Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306 קילומטרג' גבוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי פג'ו 306 נפח 1600 האוטו נקי מבחינת פגיעות שלדה , יש לו קווי אורך יפים , רואים שלא היו לו פגיעות , החלטתי לא לקחת אותו לבדיקה , האוטו עבר 215000 ק"מ האם זה הרבה לנפח מנוע 1600 סמ"ק?

מתח לפנסים הראשיים חסרים חלקים קשתיים (זוג אחד לכל צד ) + סמל פג'ו בעל האוטו אמר שגנבו לו אותם ואני מניח שהוא צודק ? היכן ניתן להשיג אותם במחיר הגיוני ?

פורסם

קורים לזה "שפם" בעגת הרחוב. לחלקים שמתחת לפנסים ב 306.

בג'אן ניתן להשיג אותם ב 70 ש"ח לצד שמאל ו 80 ש"ח לצד ימין, עד כמה שזכור לי.

כל זה בהנחה שיש לך דור שני ומעלה (אפריל 1997 +).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
האוטו עבר 215000 ק"מ האם זה הרבה לנפח מנוע 1600 סמ"ק?

זה הרבה לרכב, בלי קשר לנפח המנוע.

אם מדובר ברכב משנת 2002 - זה הרבה מעל הממוצע.

אם מדובר ברכב משנת 1994 - זה אולי הממוצע, אבל עדיין הרבה. מה מצב שאר המכלולים (ולא רק המנוע) ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הפג'ו היא שנת 1998 דגם דיאמונד 5 דלתות , עד לאתמול הייתה מטופלת בחברת פג'ו בתל אביב , האוטו נוסע מצוין גם מאיץ יפה מאוד , לא מעשן , היום אני יאבדוק לו קומפרסיה ( לא שזה משנה ,זה בשביל ליישר קוו ), המנוע מעט מזיע .מהו אורך חיי מנוע בנפח הזה , מנסיונכם עם מנועי TU?

זה הרבה לרכב, בלי קשר לנפח המנוע.

אם מדובר ברכב משנת 2002 - זה הרבה מעל הממוצע.

אם מדובר ברכב משנת 1994 - זה אולי הממוצע, אבל עדיין הרבה. מה מצב שאר המכלולים (ולא רק המנוע) ?

שאר המכלולים במצב מצוין ,זה היה הפג'ו החמישית שבדקתי באותו יום כך שהיה לי בסיס להשוואה .

האם זה חוקי להעלות לפורום זה תמונה ? אם כן ספרו לי איך ואני אעלה אותה..

פורסם

מנוע כזה מטופל ומתוקתק יכול לעשות גם 300,000 ק"מ, מה שקורה בפועל זה שהם בדרך כלל לא מטופלים באדיקות המסופרת, פה נוזל קירור לא יעודי או מהול במים, שם שמן ב- 50 ש"ח ממוחזר או השד יודע מה, או שסתם באיזה יום מבאס נתפס טרמוסטט או שפוקע צינור מים והמנוע רותח והולך פאיפן.

בקיצור, בפוטנציה 300,000 ק"מ ויותר (ואני מכיר מס' מנועים של 400K) בפועל רובם שובקים מתחזוקה לקויה בין 150K ל- 200K.

ללא קשר, אני במקומך לא הייתי מוטרד מהמנוע, הם מאוד נפוצים וקל להשיג יחידה ראויה בזול.

סע לשלום, המפתחות בפנים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

איזה שמן אתם ממליצים לי לשים במנוע זה חברה , סוג ?וכמובן איזה מים ?

מה זה 15.8 %VOL ערך CO בבדיקת עשן , האם זה תקין ?

פורסם
האם זה חוקי להעלות לפורום זה תמונה ? אם כן ספרו לי איך ואני אעלה אותה..
חוקי לחלוטין, ערוך חיפוש בפורום תמיכה טכנית.

איזה שמן אתם ממליצים לי לשים במנוע זה חברה , סוג ?וכמובן איזה מים ?

מה זה 15.8 %VOL ערך CO בבדיקת עשן , האם זה תקין ?

שמן, מים - ערוך חיפוש בפורום זה.

15.8% זהו ערך ה-CO2(ולא CO) - תקין, כמובן שיש להתייחס בהשוואה גם לשאר תוצאות הגזים בפליטה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...