Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משיג את רוב החלקים במחירים מאוד טובים ומגבר עדיין אין לי

ותודה על התגובות הסאבים נשמעים לי טובים אבל היום חבר השמיעה לי סאב של רוקפורד ואהבתי כנראה שאני יצתרך לשמוע גם אותם יש לכם מושג איפה אפשר לישמוע אותם?

פורסם

תסתכל איך שאתה נכנס ל "אודיו" למעלה יש נושאים "נעוצים" לגבי שניי מפגשים השבוע תחליט לאן אתה רוצה להגיע ואני בטוח שתוכל לשמוע המון סאבים שונים ומשונים , או ברוב החניות שמוכרים סאבים אתה יכול לשמוע את הסאב עצמו

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
תסתכל איך שאתה נכנס ל "אודיו" למעלה יש נושאים "נעוצים" לגבי שניי מפגשים השבוע תחליט לאן אתה רוצה להגיע ואני בטוח שתוכל לשמוע המון סאבים שונים ומשונים , או ברוב החניות שמוכרים סאבים אתה יכול לשמוע את הסאב עצמו
האמת שזה קצת בעיה אני בשלילה לעוד 19 יום אבל כבר הייתי במפגש פעם עם סובארו אימפרזה STI כסופה ופעם אחת עם לבנה אם אני לא תוהה הייתי עם הכסופה ברמת גן מאחורי המגרש

היית שם?

פורסם

אם יש משהו אחד שאנחנו ממש (אבל ממש) שונאים בפורום זה הודעות מתנשאות ו\או אנשים שקרנים.

לאור זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=998660#post998660

לא נראה לי שהיתה לך אימפרזה טורבו, לא מוסטנג וגם אופני ראלי בספק.

אתה מתבקש להפסיק להציף את הפורום בשטויות ולהעסיק את חברי הפורום בנושאים כמו "מערכת ב 40,000 שקל".

אזהרה אחרונה לפני מעקב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...