Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוטקט רעננה -ביקורת שלילית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתריע בפניכם על עסק שמתנהל בחובבנות בהמיטב המסורת של "הישראלי המכוער"

לפני מספר ימים ניגשתי לעסק בשם פרוטקט ברעננה, בכדי שיחתמו לי על טופס אישור בשביל ביטוח מקיף

(טופס שמאשר שיש אזעקה וקודן)

לא היה לי קודן מקורי ולכן התקינו לי קודן "תמנון" של רב בריח.

כשבאתי לצאת משם התברר לי שהאזעקה התקינה שאיתה נכנסתי לחנות אינה עובדת.

התברר שהעובד שהתקין לי את הקודן פשוט חתך את החוטים של האזעקה כאילו אין מחר.

השעה היתה כבר 11 בבוקר..

לאחר שעובדי המקום הבינו מה נעשה (ואני בטוח שלא במזיד) הם ניסו לאתר את הסכמה של האזעקה בכדי לתקן את הנזק,

כמובן שלא מצאו.ואז הם ניסו לברר למי יש במקומות האחרים ואמרו לי לחזור עוד שעתיים תוך כדי הבטחה שבסוף היום אני יוצא משם עם אזעקה

אחרי שעתיים כמובן שלא היה להם את השרטוט..

"תתקשר עוד שעתיים"..

שוב פעם.."

....

כמובן שהתקשרתי..

ולא היה..

בשעה 17:00 ניגשתי לחנות בכדי לסגור את המחדל הזה..

בעל המקום כמובן שנמנע מהלתקין אזעקה חדשה..

ואמר שאני אבוא מחר. תוך כדי הפקרת הרכב שלי ללא אזעקה בלילה.

למחרת בבוקר ניגשתי לשם..

ומדהים..

אבל עדיין אין שרטוט...

עוד שעתיים..

עוד .שעה..

עוד ועוד ועוד...

רק ב14:30 יצאתי משם לאחר שמישהו שלח להם בפקס את השרטוט.

פשוט בושה..

חיכיתי שם 5 שעות ויצא לי לראות את התנהלות העסק מול שאר הלקוחות. אני לשם לא ניגש יותר.

עובדים בצורה חובבנית, ישראלית ומכוערת.

24 שעות של מחדל.

פורסם
תוך כדי הפקרת הרכב שלי ללא אזעקה בלילה.

24 שעות של מחדל.

סוד קטן: אין הבדל בין אם תשאיר את הרכב פתוח לגמרי, או נעול על ידי אזעקה או כל אמצעי אחר שרשום עליו "AS SEEN ON TV".

הרכב שלך מופקר לילה לילה, עם אזעקה או בלי, ממש אין קשר אם האזעקה פעלה או לא לגניבת הרכב (או אי גניבתו עד היום)

פורסם
סוד קטן: אין הבדל בין אם תשאיר את הרכב פתוח לגמרי, או נעול על ידי אזעקה או כל אמצעי אחר שרשום עליו "AS SEEN ON TV".

הרכב שלך מופקר לילה לילה, עם אזעקה או בלי, ממש אין קשר אם האזעקה פעלה או לא לגניבת הרכב (או אי גניבתו עד היום)

אתה מסכים איתי שבתור לקוח שנכנס עם מוצר תקין..השאיפה לצאת עם מוצר תקין?

אתה מסכים איתי שהם היו שוברים לי חלון בשביל לגנוב משהו מהאוטו האזעקה היתה מצפצפת ואולי מונעת את העיניין?

פורסם

אין ויכוח שאם האזעקה נכנסה תקינה, היא חייבת לצאת תקינה בכל מחיר.

התכוונתי שלא תחשוב שהאזעקה היא זו שתמנע את גניבת הרכב שלך.

(פשוט רשמת שהוא"הופקר") לא קרה כלום אם יום אחד האזעקה לא עבדה.

בקסנטיה שלי האזעקה לא היתה עובדת בחורף בכלל, רק אחרי יומיים של שמש היא היתה חוזרת לעבוד.

מיום אחד שאזעקה לא עבדה לא קרה כלום, ולא צריך לעשות סיפור, קצת סבלנות, ואם בסופו של דבר פתרו לך את הבעיה, אז למה להתעצבן?

