Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים סאב ומגבר לאוטו

רציתי לדעת איזה סאב יותר כדאי לי לקחת ומה ההבדל בסאונד בינהם ההבדל היחיד שלם הוא שאחד הוא 2OHM

והשני הוא 4OHM

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=32&family_id=13&item_id=91851&locale=en_US

והשני

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=32&family_id=13&item_id=91849&locale=en_US

ורציתי לדעת אם אני לוקח שתי סאבים כאלה יספיק לי

המגבר-T20001bd של רוקפורד

ומה ההבדל בין סאב אחד ל2 כי אני רואה המון אנשים ששמים 4 ו5 סאבים אפילו

ואיך אני יודע איזה מדבר מתאים לסאבים האלה

ותנו לי גם המלצה לרמקולים איך של רוקפורד מהסדרה POWER

פורסם

המגבר שלך מיפלצת לגבי הסאבים במחירים שאתה מחפש הייתי ממליץ לך ללא היסוס ללכת על JL AUDIO סידרה w7 ללא ספק אחד הטובים

פורסם
במקרה של "אין תקציב מסויים אני הייתי הולך גם על הJL
מזתומרת הוא הכי טוב לדעתך

ויזה מגבר אני יקח שיחזיק אותו והאם כדאי להשים 2 או אחד מספיק הרכב זה פורד מוסטנג 2006

אולי אני יעשה לו אקוסטיקה עדיין לא החלתטי

פורסם

שמע. אם אתה לא מסתלבט כאן אז ככה:

זה אכן מגבר מטורף! 750 ב 4 אוהם ו 1500 ב 2 , אם אני לא טועה (וכמובן יציב ב 1 אוהם).

בקיצור, אתה יכול להגביר איתו הכל. השאלה מה אתה מחפש? אתה מחפש כמה שיותר חזק? אתה יכול!

אתה יכול להגביר איתו 2 JL13W7 (ב 1.5 אוהם) שהמגבר שלך ייתן בערך 1700 וואט RMS (תלוי במערכת חשמל)

בקיצור, השאלה עד כמה אתה רוצה להתפרע?

המלצותיי:

1) JL 13W7

2) IDMAX ''12 של IMAGE DYNAMICS

3) אל תגע ברוקפורד הזה, לדעתי לא שווה את הכסף. שקול RFR3112 סאב מפלצת ומדוייק מאוד!

4) יש סאבים רציניים נוספים של RE לדוגמא, אבל זה כבר תלוי אם אתה רוצה להתעסק עם משלוח מחו"ל וכו'.

שני הראשונים שהמלצתי לך הם הטובים ביותר לטעמי. הRFR יעלה לך הכי זול אני חושב.

אגב, אתה יכול גם להגביר 2 סאבים כאלו. תלוי מה תחליט. רק תוודא את ההתנגדות הסופית שתוכל להגיע איתם. אתה מוזמן לשאול כאשר תחליט על דגם וקונפיגורציה ואשמח לענות.

לגבי קומפוננט - הPOWER נחמד ולא יותר, לטעמי.

אפשר לקנות דברים איכותיים יותר במחיר אפילו זול יותר. במקרה הזה, המחיר ממש לא משקף את האיכות. ואם אתה קונה גם מגבר 4 ערוצים טוב, אתה יכול להגביר סט בצורה אקטיבית והאפשרויות רבות...

תהנה!

כמעט שכחתי, למרות שמדובר באמריקאית:

5) שדרג את המערכת החשמל (אלטרנטור או מצבר אופטימה)...

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
שמע. אם אתה לא מסתלבט כאן אז ככה:

זה אכן מגבר מטורף! 750 ב 4 אוהם ו 1500 ב 2 , אם אני לא טועה (וכמובן יציב ב 1 אוהם).

בקיצור, אתה יכול להגביר איתו הכל. השאלה מה אתה מחפש? אתה מחפש כמה שיותר חזק? אתה יכול!

אתה יכול להגביר איתו 2 JL13W7 (ב 1.5 אוהם) שהמגבר שלך ייתן בערך 1700 וואט RMS (תלוי במערכת חשמל)

בקיצור, השאלה עד כמה אתה רוצה להתפרע?

המלצותיי:

1) JL 13W7

2) IDMAX ''12 של IMAGE DYNAMICS

3) אל תגע ברוקפורד הזה, לדעתי לא שווה את הכסף. שקול RFR3112 סאב מפלצת ומדוייק מאוד!

4) יש סאבים רציניים נוספים של RE לדוגמא, אבל זה כבר תלוי אם אתה רוצה להתעסק עם משלוח מחו"ל וכו'.

שני הראשונים שהמלצתי לך הם הטובים ביותר לטעמי. הRFR יעלה לך הכי זול אני חושב.

אגב, אתה יכול גם להגביר 2 סאבים כאלו. תלוי מה תחליט. רק תוודא את ההתנגדות הסופית שתוכל להגיע איתם. אתה מוזמן לשאול כאשר תחליט על דגם וקונפיגורציה ואשמח לענות.

