותר?

ישנה גם "בעיית חנק" שכאילו אני לוחץ על הגז והאוטו לא ממש מגיב..כאילו הגז לא משפיע בכלל.

דבר נוסף ואחרון הוא מד הסל"ד שלפעמים עובד ולפעמים לא עובד (לפעמים הוא מתחיל לעבוד באמצע נסיעה ולפעמים הוא גם מפסיק לעבוד..)

מצטער על הבלאגן- אני דיי חסר אונים ואני לא מצליח לחשוב על גורם אחד שגורם לכל השרשרת של התקלות האלה...

בתודה מראש... א.מ.

פורסם
יש לי מספר בעיות ברכב ולפני שאני ניגש למוסך אני רוצה להתייעץ איתכם:

הבעיה היא שלפעמים הטורים ממש נמוכים עד כדי כך שבאת התנעה הם צונחים מתחת ל-500 סל"ד והאוטו נחנק וכמעט נכבה..(עד שאני נותן לו קצת גז)

אני לא יודע אם זה קשור אבל לוקח לאוטו (במיוחד בבוקר ולאחר הרבה זמן שהוא לא זז) הרבה זמן להתחמם לטמפ' עבודה נורמלית ועד שהוא מתחמם הוא לא מתפקד כראוי והטורים קופצים ורועדים והאוטו לא סוחב.. שהוא כבר מגיע לטמפ' רצויה אז הנסיעה מצויינת וטובה..

לכל זה יש בנוסף בעיה אחרת:

בעת נסיעה רגילה לחלוטין, הטורים לא יורדים מתחת ל-2000 סל"ד..

הכוונה היא שבעת העברת הילוך או עצירה או מצב ניוטרל או כל דבר כזה, במקום שהטורים ירדו ל-1100 (כמו שצריך להיות בד"כ) הם פשוט נשארים על 2000 סל"ד.. כלומר המנוע סתם עובד בטורים גבוהים..

שמתי לב שמאז שהבעיות האלה התחילו לקרות גם צריכת הדלק גדלה! אולי זה בגלל העבודה של המנוע בטורים גבוהים? או / ו הבעיה עצמה גורמת גם לצריכת דלק גבוהה יותר?

ישנה גם "בעיית חנק" שכאילו אני לוחץ על הגז והאוטו לא ממש מגיב..כאילו הגז לא משפיע בכלל.

דבר נוסף ואחרון הוא מד הסל"ד שלפעמים עובד ולפעמים לא עובד (לפעמים הוא מתחיל לעבוד באמצע נסיעה ולפעמים הוא גם מפסיק לעבוד..)

מצטער על הבלאגן- אני דיי חסר אונים ואני לא מצליח לחשוב על גורם אחד שגורם לכל השרשרת של התקלות האלה...

בתודה מראש... א.מ.

קרבורטור או הזרקה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדיוק לצורך זה הוקמו מחלקות דיאגנוסטיקה :wink:

רק לשם הבהרה רכבך מצויד במערכת הזרקה חד נקודתית. :idea:

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...