ולא הייתי מסמן איקס על המקום, הוא פתר לך את הבעיה תוך יום.

ממש אין סיבה להתלונן.

קצת סבלנות.

פורסם

אני בהחלט מסקים עם ארז,אין שום סיבה להיתעצבן ולא קרה שום דבר נורא שהאוטו שלך עמד לילה ללא אזעקה. צריך להיות בני אדם ולהבין שיש פאשלות בחיים ולתת צ'אנס לאנשים לתקן אותם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בשעה 17:00 ניגשתי לחנות בכדי לסגור את המחדל הזה..בעל המקום כמובן שנמנע מהלתקין אזעקה חדשה..ואמר שאני אבוא מחר. תוך כדי הפקרת הרכב שלי ללא אזעקה בלילה.לא קרה לך אף פעם שלחצת על הלחצן סגירה של האוטו שכחת ולחצת שוב פעם או פעמיים ? ומאוד יתכן ולילה שלם האוטו שלך היה פתוח ? .אם לך זה לא קרה אז בסדר אבל אני בטוח שיש הרבה שזה קרה להם , כי ראיתי במו עני כמה כאלו בשכונה שלי . ומה שמוזר הוא שבאותו לילה לא פעלו המזיקים הקטנים.

24 שעות של מחדל.

צא מהסרט שלך , כשיש אזעקה וקודן ומערכת איתור עדיין הרכב מופקר , כי כל גנב ששווה משהו , יכנס ויקח אותו אם הוא ירצה ולא משנה מה תשים

אז תרגע ותבין שזה לא נורא

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תגיד תודה, שבכלל הסכימו להתעסק אם האזעקה שלך, וסידרו אותה. זה מראה, שהמקום הזה בסדר. נו, אז לא היה להם שרטוט והם התאמצו, והשיגו אותו. במקום חאפר אמיתי היו שולחים אותך ביחד עם העזעקה ועם הרכב קיבנימט, בטענה, ששום דבר לא עבד, עוד לפני שהם נגעו, ו/או היו דורשים תשלום נוסף על תיקון האזעקה.

פורסם
תגיד תודה, שבכלל הסכימו להתעסק אם האזעקה שלך, וסידרו אותה. זה מראה, שהמקום הזה בסדר. נו, אז לא היה להם שרטוט והם התאמצו, והשיגו אותו. במקום חאפר אמיתי היו שולחים אותך ביחד עם העזעקה ועם הרכב קיבנימט, בטענה, ששום דבר לא עבד, עוד לפני שהם נגעו, ו/או היו דורשים תשלום נוסף על תיקון האזעקה.

הוא ממש צריך לרדת לריצפה ולנשק את הרגלים שלהם על ה"טובה " הגדולה שהם עשו לו הא ??

העובדים חיבלו במערכת אזעקה תקינה שעבדה, והלקוח צריך להתנצל ??

אני מבין שבסטנדרטים שלך, שקר ומירמה זה הדרך הנכונה לנהל עסק??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אלו ממש לא הסטנדרטים שלי, ולא הדרך הנכונה, אבל זו המציאות, אם אני אתחיל ללת דוגמאות, לא יספיק המקום בשרת.

פורסם

השרת יכול לעמוד בזה, אלא אם הוא ישגר את עצמו אחורה בזמן שוב (אולי זה העונש שלו על חטאינו).

בכל מקרה, בית עסק שאומר "אני לא יודע לטפל בזה, אולי תלך ל X, הוא מומחה במערכת הספציפית הזו והוא יעזור לך" הגון הרבה יותר לפי דעתי מבית עסק של "תביא תביא, נתקן לך את זה יהיה בסדר" והתוצאה היא ונדליזם כתוצאה מזלזול וחאפריות.

פורסם

1. מצטער על הקישורים האלה בהודעה..

אין לי מושג מאיפה הם צצו..

אולי משהו בהעתקה / הדבקה השתבש.

2. אני לא צריך להגיד לשום עסק תודה..

בשביל זה אני משלם לו..

אם הוא היה עושה עבודה חינם אז הייתי אומר תודה.

זה שהציבור הישראלי הורגל לסוג כזה של שרות ..

