Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד משהו מעניין ביד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מעניי שפורסם בלוח יד2 בקטגורית יד שניה והעלה בי זכרונות ילדות:

תלת אופן מיוחד עבר שיפוץ כללי כולל צביעה בתנור כולל עגלול לנשיאת ילדים מתאים לקיבוץ או מושב

o3016865020061021161017ha4.th.jpg

לאחד מחברי הפורום והמועדון יש אופניים משופצות מהילדות, אולי יש עוד מישהו שרוצה..

יש מי שירים את הכפפה??

לפרטים המלאים יש להיכנס ללוח http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אני מחפש כזה תלת לא משנה מה המצב ואיזה מודל רק שיהיה תלת קדמי אם סל גדול ומחיר סביר

מה איתכם? בדרום ת"א כל הפועלים הזרים מעבירים בד עם כאלה! יש אותם כמו זבל שם, ויש גם קשורים לעמוד חצי-מפורקים בכמויות! לחלקם הרכיבו גלגלי טוסטוס מקדימה, כדי שיחזיקו יותר משקל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לי היו פעם כאלו אופנים , הסיבה שמחליפים להם לגלגלים של טוסטוס מקדימה היא שבסיבובים הגלגלים הקדמיים פשוט נשכבים ויוצאים מאיזון .

המון נוסטלגיה יש באופניים האלה , זה הטנדר של התפרנים של פעם !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
לי היו פעם כאלו אופנים , הסיבה שמחליפים להם לגלגלים של טוסטוס מקדימה היא שבסיבובים הגלגלים הקדמיים פשוט נשכבים ויוצאים מאיזון .

המון נוסטלגיה יש באופניים האלה , זה הטנדר של התפרנים של פעם !

דני זה אומר שהיתה פעם תפרן?
פורסם
מה איתכם? בדרום ת"א כל הפועלים הזרים מעבירים בד עם כאלה! יש אותם כמו זבל שם, ויש גם קשורים לעמוד חצי-מפורקים בכמויות! לחלקם הרכיבו גלגלי טוסטוס מקדימה, כדי שיחזיקו יותר משקל.
אף אחד לא מוכר אותם זה נכס אופניים כאלה ויש הרבה כאלה גם באור יהודה ובאיזור המרכז BSA אם ארגז מקדימה

חוץ מזה אני מאמין שאם אני יצתרך להיות בעלים של כאלה אופנים אז אני יהיו לי בסוף אופנים כאלה

פורסם

זהו שחשבתי לבנות אפילו מצאתי נגרר אחורי של אופניים בכוונה להפוך אותו לנגרר קדמי וכבר יש תוכניות מה צריך לחתוך ומה לרתך למה אבל לא יודע למה אני מחפש את המקורי כל הזמן

פורסם

הפועלים הזרים (והפועלים הערבים) בדרום תל אביב משכירים את האופניים על בסיס יומי. אם מישהו מעוניין אז אני יכול לברר מאיפה משכירים והאם יש אופציה גם לקנות.

אסף

פורסם
זהו שחשבתי לבנות אפילו מצאתי נגרר אחורי של אופניים בכוונה להפוך אותו לנגרר קדמי וכבר יש תוכניות מה צריך לחתוך ומה לרתך למה אבל לא יודע למה אני מחפש את המקורי כל הזמן

חיים אתה מיתכוון לתלת אופנוע BSA קידמי שנבנה בארץ בזמנו.

פותח ההודעה מיתכוון לאופנים 3 גלגלים.

פורסם

ואני, החלום שלי זה דוקא תלת אופן אופנוע.

לא משנה אם זה משטח קידמי או אחורי, אבל זה מחזיר לי כ"כ זכרונות ילדות (אעלטע-זאעכאן,קרח,נפט, איזה מוכר גזוז באלנבי ועוד...) שיום אחד אני אמצע לי אחד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...