לגבי קומפוננט - הPOWER נחמד ולא יותר, לטעמי.

אפשר לקנות דברים איכותיים יותר במחיר אפילו זול יותר. במקרה הזה, המחיר ממש לא משקף את האיכות. ואם אתה קונה גם מגבר 4 ערוצים טוב, אתה יכול להגביר סט בצורה אקטיבית והאפשרויות רבות...

תהנה!

כמעט שכחתי, למרות שמדובר באמריקאית:

5) שדרג את המערכת החשמל (אלטרנטור או מצבר אופטימה)...

תודה רבה על התגובה והרצינות אני מקבל את האוטו בעוד חודש בערך ואני יעלה לכם תמונות שלו ושל המערכת אחרי שהיא תורכב בקשר לפאנל אני כבר כמעט בטוח לוקח פיוניר AVIC Z1
פורסם

שיהיה לך מברוק על האוטו! ראיתי הרבה כאלו בקנדה. אוטו יפיפה!

תתחדש

פורסם
מה אתה מצפה מהסאונד?

חוזק?

איכות?

או שניהם?

ברור ששניהם ואני חולה באסים אני שומע מוזיקה בסגנון של ליל ג'ון פיפטי סנט ולפעמים כמה בעיברית ושקטים באנגלית אני רוצה את שתיהם בלי להיתפשר תקציב אני מעריך 40 ככה
פורסם

זה תקציב יפה, רק צריך להיזהר לא להיתבדר.

יש לי קצת נסיון עם העניין ולא פעם ראיתי אנשים שמכרו להם מוצרים בהרבה כסף שגם לא היו שווים זאת וגם הקונה לא ממש הצטרך אותם. לכן חשוב להתמקד ולהיות מחושבים. כי הנטייה של מוכרים לי לדחוף את מוצריהם או מוצרים כאלו שזול להם יותר להביא (להם יש ייתרון יחסי במכירתם, לפעמים זה טוב אגב...).

בכל מקרה. אני מבין שחשוב לך לראות DVD ברכב בגלל זה זה הלכת על המכשיר שציינת. בכל מקרה, יש גם מכשירים דומים של CLARION או ALPINE שלדעתי עדיפים. אבל זה לא קריטי.

אני מבין שאת המונובלוק כבר יש לך, ורק צריך להתאים לו סאב. אני הייתי הולך על 13W7 בודד. תאמין לי זה "יספיק" לך...גם ה RFR3112 יפרק לך את האוטו על יושביו וגם יישמע מעולה! אם בא לך להתפרע, אתה יכול ללכת על 2 סאבים. או שני JL או שני IDMAX (קצת בעיה להשיג...דורש הזמנה מחול - אבל מדובר בסאב מדהים גם חזק - 1000 וואט RMS וגם מדוייק מאוד)

אני מאמין שתצטרך מעבד כדי לשמוע סטייל קולנוע בייתי וכו' (אישית זה לא מדבר אלי אבל אני בהחלט מבין את מי שאוהב את זה). אולי תוכל לרכוש את ה 3sixty של רוקפורד שאמור לענות לך על כל הצרכים ואם אין לך בעיה של מקום, תוכל גם לעשות בניה בדש ולכניס פאנל נוסף של שליטה על מעבד אחר כמו של PIONEER או ALPINE.

הגברה - ברור שאתה הולך על מגבר רציני או כמה כאלו בשביל להגביר סט קומפוננט באקטיבית ורמקול סנטר. כאן יש המון אפשרויות ופשוט צריך להחליט על סאונד ותקציב למגבר...תתפלא אבל מוכרים בארץ גם מגברים ב 18 אלף ש"ח...נניח אתה הולך סולידי על מגבר AUDISON VRX6400 (:-D סולידי...) או מגברים של ZAPCO שגם סה"כ יגיעו לכ10 אלף. י שהרבה אופציות אבל קח בחשבון שההגברה זה החלק החשוב במערכת והמשקל צריך להיות עליו. ובסוף אם אתה מוכן להקצות תקציב כזה, פשוט חובה לשם כ10-15 על הגברה. אתה כבר לא רחוק מזה עם המגבר של rockford...גם המגברים שלהם אגב יכולים בהחלט לבוא בחשבון כמגברי 4/6 ערוצים אצלך ברכב אבל רק מהסדרות הגבוהות. לדעתי הם פשוט יקרים מידי.

קומפוננט - מאוד קשה להמליץ. אתה פשוט חייב לשמוע. כי מה שאני אוהב לא בהכרח יהיה לטעמך. יש מס' דברים מובילים - מורל סופרימו, פוקל יוטופיה/בריליום וכו' (אני אישית לא אוהב), הרץ SPACE ודברים נוספים בסגנון של הזמנות אישיות והתאמה עצמית כמו SCANSPEAK וכו'...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...