בזה הכל מתחיל. אני לא צריך לבזבז יומיים עבודה + "להציק" לבעל העסק שיזדרז עם מציאת הפתרון + לחשוש לריכבי ולהיות טרוד מהנושא במשך הלילה.

באותה מהירות שהוא עשה תקלה..

ככה אני מצפה שימצא פתרון...

לא עוד 5 שעות ולא עוד יומיים.

רבותי..

הלקוח תמיד צודק זאת לא קלישאה.

במידה והיה שולח אותי למקום אחר, תאמינו לי שהייתי מתקין אזעקה ומחייב אותו בתביעות קטנות על בזבוז הזמן..

על מחיר האזעקה..

ובכיף הייתי מוסיף לו שם עוגמת נפש.

למזלו ...

ולצערי..

הוא נתקל בלקוח סבלני שלא הופך שולחנות, אני מתאר לעצמי שלקוחות אחרים היו הופכים לו את המקום..

כי ככה הורגלנו ..

ככה מקבלים שרות בחלק מהעסקים בארץ.

אבל אני לא איש של הפיכת שולחנות....

ובלעתי את הצפרדע הזאת..

אני רק מקווה שאחרים לא יאלצו להתמודד עם זה.

העסק הזה..

במקרו..

חותך חוטים ומחבר חוטים..

זה מה שהוא אמור לעשות..

ולחתוך..

ברוך השם הוא יודע.

כמו שאחד הלקוחות שם שאל אמר לי "אהה..

כולה אזעקה, אני שמתי עכשיו פה מערכת שעולה פי לא יודע כמה"..

ואמרתי לו ..

שגם אם האזעקה היתה עולה שקל אחד..

אני נכנסתי איתה תקינה..

וחשבתי בטעות שאני אצא איתה תקינה.

אני לא מאלה שיגידו "בחו"ל זה היה נראה אחרת" כי חו"ל לא מעניין אותי..

אנחנו בארץ..

אבל עדיין לא צריך להתפשר על שרות.

פורסם
1. מצטער על הקישורים האלה בהודעה..אין לי מושג מאיפה הם צצו..אולי משהו בהעתקה / הדבקה השתבש.

:roflmao:

ועכשיו לעניינינו, בית עסק שעשה טעות (כן זה קורה, לסגור אותו אני אומר), וסידר לך את הטעות תוך 24 שעות, ראוי להוקרת תודה, ואם אתם כפויי טובה, אני מציע גם לתבוע את אותו בית עסק על "הפקרת" נשמתו של האוטו למשך לילה אחד!

בו עלולות לחרב את נפשו בחורות חוליגניות שיעשו לו FLASHING עם עופריהם מול הפנסים הקדמיים.

או בעברית, אל תהיו כפויי טובה, קרתה טעות, היא נפתרה, אף אחד לא נפנף אתכם, תרגעו.

שלום ולהתראות.

פורסם
:roflmao:

ועכשיו לעניינינו, בית עסק שעשה טעות (כן זה קורה, לסגור אותו אני אומר), וסידר לך את הטעות תוך 24 שעות, ראוי להוקרת תודה, ואם אתם כפויי טובה, אני מציע גם לתבוע את אותו בית עסק על "הפקרת" נשמתו של האוטו למשך לילה אחד!

בו עלולות לחרב את נפשו בחורות חוליגניות שיעשו לו FLASHING עם עופריהם מול הפנסים הקדמיים.

או בעברית, אל תהיו כפויי טובה, קרתה טעות, היא נפתרה, אף אחד לא נפנף אתכם, תרגעו.

שלום ולהתראות.

שוב פעם. אתה מסכים לקבל שרות כזה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

בהצלחה. אני לא מוכן להתפשר. שלום.

פורסם
1. מצטער על הקישורים האלה בהודעה..אין לי מושג מאיפה הם צצו..אולי משהו בהעתקה / הדבקה השתבש.

.

יש סקריפט אוטומטי שסורק את הפורום כל כמה שעות, בהתמדה מעוררת השתאות, מחפש רצפים של יותר מנקודה אחת ומחליף אותם בלינק להודעה שמבקשת להימנע מזה שלש נקודות.

תבטל את הנקודות הכפולות והמשולשות בהודעתך האחרונה כדי שהלינקים העקשניים לא ישתרבבו גם אליה.

• תוכן חדש...