Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז העיניין הוא ככה:

יש ברשותי מגבר רוקפורד דגם 500a2 - מגבר שתי יציאות מהדגמים הישנים של רוקפורד שהוא 2X125 ב-4 אוהם ו-2X250 ב-2 אוהם (הכל כמובן ב-RMS). כמו כן יש לי סאב של פיניקס גולד קסנון שמוצהר 500RMS שעובד ב-2 אוהם.

השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר את המגבר לסאב ואכן להביא לו כ-500RMS ושהסאב יתפקד היטב?

בתודה

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה סלילים יש לסאב שלך?

זה שרשמת שהוא יכול לעבוד ב 2 אוהם גורם לי להסיק:

1. או שהסאב הוא בעל סליל אחד של 2 אוהם (סיכוי קלוש)

2. בעל שני סלילים של 1 אוהם (סיכוי קלוש)

3. בעל שני סלילים של 4 אוהם (סביר מאוד)

אם הוא בעל שני סלילים של 4 אוהם לא תוכל לקבל 500 וואט מהמגבר.

המגבר ייתן לך 500 רק אם יראה מונו 4 אוהם, או סטריאו 2 אוהם.

פורסם
טוב אז העיניין הוא ככה:

יש ברשותי מגבר רוקפורד דגם 500a2 - מגבר שתי יציאות מהדגמים הישנים של רוקפורד שהוא 2X125 ב-4 אוהם ו-2X250 ב-2 אוהם (הכל כמובן ב-RMS). כמו כן יש לי סאב של פיניקס גולד קסנון שמוצהר 500RMS שעובד ב-2 אוהם.

השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר את המגבר לסאב ואכן להביא לו כ-500RMS ושהסאב יתפקד היטב?

בתודה גיא.

המגבר מוצהר 500WRMS בגישור מונו 4 אום (בפועל הוא מעל ל-600WRMS).

שים לב, הוא לא יציב ב-2 אום מונו!

פורסם

מגבר מ-ע-ו-ל-ה של רוקפורד. היו לי שני מגברים מהסדרה הזאת ומאוד מאוד אהבתי אותם.

כמו שתומר אמר - המגבר לא יציב ב 2 אוהם, ככה שהוא לא מתאים לסאב. עם זאת לסט קומפוננט הוא יתאים מאוד. (ושלא תעז למכור אותו :wink:).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עוד שאלה קטנטנה בקשר למגבר:

אני מחבר אותו לסט של מורל דוטק אוביישן+MT22 (כמובן :mrgreen: ). המגבר לא ישרוף לי את הסט?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל עוד שיהיה לך כיוון מערכת נכון - לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...