Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

backfires

Guest brk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה רגועה יוצאים לי בקפיירים

ממה זה יכול להיות?

נ.ב.

היתה לי תאונה קלה לפני מספר ימים

:?:

פורסם

impreza turbo

וד"א

שמתי לב שזה קורה בעקרון רק כשאני נותן גז ואז משחרר....

פורסם

נשמע לי כמו בעיה בחיישן אויר (MAF sensor). אתה עוזב גז, המצערת נסגרת, לא מגיע אויר, אבל המחשב לא יודע מזה וממשיך להשפריץ דלק כאילו הגז לחוץ - אם נשאר דלק לא שרוף בפליטה הוא יתפוצץ לך באגזוז = בקפייר.

בסבירות יותר נמוכה משמעותית הייתי מנחש חיישן מצערת ובסבירות עוד יותר נמוכה תקלה בשסתום פריקה. האם חוץ מעזיבת גז האוטו נוסע בסדר ?

בכל מקרה אני ממש לא מומחה מעשי למנועי טורבו (או בכלל), אז קח את זה בערבון מוגבל. אני הייתי ניגש למוסך בכל מקרה אם היה מדובר במנוע שלי. יותר מדי מתוחכם בשביל להתעסק איתו לבד.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אם לרכב יש ניהול נוסף מעבר לניהול המנוע הקיים תתמקד בכיול שלו, הבעיה נוצרת בעקבות אדי דלק שלא הוצתו במערכת הפליטה בעקבות תזמון הצתה לא נכון או בעיות בהצתה ומוצתים במערכת הפליטה מהחום הרב ששורר שם, סביר להניח שאתה נוסע על תערובת עשירה מדי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

מה זה באק פייר?

כי לי באוטו יש גם משהו דומה.. אחרי לחיצה בריאה ואז האטה האוטו מתחיל "להשתעל" עם פיצוצים קטנים כאילה..

זה נקרא באק פייר?

פורסם

תבדוק שאין בריחה של גזי פליטה מהצנרת.

כשהיה לי דוד פתוח, לא היתה אטימה טובה בין הדוד לצנרת,ובכל עזיבת גז

או הורדת הילוך ללא גז ביניים נשמעו בק-פיירים.

כשסידרתי את האטימה, הופסקה הבעייה.

בהצלחה.

פורסם
תבדוק שאין בריחה של גזי פליטה מהצנרת.

כשהיה לי דוד פתוח, לא היתה אטימה טובה בין הדוד לצנרת,ובכל עזיבת גז

או הורדת הילוך ללא גז ביניים נשמעו בק-פיירים.

כשסידרתי את האטימה, הופסקה הבעייה.

בהצלחה.

לא מוצא הסבר תיאורטי הגיוני לזה. מישהו יודע להסביר מה הקשר בין בקפייר לאטימה ? david ?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אצלי באוטו עם אגזוז פתוח יש באקים כמו שלך וללא אגזוז פתוח אין כלום.

בעזיבת גז יש לי פיצוצים באגזוז. יש לציין שאצלי אין כיוון הצתה, הכל אוטומטי.

פורסם

בדרך כלל לרכבים עם אגזוז פתוח בעזיבת הדוושה/הורדת הילוך אחרי לחיצות (רגל כבדה על הדוושה הימינית) נשמעים בק פיירים אבל זה נחמד ולא מזיק.

אם התופעה חוזרת סתם כך בנסיעה שגרתית אזי התערובת עשירה מידי.

• תוכן חדש...