Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול כשנסעתי בכביש די ארוך רצית לבדוק את יכולותיו של הרכב, הכוונה לראות עד כמה אני יכול לסגור עם הרכב שלי בלי לאמץ את המנוע!

כשאתמול העברתי הילוך רביעי לחמישי האוטו קצת עצר הכוונה האט קצת איזה שתי שניות ואז מרביץ מהירות, וגם בהילוך חמישי רעש המנוע מישתנה נישמע קצת "כועס".

אז כמו תמיד נשאלות השאלות שלי והודע לכם עם תהנו לי:

1). מדוע יש לי תעצירה הזאת כשאני מעביר להילוך חמישי?

2). מדוע רעש המנוע הזה משתנה לי והאם הו צריך להיות ככה?

בברכה אלכס

פורסם

אהמ התופעה ממש מזכירה עזיבת קלאץ' ואי נתינת גז חח תאמת, *** תאמת = את האמת ***

איזה סוג רכב זה ?ואני מניח שההאטה נגרמה עקב מספר מרכיבים כמו למשל טורים נמוכים מדי,מהירות נמוכה מדי?גבוהה מדיי?

פורסם

אני עוזב בעדינות תקלאץ *** תקלאצ' = את הקלאצ' ***והמהירות המתאימה וכמו שדרוש! העברת הילוך חמישי נראה כאילו שאני מפעיל נייטרוס הכוונה שהרכב נעצר איזה כמה שניות ואז נוסע לך מרביץ מהירות!

יש לי אופל אסטרה 1400 שנת 92

פורסם

קודם כל, רצית לבדוק את יכולותיו של הרכב. לא "תרכב מה היכולת שלו".

מעבר לכך, נהיגה במהירות מאוד גבוהה בהחלט כן מאמצת את המנוע.

כעת לעניין: בהעלאת הילוך סל"ד המנוע יורד והאוטו מאיץ פחות מהר, ככה זה גם במעבר מרביעי לחמישי. רעש המנוע לא אמור להשתנות במעבר להילוך חמישי (בכלל, אתה אמור פחות לשמוע אותו כי הקקפוניה של רעשי החוץ מתגברת על רעש המנוע במהירויות גבוהות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז חבר יקר מה כול להיות רעש זה?

ומי יכול לעזור לי במדיוק באיזה מהירות אני מעביר להילוך חמישי?

בברכה אלכס

פורסם

יהיה יותר קל לדעת מה גורם לרעש הכועס הזה אם תפרט קצת יותר על הרעש.

האם זה "פרררררר-חחחחחחר-וווווומממממם!" או שזה "גגגגגגררררררררשכעבמצקקקקקק!!!".

או שאולי זה בכלל "ויאאוו-ויאאוו-אופלאסטרהעצורבצד!!!!!!".

פורסם

אההה, זה ואווווווווווווווווו. עכשיו זה הרבה יותר ברור (שצריך לנעול את השרשור האולטרה מטופש הזה)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...